
Προγνωστικά μπάσκετ από τα ημιτελικά της Basketleague, έχει ο #Masterbetchef. Ειδικά παικτών και combo, μέχρι και 37.00!
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΙΑ ΝΕΑ ΜΕΛΗ!Αγαπητοί φίλοι, η στήλη τα πήγε πολύ καλά στα προγνωστικά της Eurovision. Πέρασαν οι δύο από τις τέσσερις βασικές προτάσεις, αφήνοντας δυνατό κέρδος. Πάμε να δώσουμε συνέχεια με προγνωστικά μπάσκετ.
Προγνωστικά μπάσκετ: Έμεινε σχεδόν μόνος ο Πάρις
Πρώτος ημιτελικός στη σειρά μεταξύ Παναθηναϊκού και Περιστερίου νωρίς το μεσημέρι, με τους γηπεδούχους να έχουν αρκετά προβλήματα. Τραυματισμοί, αποδεσμεύσεις, πειθαρχικά παραπτώματα, έχουνε αποψιλώσει το ροστερ της ομάδας του καλού κόουτς Σερέλη. Σε σημείο που να μην δείχνει τόσο πιο δυνατό από το αντίστοιχο των φιλοξενούμενων, όσο λένε τα προγνωστικά. Ειδικά στην περιφέρεια των γηπεδούχων, τα κουκιά είναι απολύτως μετρημένα. Ο Πάρις Λι θα αναγκαστεί να παίξει σχεδόν σε όλο το ματς, αναλαμβάνοντας οργάνωση και εκτέλεση.
Πολύ απλά δεν υπάρχει άλλος να τα κάνει αυτά πλέον. Ο Αμερικανός του Παναθηναϊκού είναι από τους λίγους που διασώθηκαν στο φετινό ναυάγιο και θα συνεχίσει να τραβάει το κουπί. Θα πάρει σίγουρα πολλά σουτ και πιστεύω ότι θα βάλει αρκετά από αυτά. Το παιχνίδι είναι δύσκολο για προγνωστικά και θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Η ομάδα του μεγάλου Σπανούλη περιμένω να μπει δυνατά, χτυπώντας τις αδυναμίες του αντιπάλου. Στο τέλος όμως, λογικά θα μιλήσει η φανέλα και η έδρα.
ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!
Αν υποψιαστώ ότι θα το ξαναπάρει η Σεβίλλη…
Θα θυμάστε φαντάζομαι οι περισσότεροι, τους «Δέκα μικρούς Μήτσους». Αν παίζανε ακόμη σήμερα, η χαρακτηριστική χήρα ίσως να έλεγε την σχετική ατάκα: «Aν υποψιαστώ ότι θα το ξαναπάρει η Σεβίλλη… θα πεθάνωωω».
Ε κι όμως αγαπητοί φίλοι, για εκεί πάει η δουλειά. Όπως και στο Champions league βλέπω πάλι Ρεάλ. Είναι να ξέρεις τον τρόπο ρε παιδί μου. Κι ο Αντσελότι τον ξέρει. Είναι να ξέρεις καλά και το δρόμο. Και η Σεβίλλη τον ξέρει τόσο καλά, που μπορεί να φτάσει με κλειστά τα μάτια.
![]() | Μονό | |
---|---|---|
15:45 | Παναθηναϊκός - Περιστέρι 2 ημίχρονο / 1 τελικό | 6.75 ![]() |
BET: 5 units |
![]() | Μονό | |
---|---|---|
15:45 | Παναθηναϊκός - Περιστέρι Πρώτος σκόρερ Λι | 5.50 ![]() |
BET: 22 units |
![]() | Combo | |
---|---|---|
15:45 | Παναθηναϊκός - Περιστέρι 2 ημίχρονο / 1 τελικό & Πρώτος σκόρερ Λι | 37.00 ![]() |
BET: 10 units |
![]() | Mονό | |
---|---|---|
15:45 | Παναθηναϊκός - Περιστέρι 2 ημίχρονο (+3,5) | 2.45 ![]() |
BET: 10 units |
![]() | Ειδικό | |
---|---|---|
15:45 | Παναθηναϊκός - Περιστέρι Λι 3+ εύστοχα τρίποντα | 2.65 ![]() |
BET: 12 units |
![]() | Ειδικό | |
---|---|---|
15:45 | Παναθηναϊκός - Περιστέρι Λι 14+ πόντοι | 2.05 ![]() |
BET: 22 units |
![]() | Μακροχρόνια δυάδα απόδοσης 16.25 | |
---|---|---|
Champions League Κατάκτηση Ρεάλ Μαδρίτης | 5.00 ![]() | |
Europa League Κατάκτηση Σεβίλλη | 3.25 ![]() | |
BET: 20 units |
Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;
Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook
Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram
Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube
Follow το Koubanezos.gr στο Twitter
Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram
Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook