Δύο σημεία για δύο πληρωμές

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης πράξη δεύτερη και ο #Fidel αναλύει την αναμέτρηση και παραθέτει τα σημερινά σημεία του.

Καλημέρα σε όλο το κοινό του koubanezos.gr. Δεύτερη διαδοχική στήλη για τούτη την εβδομάδα, μετά τα ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος στον ιταλικό εμφύλιο ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν. Απόψε, θα ασχοληθούμε με τον τελευταίο ημιτελικό για το Champions League, αυτόν ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Νησί, στη ρεβάνς του 1-1.

Στο πρώτο παιχνίδι, η Σίτι κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο, σπατάλησε σπουδαίες στιγμές, όμως έμεινε πίσω στο σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα με γκολ του «Βίνι». Στην επανάληψη μπήκε νωθρά, θα μπορούσε κάλλιστα να δεχθεί και δεύτερο γκολ, όμως στάθηκε όρθια και εντέλει ισοφάρισε με γκολ… φωτοβολίδα του Κέβιν Ντε Μπρόινε. Η μπίλια θα μπορούσε να κάτσει παντού, όμως το 1-1 άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς.

Μοναδικό πρόβλημα για τον Πεπ Γκουαρντιόλα η απουσία του Ακέ. Τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας αναμένεται να πάρει ο Ακάντζι. Την εστία των Άγγλων θα υπερασπιστεί ο Έντερσον. Ο Αντσελότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών. Μοναδικό ερωτηματικό ο Καμαβινγκά. Ο Αλάμπα θα βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Κουρτουά κάτω από τα δοκάρια.

Δύο σημεία για δύο πληρωμέςΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Δύο σημεία για δύο πληρωμές

Δύο τα σημερινά σημεία. Πρώτο, ένα γκολ μετά το 76′, εκτιμώντας πως καμία από τις δύο ομάδες δεν παραδοθεί εύκολα στις ορέξεις του αντιπάλου. Δεύτερο σημείο οι over 1,5 προσπάθειες προς την εστία του Έρλινγκ Χάαλαντ, εκτιμώντας ο Νορβηγός θα κάνει την επανεμφάνισή του, καθώς στη Μαδρίτη δεν εθεάθη.

Υ.Γ.: Πλέον με βρίσκετε και στο προσωπικό κανάλι μου στο telegram. Για έξτρα ψαγμένα προγνωστικά & live προτάσεις. Σας περιμένω όλους εκεί!

Μονό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης
Γκολ μετά το 76'
1.87
BET: 35 units
Ειδικό
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης
Ε. Χάαλαντ over 1,5 προσπάθειες προς την εστία
1.85
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις