Και τα ημιτελικά του Champions League με Combo προσφορά* από τη Fonbet!

Και τα ημιτελικά του Champions League με Combo προσφορά* από τη Fonbet!

Επικύρωση… εισιτηρίου για τον τελικό ή τεράστια ανατροπή; Όπως και να έχει, πρόκειται για Ίντερ – Μίλαν, για ρεβάνς, για Derby della Madonnina!

Και εσύ απολαμβάνεις όλες τις διοργανώσεις και όλα τα γεγονότα με Combo προσφορά* από τη Fonbet!

Στον πρώτο αγώνα, η ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι έκανε απίθανο ξεκίνημα με δύο γρήγορα γκολ (8’ και 11’) τα οποία έκριναν το ματς υπέρ της Ιντερ κρατώντας το σκορ ως τέλους, παρά την πίεση της Μίλαν στην επανάληψη. Ευλόγως, έχει το αφές προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό. Στο πρωτάθλημα, κάνοντας με οκτώ αλλαγές στην ενδεκάδα, επικράτησε 4-2 της Σασσουόλο.

Με άλλες ιταλικές ομάδες έχει εντός έδρας ρεκόρ 3-1-1 στα κύπελλα Ευρώπης. Μοναδική απουσία ο στόπερ Σκρίνιαρ, επιστρέφει ο μπακ χαφ Γκόσενς.

Δείτε επίσης: Combo προσφορά* για στοίχημα και διασκέδαση που συναρπάζει!

Ευλόγως σε μειονεκτική θέση οι «ροσονέρι». Η κακή εικόνα για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι εξακολούθησε και στο πρωτάθλημα, ηττήθηκε με 2-0 από τη Σπέτσια και η 4άδα απομακρύνεται. Σημαντική η επάνοδος του ηγέτη και σκόρερ Λεάο, που έχασε το πρώτο ματς, ωστόσο τέθηκε νοκ άουτ ο εξίσου κομβικός χαφ Μπενασέρ

Πάντως η Μίλαν είναι αήττητη εκτός έδρας με ιταλικές ομάδες στα κύπελλα Ευρώπης (2-3-0) ενώ σε ημιτελικές φάσεις ευρωπαϊκών κυπέλλων έχει 13/17 προκρίσεις.

Combo προσφορά*! Bet builder, μοναδικά ειδικά στοιχήματα, υψηλές αποδόσεις, εβδομαδιαίο cashback.

—————————————————————————————————————————————————————

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις