Φουλάρει για τελικό η Μίντλεσμπρο

προγνωστικά

Στο χέρι της Μίντλεσμπρο η πρόκριση στον τελικό ανόδου μετά τη λευκή ισοπαλία του πρώτου αγώνα. Γράφει ο #Nikolas43

Δεύτερος αγώνας με φόντο τον τελικό της Championship ανάμεσα σε Μίντλεσμπρο και Κόβεντρι. Αμφότερες έχουν ελπίδες μετά το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού. Πάμε στα προγνωστικά. 

Προγνωστικά Μίντλεσμπρο – Κόβεντρι 

Δίκαιο το 0-0 του πρώτου παιχνιδιού λόγω ισοπαλίας, άδικο που έληξε χωρίς γκολ. Βέβαια και οι δυο ομάδες έψαξαν ένα γκολ και θα έχουν την  ευκαιρία να το πετύχουν σήμερα στο στάδιο «Ρίβερσαϊντ» του Μίντλεσμπρο. Την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Championship στο γήπεδο της «Μπόρο» το τελικό σκορ μεταξύ τους ήταν 1-1. Εκείνη η ισοπαλία βόλευε και τις δυο καθώς κλείδωνε τα play off η Κόβεντρι και η «Μπόρο» διάλεξε αντίπαλο. Τώρα όλα αυτά μένουν πίσω. Στο τέλος της βραδιάς μόνο μια θα πανηγυρίσει την πρόκριση της στον τελικό. Σε θέμα φόρμας είναι πάνω κάτω στα ίδια και μια τρίτη σερί ισοπαλία από τις δυο ομάδες είναι πιθανή. Θα πάω με ένα combo που καλύπτει και την ισοπαλία και την πρόκριση της «Μπόρο» την οποία πιστεύω, έχει γκολ και καλή απόδοση. Συνεπώς 1Χ & over 2,5 σε απόδοση 2.40 στη Novibet. 

Φυσικά μιλάμε για Μίντλεσμπρο και δεν γίνεται να μην στηρίξουμε τον «ΑΚ 47» Τσούμπα Άκπομ να βρει διχτυα σε απόδοση 2.29 στην Betshop. Ο άνθρωπος έχει σπάσει τα κοντέρ πως να μη σκοράρει στα σημαντικά παιχνίδια.

Φουλάρει για τελικό η ΜίντλεσμπροΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Φουλάρει για τελικό η Μίντλεσμπρο

Combo
22:00
Μίντλεσμπρο - Κόβεντρι 
1Χ & over 2,5
2.40
BET: 50 units
Σκόρερ
22:00
Μίντλεσμπρο - Κόβεντρι 
Γκολ Τσούμπα Άκπομ
2.29
BET: 39 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις