ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Με φόρα για πληρωμές έως 6.40

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Με φόρα για πληρωμές έως 6.40

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Με φόρα για πληρωμές έως 6.40

προγνωστικά

Προγνωστικά από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης απόψε για τον #TheMagician, επιλέγοντας ομάδες σε φόρμα και με κίνητρο

Καλημέρα σας. Κυριακή σήμερα, η αγωνιστική ολοκληρώνεται και τα ψέματα τελείωσαν για πολλές ομάδες καθώς τα πρωταθλήματα σιγά σιγά φθάνουν στο τέλος τους. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Ικανές να σκοράρουν

Η Μόντσα μετά από τις νίκες απέναντι σε Ίντερ, Φιορεντίνα και Σπέτσια, απέσπασε ισοπαλία με την Ρόμα όπως και με την Τορίνο. Αποδίδει εξαιρετικό ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες. Εξαιρετική η φετινή σεζόν της στα μεγάλα σαλόνια μετά την άνοδο της, αγωνίζεται χωρίς να φοβάται τα μεγάλα ονόματα. Το ίδιο θα πράξει και με την σημερινή της αντίπαλο, την Νάπολι, ειδικά από την στιγμή που οι φιλοξενούμενοι κατέκτησαν το πρωτάθλημα και αναμένεται να είναι πιο χαλαροί. Ακόμα πανηγυρίζει η πόλη τον τίτλο αλλά η ποιότητα της ομάδας δεν πρόκειται να πέσει από τον Σπαλέτι, ώστε ν’ αδιαφορήσουν για τον αγώνα.

Επιλογή μας το goal/goal από το παιχνίδι με απόδοση 1.82 στην Betshop.

Φαβορί στην έδρα της

Πάμε Αγγλία. Η Μπρέντφορντ μετά από δύο συνεχόμενες νίκες απέναντι σε Τσέλσι και Νότιγχαμ Φόρεστ, ηττήθηκε με 1-0 εκτός έδρας από την Λίβερπουλ δίκαια αλλά στάθηκε καλά. Επιστρέφει εντός έδρας τώρα όπου έχει εξαιρετικές επιδόσεις (8-7-2/32-18 τέρματα) έχοντας ηττηθεί από Άρσεναλ και Νιούκαστλ. Είναι στην ένατη θέση με 50 βαθμούς, πολύ δύσκολο να απειλήσει την έβδομη που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο αλλά μπορεί να φθάσει στην νίκη εκμεταλλευόμενη το βαρύ πρόγραμμα των φιλοξενούμενων. Η Γουέστ Χαμ πριν τρεις ημέρες αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ επικράτησε με 2-1 της Άλκμααρ για τα ημιτελικά του Conference League, με την ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη. Έχει συγκεντρώσει 37 βαθμούς έχοντας ένα μαξιλαράκι ασφαλείας έξι βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Αυτό της δίνει το δικαίωμα να σκέφτεται εν μέρει το παιχνίδι στην Ολλανδία, καθώς η πρόκριση σε τελικό ευρωπαϊκής διοργάνωσης θα την ψηλώσει κι άλλο σαν ομάδα.

Θα αντιμετωπίσουν προβλήματα στην δύσκολη έδρα της Μπρέντφορντ οι φιλοξενούμενοι. Επιλογή μας το 1Χ και over 1,5 με απόδοση 1.69 στην Betshop. Σαν δεύτερη επιλογή με μεγαλύτερο ρίσκο θα κρατήσουμε τον άσο και over 2,5 με απόδοση 3.20 στην Betshop.

Αναμένεται θέαμα και γκολ

Συνεχίζουμε στην Γαλλία. Η Μονπελιέ τέσσερα έβαλε στην Μονακό εκτός έδρας και κέρδισε με 4-0, τέσσερα έβαλε και στην Λυών πάλι εκτός αλλά ηττήθηκε με 5-4 την προηγούμενη αγωνιστική. Είναι στην δωδέκατη θέση με 43 βαθμούς και δεν πρόκειται να κινδυνεύσει με υποβιβασμό. Από την στιγμή που επιβεβαίωσε την θέση της παίζει πολύ ανοιχτά χωρίς σκοπιμότητες, ενώ είναι ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Αντίπαλος της η Λοριάν. Με 51 βαθμούς είναι στην ένατη θέση ενώ η Ευρώπη απέχει οχτώ βαθμούς, στους 59 που έχει η Λιλ, ενώ πρέπει να προσπεράσει και άλλες τρεις ομάδες στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν. Σενάρια επιστημονικής φαντασίας δηλαδή. Είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη πάντως καθώς πέρασε με διπλό 1-3 από την έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν και έπειτα κέρδισε εντός την Μπρεστ με 2-1.

Αναμένουμε ανοιχτό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες. Επιλογή μας το over 2,5 με απόδοση 1.78 στην Betshop.

Προγνωστικά: Το καθήκον της

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με την Ισπανία. Η Έλτσε έχει αποχαιρετήσει εδώ και καιρό την κατηγορία. Μοναδικό πυροτέχνημα η νίκη πριν δύο εβδομάδες εντός έδρας απέναντι στην Ράγιο Βαγιεκάνο. Ειδικότερα στα τελευταία πέντε έχει τέσσερις ήττες και μία νίκη. Οι βαλίτσες είναι ήδη έτοιμες για την δεύτερη κατηγορία και πλέον μαζεύει εμπειρίες καθώς με τους 16 βαθμούς σε 33 αγώνες απογοήτευσε καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Η Ατλέτικο Μαδρίτης απεναντίας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Με τους 69 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει βρίσκεται στην δεύτερη θέση, ένα πάνω από την Ρεάλ Μαδρίτης μετρώντας εννέα νίκες στα τελευταία δέκα, με μοναδική ήττα αυτή από την Μπαρτσελόνα εκτός έδρας με 1-0. Το πρωτάθλημα έχει χαθεί οπότε έχει μοναδικό κίνητρο να τερματίσει στην δεύτερη θέση. Σε πολύ καλή κατάσταση έχει πέντε νίκες στα τελευταία έξι σε συνδυασμό με over 2,5.

Με φόρα για πληρωμές έως 6.40ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Με φόρα για πληρωμές έως 6.40

Αποδίδει πολύ καλά επιθετικά η ομάδα του Σιμεόνε. Κρατάμε το διπλό και over 1,5 με απόδοση 1.61 στην Betshop. Δεν είναι μακριά το διπλό και over 2,5 με απόδοση 2.00 που θα είναι η δεύτερη επιλογή μας σε δυάδα ρίσκου.

Καλή επιτυχία.

Δυάδα απόδοσης 3.07
16:00
Μόντσα - Νάπολι
Goal/goal
1.82
16:00
Μπρέντφορντ - Γουέστ Χαμ
1X & over 1,5
1.69
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.86
16:00
Μονπελιέ - Λοριάν
Over 2,5
1.78
17:15
Έλτσε - Ατλέτικο Μαδρίτης
2 & over 1,5
1.61
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 6.40
16:00
Μπρέντφορντ - Γουέστ Χαμ
1 & over 2,5
3.20
17:15
Έλτσε - Ατλέτικο Μαδρίτης
2 & over 2,5
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις