Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι προγνωστικά

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι προγνωστικά

  • «Στάδιο Έτιχαντ» (53.400), Μάντσεστερ.
  • Διαιτητής: Μάικλ Όλιβερ.
  • Πρώτος γύρος: Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι 0-1.
  • Στο FA Cup: Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 4-0.
  • Στο Carabao Cup: Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι 2-0.
  • Πέντε συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ μετρά η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στην Τσέλσι.
  • Η Σίτι μετρά έξι νίκες στα τελευταία επτά εντός έδρας ματς με αντίπαλο την Τσέλσι.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Την τέλεια εβδομάδα πέρασε η Μάντσεστερ Σίτι, καθώς με δύο νίκες κατάφερε να βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Champions League. Πέρασε με επαγγελματική εμφάνιση από το «Γκούντισον Παρκ» νικώντας με 3-0 την Έβερτον, και σε συνδυασμό με την ήττα της Άρσεναλ με το ίδιο σκορ εντός έδρας από την Μπράιτον, έφτασε να προηγείται τέσσερις βαθμούς με ένα ματς λιγότερο από τους «κανονιέρηδες». Πρωταγωνιστής ο εντυπωσιακός Γκουντογάν που με δύο γκολ και μία ασίστ στον Χάαλαντ συνέβαλε τα μέγιστα στη διαμόρφωση του τελικού σκορ. Σαν να μην έλειπε αυτό, η Σίτι προκρίθηκε και στον τελικό του Champions League χάρη στην επιβλητική νίκη της με 4-0 επί της Ρεάλ Μαδρίτης. Αδιαμφισβήτητα στο καλύτερο ευρωπαϊκό ματς της ιστορίας της, έκανε ό,τι ήθελε στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησε καμία ελπίδα στους «μερένγκες». Ο Μπερνάρντο Σίλβα ξεχώρισε στο πρώτο ημίχρονο με δύο γκολ (23’, 37’), ενώ στο δεύτερο σκόραραν κι οι Ακάντζι (76’) και Άλβαρεζ (90+1’) για να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας τους. Τελικός με αντίπαλο την Ίντερ για τους παίκτες του Γκουαρδιόλα και μεγάλη ευκαιρία για το πρώτο Champions League της ιστορίας τους, στις 10 Ιουνίου στην Κωνσταντινούπολη.

Stat attack: Τρέχει σερί 15 εντός έδρας νικών ανεξαρτήτως διοργάνωσης, με τις 13 να συνδυάζονται με over 2,5.

Απουσίες: Μοναδικός απών για τους «πολίτες» ο Ακέ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-2-4-1): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Ακάντζι – Στόουνς, Ρόδρι – Μαχρέζ, Ντε Μπρόινε, Γκουντογάν, Γκρίλις – Χάαλαντ.

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Τσέλσι

Μπορεί και μαθηματικά να έχει σωθεί, πράγμα που σημαίνει ότι δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο για το υπόλοιπο της σεζόν, όμως αυτό δε δικαιολογεί την πρόσφατη γκέλα της με τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Σε ένα ματς που η Τσέλσι είχε τον έλεγχο της κατοχής αλλά ήταν κατώτερη, οι δύο ομάδες έμειναν στο 2-2. Ο Αβονίγι άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους στο 13’ κι έτσι η ομάδα του Κούπερ πήγε με το προβάδισμα στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο μέρος οι «μπλε» μπήκαν δυνατά. Ο Στέρλινγκ ισοφάρισε στο 51’ και πέτυχε την ανατροπή στο 58’. Η χαρά των Λονδρέζων δεν κράτησε πολύ, καθώς ο Αβονίγι χτύπησε ξανά ισοφαρίζοντας σε 2-2. Μάλιστα, μέχρι το φινάλε η Νότιγχαμ ήταν η ομάδα που βρέθηκε πιο κοντά στο τρίτο γκολ, δίχως να καταφέρει να το πετύχει. Τουλάχιστον η Τσέλσι κατάφερε να διατηρήσει την 11η θέση φτάνοντας τους 43 βαθμούς, με την Κρίσταλ Πάλας που ακολουθεί να έχει τους ίδιους βαθμούς με ματς παραπάνω.

Stat attack: Μετράει τρία συνεχόμενα goal/goal & over 3,5.

Απουσίες: Συνεχίζουν να μην υπολογίζονται οι Καντέ, Μάουντ, Τσίλγουελ, Τζέιμς Κουκουρέγια και Μπρόγια, ενώ αμφίβολη κρίνεται κι η συμμετοχή των Κόβασιτς και Κουλιμπαλί.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κέπα – Αθπιλικουέτα, Τιάγκο Σίλβα, Μπαντιασίλ, Χολ – Λόφτους-Τσικ, Έντσο Φερνάντεζ, Γκάλαχερ – Μαντουέκε, Στέρλινγκ, Ζοάο Φέλιξ.

Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Με νίκη η Σίτι, ως γνωστόν, κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πρόκειται να τα καταφέρει απέναντι στην απογοητευτική Τσέλσι. Όπως είναι λογικό ο άσος βρίσκεται «στα τάρταρα», συνεπώς μόνο σε συνδυαστική επιλογή μπορεί να μας προσφέρει ικανοποιητική απόδοση. Η νίκη των γηπεδούχων χωρίς να δεχτούν γκολ πληρώνει καλά, φτάνοντας το 2.10 στη Winmasters.

Combo
18:00
Μάντσεστερ Σίτι - Τσέλσι
1 & no goal
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις