Φουλ δράση στη νέα αγωνιστική της Novileague All Star!

Φουλ δράση στη νέα αγωνιστική της Novileague All Star!

O μεγάλος διαγωνισμός της Novibet συνεχίζεται ανανεωμένος και γεμάτος μοναδικά δώρα*!

All Star έπαθλα* στη νέα Novileague

Οι δύο αγωνιστικές που ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο βρήκαν 18 παίκτες να αγγίζουν απόλυτο. Με το 9/10 που σημείωσαν μπορεί να μην κατάφεραν να φτάσουν στο μεγάλο έπαθλο των 10.000€*, ωστόσο, κέρδισαν Free Bet*. Από εκεί και πέρα αρκετοί ήταν αυτοί που τα πήγαν εξίσου εξαιρετικά τόσο στην αγωνιστική του Σαββάτου (16), όσο και σε αυτή της Κυριακής (90) λαμβάνοντας Free Spins*.

Στη νέα αγωνιστική του μεγάλου διαγωνισμού της Novibet το ενδιαφέρον πέφτει στις κορυφαίες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Στο Champions League η Ίντερ θέλει να «τσεκάρει» το εισιτήριο του τελικού ύστερα από το 2-0 του πρώτου αγώνα με τη Μίλαν. Αντίθετα, «θρίλερ» αναμένεται ανάμεσα σε Σίτι και Ρεάλ στο Μάντσεστερ έπειτα από το 1-1 του πρώτου ημιτελικού στη Μαδρίτη.

Μεγάλες μάχες και στους επαναληπτικούς σε Europa και Conference League με τα ζευγάρια Λεβερκούζεν – Ρόμα (0-1), Σεβίλλη – Γιουβέντους (1-1), Βασιλεία – Φιορεντίνα (2-1) και Άλκμααρ – Γουέστ Χαμ (1-2) να έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς ύστερα απ’ τα σκορ στους πρώτους αγώνες.

Οι δέκα ερωτήσεις που καλούνται να απαντήσουν τα μέλη της Novileague All Star στην 40η αγωνιστική είναι οι εξής:

  1. Ίντερ – Μίλαν: Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες στον αγώνα;
  2. Ίντερ – Μίλαν: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
  3. Μάντσεστερ Σ. – Ρεάλ Μαδρίτης: Θα έρθει over ή under ο αγώνας;
  4. Μάντσεστερ Σ. – Ρεάλ Μαδρίτης: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
  5. Λεβερκούζεν – Ρόμα: Πόσα κόρνερ θα γίνουν στον αγώνα;
  6. Λεβερκούζεν – Ρόμα: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
  7. Σεβίλλη – Γιουβέντους: Θα σκοράρουν και οι 2 ομάδες στον αγώνα;
  8. Βασιλεία-Φιορεντίνα: Ποιο θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα;
  9. ΑΖ Άλκμααρ – Γουέστ Χαμ: Πόσα γκολ θα σημειωθούν στον αγώνα;
  10. Σεβίλλη-Γιουβέντους: Ποιο θα είναι το σκορ του αγώνα;

Novileague All Star με 100.000€ εγγυημένο μεγάλο έπαθλο*

Σε κάθε αγωνιστική, όσοι κάνουν το «10 στα 10» στις ερωτήσεις θα κερδίζουν 10.000€* (το ποσό θα μοιράζεται ισόποσα σε περίπτωση δύο και παραπάνω νικητών). Στα μέλη του διαγωνισμού με 9 σωστές απαντήσεις θα δίνεται Free Bet*, ενώ σε εκείνους με 8 θα μοιράζονται 10 Free Spins*.

Το μεγάλο δώρο* ανέρχεται στις 100.000€, εγγυημένα! Το ποσό θα δοθεί στον παίκτη που θα συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους σωστών απαντήσεων στο τέλος του διαγωνισμού. Να σημειωθεί ότι και σε αυτή την περίπτωση το ποσό θα μοιραστεί ισομερώς αν ισοβαθμήσουν στην πρώτη θέση παραπάνω από δύο νικητές.

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις