Του fun bet το… κάγκελο έως 70.00

προγνωστικά MLB

Τελευταίοι αγώνες αυτής της αγωνιστικής και ο #Dogass βρίσκει ευκαιρίες μέχρι και στο 70.00 στα προγνωστικά MLB.

Καλημέρα σε όλους. Μέτρια μέρα η χθεσινή, καθώς οι Μπρούερς δεν εμφανίστηκαν στο γήπεδο (επηρεασμένοι από την ξαφνική απουσία του Γιέλιχ). Ευτυχώς οι Άστρος μας δικαίωσαν στο ακέραιο. Σήμερα σε ένα φτωχό πρόγραμμα, βρήκα μία επιλογή με αξία. Ακόμη θα βάλουμε εκ νέου τα fun bet στη ζωή μας.

Ποιότητα και φόρμα βγάζουν επιλογές

Θα ξεκινήσουμε ανάποδα τις επιλογές μας σήμερα, καθώς θα πάμε στα fun bet. Ο Φρίμαν εδώ και μία βδομάδα έχει σιγήσει για τους Ντότζερς. Σήμερα θα βρει μπροστά του τους Κάρντιναλς. Οι πίτσερ του Σεντ Λούις δεν φημίζονται για την ταχύτητά τους οπότε, μπορεί να κλέψει να βρει ευκαιρία για κάποια hit.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση των Μπλου Τζέις με τους Γιάνκις. Τελευταίο παιχνίδι της σειράς. Οι πίτσερ που ξεκινούν είναι οι Κορτές και Μπέριος που αμφότεροι δίνουν αρκετά δικαιώματα στους αντιπάλους για run. Υπο φυσιολογικές συνθήκες θα πήγαινα στον Τζατζ και στον Γκερέρο αλλά οι αποδόσεις τους είναι πολύ χαμηλές στα μάτια μου.

Γι’ αυτό θα πάω στις αμέσως επόμενες εναλλακτικές. Η πρώτη είναι του Μπο Μπίσετ. Ο shortstop των Μπλου Τζέις έχει μεγάλη έφεση στα hit. Μπορεί να εκθέσει ανεπανόρθωτα τους αντίπαλους πίτσερ, οπότε το run του έχει αξία. Η επόμενη εναλλακτική είναι σε έναν παίκτη που διανύει πολύ καλή σεζόν. Ο Χάρισον Μπαντέρ μπήκε στα παπούτσια του Τζατζ όσο έλλειπε και έδειξε σε όλους πως οι Γιάνκις μπορούν να βασιστούν πάνω του. Με τα πρόσφατα πεπραγμένα του, ο οκταπλασιασμός στο να κάνει home run είναι εξαιρετικά μεγάλη απόδοση. Ευκαιρίες θα βρει από τον Μπέριος στις τέσσερις-πέντε φορές που θα μπει στην κεντρική βάση.

Του fun bet το... κάγκελο έως 70.00ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Του fun bet το... κάγκελο έως 70.00

Προγνωστικά MLB: Ντίλαν έρχεται η σειρά σου

Πάμε και στη βασική πρόταση της ημέρας. Οι Γουάιτ Σοξ δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν, όμως σήμερα έχουν ευκαιρία, βάσει προγράμματος, να ξεκινήσουν την αντεπίθεσή τους. Στο ανάχωμα ξεκινούν τον εξαιρετικό και φέτος Ντίλαν Σιζ και μπροστά τους θα βρουν τον Λόγκαν Άλεν που δίνει οκτώ hit κατά μέσο όρο! Ο άσος στο οριακά αποδεκτό 1.72 θα μπει στα προγνωστικά MLB.

Ακόμη, θα πάρουμε το να κάνει ένα run o πιο καυτός παίκτης της κατηγορίας, Λουίς Ρομπερτ. Κάνει run με μεγάλη συχνότητα αυτή την περίοδο και δεν γίνεται να μην τον εμπιστευτούμε.

Μονό
21:10
Γουάιτ Σοξ - Γκάρντιανς
1
1.72
BET: 40 units
Fun bet
21:10
Γουάιτ Σοξ - Γκάρντιανς
Ρομπέρτ over 0,5 home run
4.25
BET: 5 units
Fun bet
02:07
Μπλου Τζέις - Γιάνκις
Μπίσετ over 0,5 home run
6.10
BET: 5 units
Fun bet
02:07
Μπλου Τζέις - Γιάνκις
Μπαντέρ over 0,5 home run
8.25
BET: 5 units
Fun bet
02:07
Μπλου Τζέις - Γιάνκις
Μπίσετ over 0,5 home run & Μπαντέρ over 0,5 home run
70.00
BET: 5 units
Fun bet
02:45
Κάρντιναλς - Ντότζερς
Φρίμαν over 0,5 home run
5.30
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις