Ιταλική δυάδα στο χώμα

προγνωστικά τένις

Προγνωστικά τένις από το Master 1000 της Ρώμης στηρίζοντας και την αγωνιστική κατάσταση του φορμαρισμένου Τσιτσιπά έχει ο #Dikopoulos.

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και τις φίλες του Koubanezos.gr. Στον γύρο των «32» βρίσκεται το ATP 1000 που διεξάγεται στην Ρώμη. Γεμάτο πρόγραμμα, τόσο σε άνδρες όσο και γυναίκες, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αγωνίζεται επίσης σήμερα. Σημεία τένις, με βάση τη φόρμα κάποιον παιχτών αλλά και όχι μόνο.

Προγνωστικά τένις: Σε φόρμα ο Ρούμπλεφ

Εξαιρετική χρονιά μέχρι στιγμής για τον Ρούμπλεφ στις χωμάτινες επιφάνειες. Κατέκτησε το 1000άρι στο Μόντε Κάρλο όπως και το τουρνουά των διπλών στο 1000άρι της Μαδρίτης. Είχε εύκολο έργο απέναντι στον Μολκάν φτάνοντας σε μία εύκολη νίκη με 2-0. Απέναντί του θα βρει έναν αθλητή που τον έχει κερδίσει και στις δύο προηγούμενες συναντήσεις τους. Ο Ισπανός Φοκίνα βιώνει μία ασταθή χωμάτινη περίοδο έχοντας αρκετές μεταπτώσεις στην απόδοσή του. Προέρχεται και αυτός από μία νίκη με 2-0 κόντρα στο νούμερο 484, τον Αργεντίνο Πέλλα. Ο Ρούμπλεφ έχει τον πρώτο λόγο για την νίκη και θεωρώ πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρε την πρόκριση.

Ιταλική δυάδα στο χώμαΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ιταλική δυάδα στο χώμα

Φαβορί ο Τσόριτς

Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις θέλει να δώσει ο Τσόριτς ψάχνοντας ακόμα μία νίκη για φέτος στο χώμα. Μετά τον ημιτελικό στην Μαδρίτη, ο Κροάτης θέλει να κάνει ακόμα μία καλή πορεία. Θα βρεθεί αντιμέτωπος με έναν αθλητή κόντρα στον οποίο έχει μόνο νίκες. Ο Καρμπάγιες Μπαένα έμεινε σχεδόν τέσσερις ώρες στο court προκειμένου να πάρει την πρόκριση απέναντι στον Έβανς. Θα κριθεί στις λεπτομέρειες το παιχνίδι, με τον πρώτο λόγο να ανήκει στον Τσόριτς. Σημεία τένις, με την νίκη του Κροάτη να την βρίσκουμε στο 1.54.

Προγνωστικά τένις: Στήριξη σε Τσιτσιπά

Σε πολύ καλή κατάσταση έδειξε στο πρώτο του παιχνίδι επί ιταλικού εδάφους ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Αν και το παιχνίδι του διακόπηκε λόγω βροχής και ολοκληρώθηκε την Κυριακή πήρε μία άνετη νίκη, χωρίς να φορτσάρει. Θέλει να κάνει μία καλή πορεία και γιατί όχι να διεκδικήσει και τον τίτλο. Επόμενος αντίπαλος του θα είναι ο Σονέγκο, κόντρα στον οποίο μετράει 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Θεωρώ πως ο Τσιτσιπάς μπορεί να φτάσει σε μία άνετη νίκη στα δύο σετ. Σημεία τένις, ποντάροντας στην νίκη του Έλληνα πρωταθλητή. Θα την συνδυάσω και με under 21,5 game, σημείο που προσφέρεται στο 2.16.

Δυάδα απόδοσης 2.31
12:00
Τσόριτς - Μπαένα
1
1.54
12:00
Ρούμπλεφ - Φοκίνα
1
1.50
Combo
20:00
Τσιτσιπάς - Σονέγκο
1 & under 21,5
2.20
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις