Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

  • «Στάδιο Έτιχαντ» (53.400), Μάντσεστερ.
  • Διαιτητής: Σίμον Μαρτσίνιακ.
  • Πρώτο ματς: Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 1-1.
  • Στις εννιά επίσημες συναντήσεις τους υπάρχει απόλυτη ισορροπία, με τρεις νίκες για κάθε ομάδα και τρεις ισοπαλίες.
  • Εντός έδρας η Μάντσεστερ Σίτι είναι αήττητη απέναντι στη Ρεάλ, με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Το goal/goal έχει επιβεβαιωθεί σε επτά από τα εννιά μεταξύ τους ματς.
  • 12-6-10 είναι ο απολογισμός της Σίτι κόντρα σε ομάδες από την Ισπανία, την στιγμή που η Ρεάλ μετρά 24 νίκες, 14 ισοπαλίες και 16 ήττες απέναντι σε ομάδες από την Αγγλία.

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Στάθηκε όρθια στο «Μπερναμπέου» και παρά τη μέτρια εμφάνισή της πήρε την ισοπαλία που της δίνει ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση. Ήταν πολύ καλή στο ξεκίνημα κι είχε τον έλεγχο, πριν δεχτεί γκολ με την πρώτη τελική των γηπεδούχων από μακρινό σουτ του Βινίσιους (36’). Παρότι δεν έδειξε την απαιτούμενη βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο, κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης χάρη σε έμπνευση και φοβερή εκτέλεση του Ντε Μπρόινε έξω από την περιοχή στο 67’. Μέχρι το τέλος οι δύο ομάδες κυνήγησαν εξίσου το γκολ της νίκης, όμως η Σίτι δε βρέθηκε κοντά στο να το πετύχει. Ο πρώτος τίτλος της σεζόν φαίνεται σιγά-σιγά να κλειδώνει για τους «πολίτες», και θα είναι αυτός του πρωταθλήματος. Με το εμφατικό 3-0 στην έδρα της Έβερτον αλλά και τη νίκη της Μπράιτον με το ίδιο σκορ εκτός έδρας κόντρα στην Άρσεναλ, τρεις βαθμοί απομένουν για να στεφθεί η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα πρωταθλήτρια για τρίτη συνεχόμενη φορά και πέμπτη τα τελευταία έξι χρόνια.

Stat attack: Εντός έδρας έχει 23 νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία 25 ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Απουσίες: Μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού αυτό του Ακέ, που βρίσκεται κοντά στο να επιστρέψει και δεν αποκλείεται να είναι διαθέσιμος απόψε, έστω κι από τον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Γουόκερ, Ντίας, Στόουνς, Ακάντζι – Γκουντογάν, Ρόδρι, Ντε Μπρόινε – Μπερνάρντο Σίλβα, Γκρίλις, Χάαλαντ.

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Ρεάλ Μαδρίτης

Αφού δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα της, το έργο της γίνεται αρκετά δύσκολο μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα. Ο Βινίσιους σκόραρε ξανά, με καταπληκτικό μακρινό σουτ στο 36’, για να δώσει στη «βασίλισσα» το προβάδισμα κόντρα στη ροή του αγώνα. Μέχρι εκείνο το σημείο μόνο η Σίτι είχε καταφέρει να απειλήσει. Χτίζοντας πάνω στο προβάδισμά της, η Ρεάλ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και δεν επέτρεψε στην αγγλική ομάδα να επιβάλλει την κυριαρχία της. Ωστόσο, με ένα εξαιρετικό μακρινό σουτ του Ντε Μπρόινε στο 67’ αυτή βρήκε την ισοφάριση και απέδρασε με την ισοπαλία από τη Μαδρίτη. Ακολούθησε το -αδιάφορο βαθμολογικά- εντός έδρας ντέρμπι κόντρα στην Χετάφε, με τη Ρεάλ να κερδίζει 1-0. Εκτεταμένο ροτέισον από τον Αντσελότι, με τον Ασένσιο να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 70’.

Stat attack: Μετράει 0/4 σε προκρίσεις μετά από εντός έδρας ισοπαλία στο πρώτο ματς των ημιτελικών του Champions League.

Απουσίες: Τραυματίστηκε στο ματς με την Χετάφε ο Καμαβινγκά αλλά δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό, οπότε όλα δείχνουν πως η Ρεάλ θα είναι πλήρης στο «Έτιχαντ».

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Αλάμπα, Μεντί – Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Μόντριτς – Ροντρίγκο, Βινίσιους, Μπενζεμά.

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Η Σίτι έχει την απόλυτη ευκαιρία να προκριθεί στον τελικό και να πάρει εκδίκηση για πέρσι, διεκδικώντας παράλληλα και το τρεμπλ. Φαίνεται πως ξεμπέρδεψε με το πρωτάθλημα, οπότε όλη η προσοχή της είναι στραμμένη στο αποψινό ματς. Στο «Έτιχαντ» η Σίτι έχει αψεγάδιαστο ρεκόρ μέσα στο 2023. Ναι, ποτέ δεν ξεγράφουμε τη Ρεάλ, αλλά ποιοτικά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους «πολίτες» αν πιάσουν το επίπεδο απόδοσης που πιάνουν συνήθως. Στο 1.60 δεν παίζεται ο άσος, όμως η νίκη των γηπεδούχων σε συνδυασμό με το goal/goal αξίζει στον τριπλασιασμό της Novibet.

Combo
22:00
Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης
1 & goal/goal
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις