Europa League με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr!

Europa League με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr!

Οι ρεβάνς Σεβίλλη-Γιουβέντους και Λεβερκούζεν-Ρόμα για τα ημιτελικά του Europa League είναι στο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα**.

Οι δεύτεροι ημιτελικοί του Europa League είναι εδώ για να προσφέρουν απολαυστικές στιγμές, αλλά και για να βγάλουν το ζευγάρι που θα διασταυρώσει τα ξίφη του την Τετάρτη (31/05, 22:00) στον τελικό της διοργάνωσης.

Σεβίλλη-Γιουβέντους και Λεβερκούζεν-Ρόμα είναι έτοιμες για τη μεγάλη «μάχη» που θα γίνει σήμερα (18/05) στις 22:00 και στο Pamestoixima.gr βρίσκεις πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για τα παιχνίδια του Europa League.

Για την υπέρβαση η Ρόμα

Στην ουσία και στα δύο παιχνίδια τα πάντα είναι ανοιχτά, καθώς η Ρόμα νίκησε με μόλις 1-0 στο πρώτο παιχνίδι τη Λεβερκούζεν, ενώ το Γιουβέντους-Σεβίλλη έμεινε στην ισοπαλία (1-1).

Όσον αφορά το Λεβερκούζεν-Ρόμα, ο Τσάμπι Αλόνσο – ο οποίος αντιμετωπίζει τον πρώην προπονητή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ζοζέ Μουρίνιο – είναι πολύ πιθανό να στερηθεί τις υπηρεσίες του Οντιλόν Κοσουνού και του Ρόμπερτ Άντριχ.

Fun fact ότι η τελευταία εκτός έδρας νίκη της Ρόμα κόντρα σε γερμανική ομάδα ήταν το τη σεζόν 2000-01 κόντρα στο Αμβούργο.

Για το αήττητο η Σεβίλλη

Από την άλλη, το έργο της Γιουβέντους θα είναι… κομματάκι δύσκολο, καθώς αντιμετωπίζει την ομάδα – φαβορί της διοργάνωσης, τη Σεβίλλη, η οποία είναι αήττητη στην έδρα της για 18 σερί παιχνίδια στο Europa League.

Βέβαια, η «Γηραιά Κυρία» έχει στον πάγκο της έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει πανηγυρίσει νίκη στο “Ramón Sánchez-Pizjuán”. Ο λόγος για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος τον Νοέμβριο του 2016 είδε τη «Γιούβε» να νικάει με 3-1 τη Σεβίλλη.

Τα ματς του Europa League με 0% γκανιότα**

Στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr βρίσκεις τα παιχνίδια Σεβίλλη-Γιουβέντους και Λεβερκούζεν-Ρόμα με 0% γκανιότα**.

Επίσης, στο νέο Pamestoixima.gr φτιάχνεις το δελτίο σου όπως εσύ θες, με πληθώρα στοιχηματικών επιλογών, δυνατές αποδόσεις* και ενισχυμένο bet builder.

Στο Pamestoixima.gr ζεις το παιχνίδι στο έπακρο!

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους τους νέους παίκτες στο Pamestoixima.gr

Το ανανεωμένο Pamestoixima.gr υποδέχεται όλους τους νέους παίκτες με μια σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση, για να διασκεδάσουν με αθλητικά δρώμενα και μη. Αν είσαι από εκείνους που αναζητούν συμφέρουσες προσφορές, τότε αυτή εδώ είναι για σένα!

Σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση από το Pamestoixima.gr!

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις