Έδρες και γκολ έως 2.55 στα ημιτελικά

προγνωστικά

Τέσσερις επιλογές από τρεις αγώνες σε Europa και Conference League έχει για αυτή την Πέμπτη ο #Bats.

Η αγωνία κορυφώνεται στα ημιτελικά των δεύτερων τη τάξει ευρωπαϊκών διοργανώσεων, και από αυτά προκύπτουν ευκαιρίες για τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Λεβερκούζεν – Ρόμα

Με το αγαπημένο της 1-0 η Ρόμα κέρδισε τη Λεβερκούζεν στο «Ολίμπικο» και πήρε ισχνό προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Europa League. Η ανωτερότητά της στο δεύτερο ημίχρονο της χάρισε τη νίκη σε ένα αρκετά ισορροπημένο ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Εντός έδρας τα πάει καλά, εκτός έδρας όμως ζορίζεται και θα έχει πολύ πιο δύσκολο έργο. Ιδιαίτερα στην «Μπάι Αρίνα», όπου η Μπάγερ τα πάει πολύ καλά και αποκτά άλλη δυναμική.

Δεν πρόκειται να απαρνηθούμε την εμπειρία του Ζοσέ Μουρίνιο, καθώς και τη δεινότητά του στο να διαχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις. Όμως η ομάδα του, η οποία έτσι κι αλλιώς διαθέτει περιορισμένη ποιότητα, ταλαιπωρείται από τραυματισμούς όπως έχει παραδεχτεί κι ο ίδιος. Κι η Λεβερκούζεν μετρά αρκετές απουσίες, αλλά ο Αλόνσο έχει περισσότερες επιλογές από τον πάγκο. Καιρός να σταματήσει στα τέσσερα παιχνίδια το σερί των Γερμανών χωρίς νίκη. Στο 2.10 βρίσκουμε τον άσο στη WinMasters και θα τον τιμήσουμε. Το αν αυτό σημαίνει και σκορ πρόκρισης είναι μια άλλη ιστορία βέβαια, με την οποία δεν πρόκειται να μπλέξουμε. Δεύτερη επιλογή μας θα είναι το να επιτευχθεί γκολ και στα δύο ημίχρονα, με απόδοση 1.95 στη Novibet.

Άλκμααρ – Γουέστ Χαμ

Κατώτερη των περιστάσεων αποδείχτηκε η Άλκμααρ στο Λονδίνο, χάνοντας με 2-1 στον πρώτο ημιτελικό από τη Γουέστ Χαμ. Η εμφάνισή της ήταν απογοητευτική και παρά την ήττα, μάλλον οι φίλοι της πρέπει να αισθάνονται τυχεροί με το αποτέλεσμα. Στην πρώτη και μοναδική σημαντική ευκαιρία τους στο ματς οι Ολλανδοί άνοιξαν το σκορ με φοβερό σουτ του Ράιντερς έξω από την περιοχή. Η Γουέστ Χαμ αύξησε την πίεσή της στο δεύτερο ημίχρονο, φτάνοντας τελικά στην ισοφάριση με πέναλτι (67’) αλλά και στην ανατροπή (76’).

Τα «σφυριά» αποτελούν φαβορί για την κατάκτηση του Conference League και όχι άδικα. Διαθέτουν το καλύτερο ρόστερ της διοργάνωσης και από την αρχή μέχρι το τέλος έχουν δείξει πως στόχος τους είναι η κορυφή. Ακόμα κι έτσι, δεν έχουν το υλικό για να μπορούν να αποδίδουν σε εξαιρετικό επίπεδο δύο φορές την εβδομάδα. Επιπρόσθετα, στηρίζουν πολλά στο γήπεδό τους όπως αποδεικνύουν οι τρεις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττες. Απόψε παίζουν σε μια πολύ δύσκολη έδρα, όπου η Άλκμααρ δύσκολα χάνει βαθμούς. Στο 1.95 της Fonbet αποτελεί καλή επιλογή το 1Χ & over 1,5, καθώς αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόκρισης και για τις δύο ομάδες.

Βασιλεία – Φιορεντίνα

Η μεγάλη έκπληξη της προηγούμενης Πέμπτης σημειώθηκε στον άλλο ημιτελικό του Conference League. Η Βασιλεία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Φιορεντίνα και βρίσκεται κοντά σε μια τεράστια πρόκριση στον τελικό. Οι Ελβετοί πήγαν στην Ιταλία ως μεγάλο αουτσάιντερ και το 1-0 του ημιχρόνου έδειξε πως μάλλον δε θα είχαμε… δράματα. Ωστόσο, στο δεύτερο ημίχρονο η Βασιλεία σόκαρε τους «βιόλα» με τα δύο γκολ που πέτυχε για να ανατρέψει το παιχνίδι. Προφανώς η προσοχή όλων στην ομάδα είναι στραμμένη στην αποψινή ρεβάνς. Αυτό φάνηκε και στο ματς πρωταθλήματος με την Σεν Γκάλεν, όπου ο κόουτς Φόγκελ άλλαξε εννιά από τους έντεκα παίκτες στη βασική εντεκάδα και ως αποτέλεσμα η ομάδα του ηττήθηκε με το βαρύ 6-1.

Έδρες και γκολ έως 2.55 στα ημιτελικάΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Έδρες και γκολ έως 2.55 στα ημιτελικά

Ίσως το σκορ του πρώτου αγώνα να οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην τύχη της Βασιλείας, όμως η Φιορεντίνα εξακολουθεί να έχει ένα βουνό να ανέβει. Διαθέτει τα ονόματα και την ποιότητα για να κάνει την ανατροπή, όμως από την άλλη στερείται των παραστάσεων για να την στηρίξουμε τυφλά. Αντέδρασε την Κυριακή κόντρα στην Ουντινέζε με τη νίκη με 2-0, σε ένα παιχνίδι που της έδωσε ψυχολογική ώθηση, και θα χρειαστεί από την αρχή να πιέσει και να κυνηγήσει το γκολ για να καλύψει το σκορ του πρώτου αγώνα. Πάμε λοιπόν με το over 1,5 ημιχρόνου, σε απόδοση 2.55 στην Betshop και προσμένουμε ένα παιχνίδι-φωτιά.

Μονό
22:00
Λεβερκούζεν - Ρόμα
1
2.10
BET: 35 units
Combo
22:00
Λεβερκούζεν - Ρόμα
Over 0,5 και στα δύο ημίχρονα
1.95
BET: 40 units
Combo
22:00
Άλκμααρ - Γουέστ Χαμ
1Χ & over 1,5
1.95
BET: 40 units
Μονό
22:00
Βασιλεία - Φιορεντίνα
Over 1,5 στο 1ο ημίχ.
2.55
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις