Πού πας με Τιάγκο Σίλβα…

Πού πας με Τιάγκο Σίλβα…

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Πλήρωσε 2/2 με σημεία σε πολύ καλές αποδόσεις πάλι χτες η στήλη. Μπήκαμε πολύ καλά στο Σεπτέμβριο με απανωτά ταμεία, όπως μπήκε δυνατά και ο Koubanezos.gr στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα της φετινής σεζόν.

https://www.facebook.com/fidel.koubanezos/posts/10223015434632263

Σήμερα ολοκληρώνεται η πρώτη αγωνιστική του πιο θεαματικού και δύσκολου από αυτά, της Premier League.

Παρουσιάζεται και η νέα Τσέλσι, που όλοι περιμένουν ότι θα είναι πολύ ανταγωνιστική φέτος, μετά τις πολύ δαπανηρές μεταγραφές που έκανε. Εγώ όμως δεν είμαι και τόσο σίγουρος ακόμα, καθώς πραγματικά μεγάλη και χρήσιμη μεταγραφή θεωρώ εξ’ ορισμού μόνο τον Ζίγεχ, που είναι μεγάλος παιχταράς. Τους υπόλοιπους θα περιμένω να τους δω στο κορυφαίο επίπεδο και μετά να διαμορφώσω άποψη.

Θεωρώ όμως ότι δεν ενισχύθηκε εκεί που πονούσε, δηλαδή στην άμυνα της, που είναι από τις πιο ευάλωτες της κατηγορίας. Η έλευση του Τιάγκο Σίλβα, μόνο χειρότερα μπορεί να κάνει τα πράγματα, αφού πρόκειται επί της ουσίας για έναν πρώην ποδοσφαιριστή. Μόλις πριν από δύο εβδομάδες, στοίχισε στην Παρί Σεν Ζερμέν τον τίτλο του Champions League, αφού από δική του λανθασμένη τοποθέτηση, προήλθε το μοναδικό γκολ της Μπάγερν που έκρινε και το παιχνίδι.

Κάποια στιγμή λογικά θα δέσει η Τσέλσι και θα παίξει πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, αφού έχει ήδη πολύ ταλέντο μεσοεπιθετικά. Πρέπει όμως να πάρει και δύο αμυντικούς, αν θέλει να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Μέχρι τότε θα μας προσφέρει παιχνίδια με πολλά γκολ, άλλα δεν είμαι ακόμα σίγουρος αν θα είναι πάντα αυτή που θα πετυχαίνει τα περισσότερα…

Μονό

22:15 Μπράιτον – Τσέλσι: Goal/goal (1.80) 

Fun bet 

22:15 Μπράιτον – Τσέλσι: 1 (5.32)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις