Ίντερ – Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ίντερ - Μίλαν προγνωστικά

Ίντερ - Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ίντερ – Μίλαν ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ίντερ – Μίλαν προγνωστικά

  • «Τζουζέπε Μεάτσα» (80.018), Μιλάνο.
  • Διαιτητής: Κλεμάν Τουρπέν.
  • Πρώτο ματς: Μίλαν – Ίντερ 0-2.
  • Στο πρωτάθλημα: Μίλαν – Ίντερ 3-2, Ίντερ – Μίλαν 1-0.
  • Στο Supercoppa Italiana: Μίλαν – Ίντερ 0-3.
  • Η Ίντερ έχει τρεις συνεχόμενες νίκες απέναντι στη Μίλαν, και για πρώτη φορά στην ιστορία της την κέρδισε σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις μέσα σε μια σεζόν.
  • Η Μίλαν έχει δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα απέναντι στην Ίντερ σε ευρωπαϊκούς αγώνες.
  • Οκτώ από τα δώδεκα τελευταία μεταξύ τους ματς είχαν over 2,5 τέρματα.
  • Σε πέντε από τα τελευταία έξι παιχνίδια των δύο ομάδων η Μίλαν δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ρεπορτάζ Ίντερ

Δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφιβολίας ως προς το ποιος είναι το αφεντικό του πρώτου ημιτελικού, καθώς από τα πρώτα λεπτά απέκτησε πολύ ισχυρό προβάδισμα. Ο Τζέκο στο 8’ κι ο Μιχιταριάν στο 11’ σκόραραν για το 2-0 των «νερατζούρι» και σόκαραν τη Μίλαν, ενώ στο 16’ η Ίντερ είχε και διπλή ευκαιρία για το 3-0 με τον Τσαλχάνογλου να βρίσκει το δοκάρι. Όπως ήταν λογικό, η -τυπικά- γηπεδούχος άρχισε να παίρνει την μπάλα στα πόδια της όμως απείλησε ελάχιστα μέχρι το ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος οι «ροσονέρι» ανέβηκαν έχοντας σημαντική ευκαιρία με τον Ντίαθ (49’) και δοκάρι με τον Τονάλι (63’). Παράλληλα κι η Ίντερ είχε τις στιγμές της, όπως το χαμένο τετ-α-τετ του Τζέκο στο 53’. Το σκορ δεν άλλαξε κι η ομάδα του Ιντσάγκι έχει μεγάλο πλεονέκτημα όσον αφορά την πρόκριση στον τελικό του Champions League. Ακολούθησε η νίκη με 4-2 επί της Σασουόλο στο πρωτάθλημα παρά το ροτέισον από τον Ιταλό τεχνικό. Με αυτό το τρίποντο προσπέρασε τη Λάτσιο και πλέον αύξησε τη διαφορά από την πέμπτη θέση στους πέντε βαθμούς.

Stat attack: Σε 13 από τα τελευταία 15 ματς της στο Champions League έχει επιβεβαιωθεί το no goal.

Απουσίες: Επέστρεψε αλλά δεν είναι στο 100% ακόμα ο Γκόσενς, αντίθετα με τον Σκρίνιαρ που παραμένει εκτός. Τραυματίστηκε στο ματς κόντρα στην Σασουόλο ο Κορέα κι είναι αμφίβολος για απόψε.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ονανά – Νταρμιάν, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντόυμφρις, Μιχιταριάν, Μπαρέλα, Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο – Λ. Μαρτίνεζ, Τζέκο.

Ίντερ - Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ίντερ - Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Μίλαν 

Θα χρειαστεί μια πολύ μεγάλη εμφάνιση αν θέλει να βρεθεί στον τελικό του Champions League. Η ήττα με 2-0 από την Ίντερ στον πρώτο αγώνα, την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση καθώς χρειάζεται νίκη με τρία γκολ διαφορά για να κάνει την ανατροπή. Μόλις στο 11’ το σκορ ήταν ήδη 0-2 και η Μίλαν έμοιαζε… χαμένη στο γήπεδο. Προσπάθησε στο δεύτερο ημίχρονο να σώσει ό,τι σωζόταν, αλλά πέρα από ένα δοκάρι του Τονάλι και μια καλή ευκαιρία του Μπραχίμ Ντίαθ δε βρέθηκε κοντά στο γκολ. Απογοητευτική η εικόνα της και πλέον έχει ένα… βουνό να ανέβει. Το ίδιο ισχύει και για το πρωτάθλημα, όπου παρέμεινε στην πέμπτη θέση το Σάββατο. Η ήττα με 2-0 στην έδρα της Σπέτσια την άφησε στο -4 από την τετράδα και το σενάριο να μην αγωνίζεται στο Champions League την επόμενη σεζόν αρχίζει να γίνεται αρκετά πιθανό.

Stat attack: Μετρά δέκα σερί under 2,5, ενώ στα τελευταία οκτώ παιχνίδια της έχουν σημειωθεί ακριβώς δύο γκολ.

Απουσίες: Ο τραυματισμός του Μπενασέρ τον αφήνει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Αμφίβολος ο Κρούνιτς αλλά κι ο Λεάο που δεν έπαιξε ούτε στο πρώτο παιχνίδι, ούτε το Σάββατο.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν – Καλάμπρια, Κίερ, Τομόρι, Τ. Ερναντέζ – Τονάλι, Κρούνιτς – Σαλεμέκερς, Μπραχίμ Ντίαθ, Ρέμπιτς – Ζιρού.

Ίντερ - Μίλαν προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Η Μίλαν ήταν αποκαρδιωτική στο πρώτο παιχνίδι και φάνηκε να βρίσκεται δύο επίπεδα κάτω από την Ίντερ η οποία δεν ήταν καν τόσο εντυπωσιακή. Χωρίς τον Λεάο οι «ροσονέρι» δε δείχνουν να έχουν λύσεις επιθετικά και το ότι η συμμετοχή του είναι αμφίβολη θολώνει το τοπίο. Ακόμα κι έτσι, τους αναμένουμε με επιθετικό πλάνο κόντρα σε μια ομάδα που συνηθίζει να παίζει σε υψηλό ρυθμό. Αυτή τη φορά αναμένουμε να σκοράρουν αμφότερες, κι έτσι επιλέγουμε το goal/goal με απόδοση 1.91 στην Betshop.

Μονό
22:00
Ίντερ - Μίλαν
Goal/goal
1.91
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις