Τα ημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης είναι με Combo προσφορά* στη Fonbet!

Τα ημιτελικά των Κυπέλλων Ευρώπης είναι με Combo προσφορά* στη Fonbet!

Τίποτε δεν κρίθηκε για τα εισιτήρια των τελικών του Europa League και του Conference League και εσύ απολαμβάνεις όλες τις διοργανώσεις με Combo προσφορά*.

Στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιχθουάν» η Σεβίλλη υποδέχεται τη Γιουβέντους, με τη «βέκια σινιόρα» να ισοφαρίζει σε 1-1 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων τους «ρόχος», οι οποίοι ως γνωστόν έχουν… ερωτική σχέση με το Europa League. Μάλιστα, η Σεβίλλη παραμένει αήττητη εντός έδρας από μη ισπανική ομάδα στη διοργάνωση από το… 2011 και το 2-1 από την Πόρτο (έκτοτε 31-5-2, με τις ήττες να έρχονται από Μπέτις και Αθλέτικ Μπιλμπάο)! Η Γιούβε… σώθηκε από το γκολ του Γκάτι στο 97’, τραυματίες ο είναι στόπερ Μπονούτσι, ο μπακ Ντε Σίλιο και ο χαφ Πογκμπά και αμφίβολος ο Μίλικ.

Στον άλλο ημιτελικό, η Ρόμα του «δασκάλου» Ζοσέ Μουρίνιο καλείται να υπερασπιστεί το 1-0 του «Ολίμπικο» αντιμετωπίζοντας στην «Μπάι Αρίνα» τη Λέβερκουζεν του «μαθητή» Τσάμπι Αλόνσο. Εκ νέου με ελλείψεις οι «τζιαλορόσι» (Σμόλινγκ, Γιορέντε, Κουμπούλα, Ελ Σααράουι και Κάρσντορπ), τέσσερις προκρίσεις σε 9 νοκ άουτ που έχασε το πρώτο ματς εκτός έδρας μετά η Μπάγερ, η οποία δεν υπολογίζει στους Αντριχ και Κοσουνού.

Δείτε επίσης: Combo προσφορά* για στοίχημα και διασκέδαση που συναρπάζει, μόνο για λίγες ημέρες!

Άκρως ενδιαφέρουσες και οι επαναληπτικές, ημιτελικές αναμετρήσεις του Conference League. Στο «Σεντ Γιάκομπ’ς Παρκ» η Βασιλεία του Χέικο Βόγκελ υποδέχεται τη Φιορεντίνα έχοντας… αλώσει τη Φλωρεντία με 2-1, διεκδικώντας τον πρώτο ευρωπαϊκό τελικό για ομάδα της Ελβετίας. Από τα 19 φετινά της ευρωπαϊκά, δεν ηττήθηκε στα 15, σε όσα σκόραρε δηλαδή. Αμφίβολος για την ομάδα του Βιντσέντσο Ιταλιάνο ο αρχισκόρερ Καμπράλ, τραυματίες ο εξτρέμ Σοτίλ και ο παγκίτης γκολκίπερ Σίριγκου.

Με το ίδιο σκορ νίκησε, αλλά πολύ δύσκολα, η Γουέστ Χαμ την ΑΖ Αλκμααρ στο Λονδίνο, με τους Ολλανδούς επίσης να ορέγονται την παρθενική τους πρόκριση σε τελικό, διάγοντας φέτος μια εξαιρετική χρονιά ενώ έχει αποκλείσει και τη Λάτσιο, στοχεύοντας σε άλλη μια υπέρβαση. Οι «χάμερς» όμως μετρούν στη φετινή διοργάνωση 12 νίκες σε 13 ματς (!). Με ελπίδες επιστροφής ο μπακ Τσούφαλ, ο στόπερ Ογκμπόνα και ο φορ Αντόνιο.

Combo προσφορά*! Bet builder, μοναδικά ειδικά στοιχήματα, υψηλές αποδόσεις, εβδομαδιαίο cashback.

———————————————————————————————————————-

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις