Σεβίλλη – Γιουβέντους προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Σεβίλλη - Γιουβέντους προγνωστικά

Σεβίλλη - Γιουβέντους προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Σεβίλλη – Γιουβέντους ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Σεβίλλη – Γιουβέντους προγνωστικά

  • «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» (43.883), Σεβίλλη.
  • Διαιτητής: Ντάνι Μάκελι.
  • Πρώτο ματς: Γιουβέντους – Σεβίλλη 1-1.
  • Στις πέντε αναμετρήσεις τους η Γιουβέντους έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα.
  • Τέσσερα από τα πέντε μεταξύ τους ματς είχαν under 2,5 γκολ.
  • Η Σεβίλλη έχει απολογισμό 7-3-5 απέναντι σε ομάδες από την Ιταλία, ενώ η Γιουβέντους μετρά 31 νίκες, 19 ισοπαλίες και 28 ήττες κόντρα σε ομάδες από την Ισπανία.

Ρεπορτάζ Σεβίλλης

Λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω έπρεπε να αντέξει για να φύγει από το Τορίνο με ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης. Αντ’ αυτού η Σεβίλλη ισοφαρίστηκε στο 90+7’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι, οπότε θα χρειαστεί να το κάνει απόψε αν θέλει να βρεθεί στον τελικό του Europa League. Ο Εν Νεσίρι άνοιξε το σκορ στο 26’ με τους Ισπανούς να κυριαρχούν στο πρώτο ημίχρονο. Όπως ήταν λογικό, μετά την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμούς και είχαν ευκαιρίες, ενώ ο διαιτητής τούς αρνήθηκε και πέναλτι στο 85’. Τελικά βρήκαν τη λύση με κεφαλιά του Γκάτι και με το 1-1 στέρησαν από την ομάδα του Μεντιλιμπάρ ένα ισχυρό πλεονέκτημα. Στο πρωτάθλημα η Σεβίλλη συνέχισε τις νίκες με το επιβλητικό 3-0 στην έδρα της Βαγιαδολίδ, φτάνοντας στο -1 από την 7η θέση. Οι αναπληρωματικοί επιθετικοί Μιρ (50’), Πάπου Γκόμεζ (78’) και Κορόνα (90+3’) ήταν οι πρωταγωνιστές, καθώς με τα γκολ τους διαμόρφωσαν το τελικό σκορ. Από εκεί που οι Ανδαλουσιάνοι κινδύνευαν με υποβιβασμό, πλέον διεκδικούν μία θέση στο Conference League της επόμενης σεζόν.

Stat attack: Έχει απολογισμό 16-2-0 στα τελευταία 18 εντός έδρας ματς για το Europa League.

Απουσίες: Δεν ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο Μαρκάο, το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τους Χορδάν, Σούσο και Οκάμπος που έμειναν εκτός στο ματς πρωταθλήματος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπόνο – Νάβας, Μπαντέ, Γκουντέλι, Ακούνια – Φερνάντο, Ράκιτιτς – Λαμέλα, Όλιβερ Τόρες, Χιλ – Εν Νεσίρι.

Σεβίλλη - Γιουβέντους προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Σεβίλλη - Γιουβέντους προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Γιουβέντους

Σε μια κακή για αυτήν βραδιά, έσωσε στην τελευταία την παρτίδα κόντρα στην Σεβίλλη. Κατώτερη των περιστάσεων στα πρώτα 45 λεπτά, η Γιουβέντους έμεινε πίσω στο σκορ μετά από αδράνεια της άμυνας σε αντεπίθεση και τελείωμα του Εν Νεσίρι που νίκησε (μάλλον εύκολα) τον Σέζνι στο 26’. Η ιταλική ομάδα είχε κάποιες στιγμές στο πρώτο μέρος, αλλά επισκιάστηκαν από την υπεροχή των φιλοξενούμενων. Αντίθετα, στο δεύτερο παρουσιάστηκε βελτιωμένη και πήρε τον έλεγχο. Αυτό δεν συνδυάστηκε με καθαρές ευκαιρίες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, ενώ θα μπορούσε να της έχει δοθεί πέναλτι για χτύπημα στον Ραμπιό στο 85’. Τελικά λυτρώθηκε στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Γκάτι σε κενή εστία, έπειτα από ασίστ του Πογκμπά με κεφαλιά. Επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα την Κυριακή με το «σβηστό» 2-0 επί της Κρεμονέζε. Άργησε να πάρει μπρος, με τον Φατζιόλι στο 55’ και τον Μπρέμερ στο 79’ να διαμορφώνουν το τελικό αποτέλεσμα. Προς το παρόν είναι πρώτη, αλλά υπάρχει έντονη φημολογία ότι πρόκειται να υποστεί νέα αφαίρεση βαθμών.

Stat attack: Σε πέντε διαδοχικές αναμετρήσεις της έχουν σημειωθεί 2-3 γκολ.

Απουσίες: Δεν πρόλαβε να επιστρέψει και τραυματίστηκε ξανά ο Πογκμπά, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Απόντες επίσης οι αμυντικοί Μπονούτσι και Ντε Σίλιο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-1-1): Σέζνι – Ντανίλο, Γκάτι, Άλεξ Σάντρο – Κουαδράδο, Φατζιόλι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς – Ντι Μαρία – Βλάχοβιτς.

Σεβίλλη - Γιουβέντους προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Την τελευταία στιγμή η Γιουβέντους έσωσε την ισοπαλία στο εντός έδρας παιχνίδι και παρέμεινε ζωντανή. Εξακολουθεί να μην έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση, αλλά τουλάχιστον οι πιθανότητές της αυξάνονται. Μπορεί να είναι μεγαλύτερο όνομα, αλλά και να διαθέτει μεγαλύτερα ονόματα στο ρόστερ της από την Σεβίλλη, αλλά βρίσκει απέναντί της μια ομάδα που έχει… τερματίσει το Europa League. Σε συνδυασμό με τη φόρμα και την έδρα υπάρχει λογική να στηρίξουμε τους Ανδαλουσιάνους. Ικανοποιητικό το 2.50 της WinMasters για τον άσο και θα το επιλέξουμε.

Μονό
22:00
Σεβίλλη - Γιουβέντους
1
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις