Ευρωπαϊκα εισιτήρια Stoiximan Superleague 2022-23

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με ενισχυμένες αποδόσεις και 0% γκανιότα

Δείτε που θα καταλήξουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια της επόμενης σεζόν!

Ολοκληρώθηκαν τα playoffs της Stoiximan Super League και οι «κιτρινόμαυροι», οι οποίοι αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδας, θα ξεκινήσουν την περιπέτειά τους στην Ευρώπη από τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο δεύτερος Παναθηναϊκός, θα αγωνιστεί στον δεύτερο προκριματικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την τελευταία αγωνιστική με 1-0 στην «Τούμπα» τον ΠΑΟΚ και έχει το προβάδισμα για το εισιτήριο του τρίτου προκριματικού γύρου του Europa League, αφού κατέκτησε την τρίτη θέση της κατάταξης.

Για να πάρει η ομάδα του Ρασβάν Λουτσέσκου το εισιτήριο από τα «ερυθρόλευκα» χέρια και να στείλει τους αντιπάλους της στο Conference League, θα πρέπει να κατακτήσει το Κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ (24/5, 20:30).

Αυτό το εισιτήριο (βάσει πρωτοκόλλου) θα δοθεί στον νικητή του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet, εφόσον εκείνος δεν έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή του σε ανώτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση μέσω του πρωταθλήματος.

Πώς θα κερδίσει έναν γύρο η ομάδα που θα βγει στο επόμενο Europa. Ως πιο απλό σενάριο για τον Ολυμπιακό ή τον ΠΑΟΚ, ώστε να αρχίσουν τα πλέι οφ του Europa League 2023-24 με εξασφαλισμένη θέση σε ευρωπαϊκό γκρουπ, είναι να κατακτήσει η Γιουβέντους το φετινό Europa, όπου κατά πάσα πιθανότητα η «Γηραιά Κυρία» θα έχει «κλειδώσει» τη συμμετοχή της στο Champions League 2023-24 μέσω του πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται στην πρώτη 4άδα. Πάντως, θα χρειαστεί να περιμένουμε έως τις 22/5, τότε που θα ανακοινωθεί η οριστική απόφαση για τους 15 βαθμούς των «μπιανκονέρι», οι οποίοι έχουν επιστραφεί προσωρινά από την Επιτροπή Εφέσεων της ιταλικής Ομοσπονδίας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις