ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Mε 3.45 στο Πριγκιπάτο και fun bet έως 24.00!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Mε 3.45 στο Πριγκιπάτο και fun bet έως 24.00!

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Mε 3.45 στο Πριγκιπάτο και fun bet έως 24.00!

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Ποντάρισμα σε φαβορί αλλά και αουτσάιντερ βγάζει το σημερινό πρόγραμμα της Ligue 1. Ντέρμπι 4άδας στο Πριγκιπάτο

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Ολοκληρώνεται σήμερα και η 35η αγωνιστική στη Ligue 1. Μεγάλο το ενδιαφέρον σε Μπρεστ και Τουλούζ ενώ πολλά θα κριθούν στο ντέρμπι Μονακό – Λιλ. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Δύσκολη έξοδος για Λιόν

Ξεκινάμε από το ΚλερμόνΛιόν. Μπορεί να μην έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο σερί πέντε αγώνων η Κλερμόν ωστόσο παρέμεινε αήττητη για έκτο στη σειρά με το 1-1 στην Οσέρ. Εδώ και καιρό άνετη ο ομάδα του Πασκάλ Γκαστιέν, παίζει απαλλαγμένη από το άγχος και αυτό της έχει βγει σε καλό. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι έχει σκοράρει στα εννιά από τα δέκα τελευταία παιχνίδια της.

Το ματς της χρονιάς ήταν αυτό της Λιόν κόντρα στη Μονπελιέ. Οι «λιονέ» αν και προηγήθηκαν στο παιχνίδι (31′ Λακαζέτ) είδαν τη Μονπελιέ να σκοράρει τέσσερις φορές από το 40′ μέχρι το 55′ (και τα τέσσερα ο Γουαΐ). Κάπου εκεί γύρισε ο διακόπτης, ο Λακαζέτ το πήρε πάνω του (πέτυχε άλλα τρία γκολ) ολοκληρώνοντας την επική ανατροπή με πέναλτι στο 98′. Έτσι η Λιόν εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις ήττες των Λιλ και Ρεν και πλησίασε στους τρεις βαθμούς την 5η θέση. Βεβαίως, τίποτα από όλα αυτά δεν θα έχει σημασία αν δεν κερδίσει και σήμερα.

H νίκη απέναντι στη Μονπελιέ αλλά και ο τρόπος που ήρθε θα δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση στη Λιόν. Παρ’ όλα αυτά, φάνηκαν και πάλι οι αδυναμίες που έχει στα μετόπισθεν και η Κλερμόν είναι ομάδα που μπορεί να τις εκμεταλλευτεί. Λογικά έχουν από ένα γκολ αμφότερες και σε συνδυασμό με το Χ2 η απόδοση ξεπερνά τον διπλασιασμό.

Προγνωστικά Γαλλίας: Το ενδιαφέρον σε Μπρεστ και Τουλούζ

Από τα ματς των 16.00 το μεγαλύτερο ενδιαφέρουν παρουσιάζουν τα Μπρεστ – Οσέρ και Τουλούζ – Ναντ. Τόσο η Μπρεστ όσο και η Οσέρ προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα απέναντι σε αδιάφορες ομάδες (ήττα με 2-1 από Λοριάν η Μπρεστ, 1-1 η Οσέρ κόντρα στην Κλερμόν). Στην 15η θέση με 35 βαθμούς οι γηπεδούχοι, ένα βαθμό πίσω οι «διπλωμάτες». Περιμένω ένα προσεκτικό ματς και από τις δύο και λέω να πάω με το Χ ημίχρονο στο 2.09 (Betshop).

Με την πλάτη στον τοίχο η Ναντ που φιλοξενείται από την Τουλούζ σε μια άτυπη ρεβάνς του τελικού του κυπέλλου. Τα «καναρίνια» βρίσκονται εντός της ζώνης του υποβιβασμού, δύο βαθμούς πίσω από την Οσέρ και θέλουν σήμερα τη νίκη ώστε να εκμεταλλευτούν τυχόν απώλειες από το Μπρεστ – Οσέρ.

Δεν μπορείς να εμπιστευτείς εύκολα μια ομάδα με μόλις δύο διπλά φέτος. Κάποια στιγμή όμως πρέπει να αντιδράσει. Η Τουλούζ έδειξε στα δύο παιχνίδια μετά τον τελικό του κυπέλλου μια χαλάρωση (0-1 από Λανς, 0-0 στην Αζαξιό) και αυτό είναι κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτεί η Ναντ. Θα πάμε με το διπλό (με κάλυψη ασφαλώς) ποντάροντας στο ένστικτο της επιβίωσης που περιμένουμε να δούμε από την Ναντ (2,41). Δεύτερη επιλογή θα είναι το ένα εύστοχο σουτ του Γκαναγκό. Ξεκινάει βασικός τελευταία και είναι από τους πιο ορεξάτους παίκτες των φιλοξενούμενων (2.25 Stoiximan).

Προγνωστικά Γαλλίας: Ντέρμπι στο Πριγκιπάτο

Σπουδαία αναμέτρηση έχουμε στο «Λουί Ντε» ανάμεσα σε Μονακό και Λιλ με φόντο την 4η θέση. Νίκη χωρίς να πείσει η Μονακό στην έδρα της Ανζέ (1-2), ήττα για τη Λιλ με 1-0 στην έδρα της Ρεμς στα τελευταία παιχνίδια τους. Συνολικά πάντως η Λιλ έχει πιο πειστική εικόνα φέτος, εκτιμώ ότι μπορεί να φύγει με το διπλό από το Πριγκιπάτο και να δώσει άλλο ενδιαφέρον στη μάχη για την 4η θέση που οδηγεί στο Europa League. Σε τιμές φαβορί το διπλό (2.40), δύσκολο να έρθει με 0-1 οπότε λέω να ρισκάρω συνδυάζοντάς το με over 2,5 (3.45 Novibet, κατά προτίμηση με bet builder ώστε να πληρωθούμε με πρώιμη αν η Λιλ προηγηθεί με δύο τέρματα). Επιπλέον, θα πάρουμε και το ένα σουτ εκτός περιοχής του Αντρέ Γκόμες, παίκτης ο οποίος «απειλεί» κατά βάση εκτός «κουτιού».

Mε 3.45 στο Πριγκιπάτο και fun bet έως 24.00!ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Mε 3.45 στο Πριγκιπάτο και fun bet έως 24.00!

Προγνωστικά Γαλλίας: Εύκολο βράδυ στο «Βελοντρόμ»

Εύκολο έργο αναμένεται να έχει η Μαρσέιγ απόψε κόντρα στην Ανζέ. Όσο φιλότιμη προσπάθεια και να κάνει στα παιχνίδια της η Ανζέ, η χθεσινή νίκη της Λανς δεν αφήνει περιθώρια για γκέλα στους Μασσαλούς. Περιμένω να μπουν δυνατά από την αρχή του αγώνα και γι’ αυτό θα ποντάρουμε σε ένα combo με νίκη των γηπεδούχων από ημίχρονο.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Combo
14:00
Κλερμόν - Λιόν
X2 & goal/goal
2.14
BET: 10 units
Μονό
16:00
Μπρεστ - Οσέρ
Χ ημίχρονο
2.09
BET: 10 units
Μονό
16:00
Τουλούζ - Ναντ
2 dnb
2.41
BET: 7 units
Ειδικά παικτών
16:00
Τουλούζ - Ναντ
1+ σουτ στην εστία Γκαναγκό
2.25
BET: 7 units
Μονό
18:05
Μονακό - Λιλ
2 & over 2,5
3.45
BET: 10 units
Ειδικά παικτών
18:05
Μονακό - Λιλ
Αντρέ Γκόμες 1+ σουτ εκτός περιοχής
1.85
BET: 20 units
Δυάδα fun bet απόδοσης 24.00
18:05
Μονακό - Λιλ
Αντρέ Γκόμες 1+ σουτ στην εστία
4.00
21:45
Μαρσέιγ - Ανζέ
Ρονζιέ 1+ σουτ στην εστία
6.00
BET: 10 units
Combo
21:45
Μαρσέιγ - Ανζέ
1 ημίχ. / 1 τελ. & over 1,5
1.80
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις