To μεγάλο ντέρμπι βγάζει σημείο!

προγνωστικά φάουλ

Προγνωστικά φάουλ: Το ντέρμπι της Τούμπας βγάζει αξιόλογο σημείο για τον #SuperMario.

Καλησπέρα σας. Και σήμερα στη στήλη μας θα κυριαρχήσει το ελληνικό στοιχείο με προγνωστικά φάουλ, καρτών και κόρνερ.

Προγνωστικά φάουλ: Χαμηλό όριο στην Τούμπα

ΠΑΟΚ–Ολυμπιακός κοντράρονται στην Τούμπα με φόντο τη 3η θέση και το καλό ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ο ΠΑΟΚ θέλει μόνο νίκη ενώ ο Ολυμπιακός βολεύεται και με το Χ. Πέρα από την αντιπαλότητα των δύο ομάδων καταλαβαίνει κανείς ότι το σημερινό παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο για τις δύο ομάδες. Έλληνας διαιτητής θα σφυρίξει και το 28,5 στο όριο των φάουλ που έχει ανοίξει το θεωρώ μικρό. Over.

Σε αυτό το παιχνίδι θα επιλέξουμε και το να μην υπάρχει κάρτα μέχρι το 24’ καθώς ο Ευαγγέλου θα είναι πολύ προσεκτικός και γενικά στα παιχνίδια του δεν τις δείχνει νωρίς.

Σχεδόν… αδιάφορο!

Ο Παναθηναϊκός έχασε την ευκαιρία του για τον τίτλο στο Καραϊσκάκη και τώρα περιμένει τα ανέλπιστα. Θα πάει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις απέναντι στον Άρη, να χειροκροτηθεί από τον κόσμο και να τελειώσει όμορφα η χρονιά με τη 2η θέση. Ο Άρης, στην αντίπερα όχθη, χωρίς άγχος θα πάει να παίξει μπάλα και θεωρώ ότι θα βάλει δύσκολα στον… κουρασμένο Παναθηναϊκό. Η επιλογή μας το +1,5 ασιατικό χάντικαπ για τον Άρη, με το οποίο πληρωνόμαστε ακόμα και με ήττα με ένα γκολ διαφορά.

To μεγάλο ντέρμπι βγάζει σημείο!ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!To μεγάλο ντέρμπι βγάζει σημείο!

Φουριόζα για τον τίτλο η Ένωση

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει τον Βόλο. Η ΑΕΚ η οποία είναι έτοιμη για τον τίτλο καθώς με νίκη της το σηκώνει. Απέναντι σε έναν ελλιπή Βόλο που κατέβηκε με 17 παίκτες στην αποστολή από τους οποίους 3 είναι τερματοφύλακες και δεν έχει και φορ. Καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολο είναι το έργο της ομάδας της Μαγνησίας. Η «Ένωση» θα μπει φουριόζα και η επιλογή μας είναι το over 4,5 κόρνερ στο 1ο ημίχρονο σε απόδοση 1.83.

Καλή τύχη.

Μονό
20:00
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Over 28,5 φάουλ
1.78
BET: 50 units
Moνό
20:00
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Καμία κάρτα μέχρι το 24'
1.83
BET: 30 units
Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - Άρης
2 (+1,5 ΑH)
1.85
BET: 30 units
Moνό
20:00
ΑΕΚ - ΝΠΣ Βόλος
Over 4,5 κόρνερ στο 1ο ημίχ.
1.83
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις