Προεόρτια τελικού στο 1.62

Προεόρτια τελικού στο 1.62

Ποντάρισμα ταμείου από τον #Georgiou με τον επαναληπτικό ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης

Kι ενώ στην Ελλάδα όλοι αναλώνονται σε καφενειακές συζητήσεις αναφορικά με τις Εθνικές Εκλογές την ερχόμενη Κυριακή 21 του μήνα, ο ποδοσφαιρικός πλανήτης έχει στρέψει το βλέμμα του στον σημερινό δεύτερο ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Προγνωστικά: Μάντσεστερ Σίτι -Ρεάλ Μαδρίτης

Η ισοπαλία που απέσπασε η Μάντσεστερ Σίτι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» πριν από 7 βράδια με 1-1, μπορεί να θεωρηθεί ως ένα απόλυτα θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα καθώς σήμερα υποδέχεται την ισπανική ομάδα στο «Έτιχαντ» και άπαντες περιμένουν να έρθει η πολυπόθητη πρόκριση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, όπου ήδη περιμένει μία ομάδα από το Μιλάνο. Μάλιστα οι «πολίτες» που βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα το τελευταίο διάστημα, έχοντας αναρριχηθεί στην κορυφή της Premier League, θέλουν να εκμεταλλευτούν στο έπακρο την δύναμη της έδρας τους, συνεχίζοντας το αήττητο σερί που έχουν χτίσει σε όλες τις διοργανώσεις φέτος. Ο Καταλανός τεχνικός βλέπει με ικανοποίηση τους Ντε Μπρόινε, Γκρίλις, Μπερνάρντο Σίλβα, Στόουνς εκτός των Γκουντογκάν και Χάαλαντ να έχουν ανεβάσει στροφές όσο πλησιάζουμε προς την τελική ευθεία και περιμένει να δει ακόμα περισσότερα. Μοναδικός απόντας θα είναι ο Νέιθαν Ακέ λόγω τραυματισμού.

Το 1-1 του πρώτου ματς στην Μαδρίτη κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι σίγουρα δεν άφησε ικανοποιημένο τον Κάρλο Αντσελότι μιας και οι Μαδριλένοι θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη έχοντας αρκετές ευκαιρίες απέναντι στους Άγγλους. Υπάρχει και η απογοήτευση από την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Μπαρτσελόνα, την περασμένη Κυριακή κι ας απομένουν τέσσερις ακόμη αγωνιστικές, αφού στην πορεία χάθηκαν αρκετοί βαθμοί και ειδικά απέναντι σε ομάδες σαφώς υποδεέστερες. Ωστόσο σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται η «Βασίλισσα» αγωνιστικά, δεν παύει να είναι η κάτοχος του τίτλου και ένα από τα αδιαφιλονίκητα φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού τροπαίου, με μια από τις βαριές εμφανίσεις σε όλον τον κόσμο. Στα αξιοσημείωτα είναι και η παράδοση που έχει με την Σίτι, αφού και πέρσι τέθηκαν αντιμέτωποι στα ημιτελικά με τους «μερένγκες» να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό, όμως ποτέ δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν στα τέσερα προηγούμενα ματς. Επιπλέον ο Αντσελότι θα έχει στη διάθεσή του τους Μιλιτάο και Καρβαχάλ που έλειψαν λόγω τιμωρίας, αλλά αναμένεται να δώσει εντολή στον Καμαβινγκά που χτύπησε στο πρόσφατο ματς με την Χετάφε να παίξει περισσότερο στον άξονα παρά πίσω στην άμυνα, προκειμένου να πάθει κάποια ζημιά.  Από τη στιγμή που αναμένεται να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες επιλέγω το over 2,5 σε απόδοση 1.62 στην Νοvibet.

Προεόρτια τελικού στο 1.62ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Προεόρτια τελικού στο 1.62

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης
Over 2,5
1.62
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις