Φάουλ, κατοχή, free kicks έως… 4.55

Μποζιονέλος προγνωστικά

Καρέ ρισκαδόρικων και ειδικών στοιχημάτων στο Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης κι αγγλική επιλογή στο 2.95 από τον #nbozionelos

▶️ About last… column

Κακή η μέρα χθες, δεύτερη συνεχόμενη. Η νορβηγική δυάδα χάθηκε για ένα γκολ, στο Ιντερ – Μίλαν πλήρωσαν μόνο τα φάουλ.

Συνεχίζουμε.


🗳️ Στοίχημα στις εκλογές

Reminder, τα τελικά μου στοιχήματα για τις ελληνικές εκλογές 2023 με αποδόσεις έως… 21.00


🤔✍️ Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης

To 1-1 του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης να διεκδικούν απόψε το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League. Στον πρώτο αγώνα οι Αγγλοι είχαν ανούσια κατοχή, το πλήρωσαν με γκολ από τον Βινίσιους στο 36’, για να ισοφαρίσει ο Κέβιν ντε Μπρόινε με καταπληκτικό σουτ στο 67’.

Η Σίτι δείχνει να έχει το πάνω χέρι, μιας και αποχώρησε αλώβητη από τη Μαδρίτη ενώ νιώθει πιο άνετη όταν παίζει στο «Ετιχαντ». Στην Premier League σημείωσε 11η σερί νίκη με το 3-0 επί της Εβερτον. Η Ρεάλ ταξίδεψε στο Μάντσεστερ για να διεκδικήσει την πρόκριση σε τελικό για 18η φορά στην ιστορία της ενώ μετρά 17 προκρίσεις σε 31 εμφανίσεις σε ημιτελικούς και 13/19 προκρίσεις απέναντι σε αγγλικές ομάδες. Εξέτισε ο Μιλιτάο, πάνοπλη απόψε η «βασίλισσα».

Στοιχηματικά, τι δεν έχουμε δει φέτος στο Champions League; Ούτε μια παράταση! Με δεδομένο πως δεν μετρούν τα εκτός έδρας γκολ, κάθε ισοπαλία οδηγεί «σίτιζενς» και «μερένχες» σε έξτρα ημίωρο. Ομολογώ ήταν η δεύτερή μου σκέψη, η πρώτη λέει… Σίτι και άνετα – αν και οπαδός της «βασίλισσας», ως γνωστόν.

Ας είναι. Ξερό χηνάρι για την παράταση, ερίχθη.

Τι άλλο παίχτηκε; Η κατοχή: η Σίτι είχε 57% στη Μαδρίτη, τρώγεται το line στο 58,5%. Άλλο ένα ειδικό είναι τα ελεύθερα από το τέρμα (free kicks) καθώς έγιναν 24 στο α’ ματς και βρίσκω καλή απόδοση σε line για ζητούμενα 15.

Και, φυσικά, φάουλ: δεν της… φαίνεται, η Σίτι κάνει κάμποσα. Από 11 έκανε η καθεμιά στο α’ ματς. Το να κάνει απόψε περισσότερα η Ρεάλ τιμάται στο 2.55 – παρακαλώ.


🤔✍️ ΜίντλεσμπροΚόβεντρι

Εμειναν στο 0-0 στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό των play offs, κάπως καλύτερη η «Μπόρο» αλλά τίποτε παραπάνω κι είχεξ ανά πίσω τους κομβικούς Φράι και Φορς. Η Κόβεντρι το πήγε οριακά, απέφυγε τα ρίσκα και ακόμη και στα… πέναλτι να πάει, ο Μαρκ Ρόμπινς έχει κάθε λόγο να αισθάνεται δικαιωμένος. Μαζί σου, Πανιώνιε…


🔎 Πού με βρίσκεις; Με ένα κλικ ΕΔΩ μπορείτε να δεις όλα μου τα social – και όχι μόνο!

Από σήμερα και στοιχηματικό κανάλι στο viber – ελάτε στην παρέα. Κλικ ΕΔΩ.


🇨🇺 Μποζιονέλος προγνωστικά

Ρίσκο
22:00
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης
Χ
4.55
BET: 10 units
Special bet
22:00
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης
Σίτι κατοχή μπάλας over 58,5%
1.87
BET: 13 units
Special bet
22:00
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης
Over 14,5 ελεύθερα από το τέρμα
2.16
BET: 10 units
Φάουλ
22:00
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης
Περισσότερα φάουλ: Ρεάλ Μαδρίτης
2.55
BET: 10 units
Μονό
22:00
Μίντλεσμπρο – Κόβεντρι
Πρόκριση Κόβεντρι
2.95
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις