Η ΑΕΚ την κούπα, εμείς το 151.00

Προγνωστικά Super League

Προγνωστικά Super League: Τελευταία στροφή στο ελληνικό πρωτάθλημα απόψε με επιλογές έως και 151.00. Γράφει ο #Blackbird

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Στα εγχώρια στρέφουμε σήμερα το ενδιαφέρον με δύο αναμετρήσεις στα προγνωστικά Super League.

Προγνωστικά Super League: Ο τελευταίος χορός

Ξεκινάμε από την αναμέτρηση της «Λεωφόρου», όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Άρη. Η ομάδα του Γιοβάνοβιτς κλείνει την χρονιά στην έδρα της. Με ελάχιστες ελπίδες να καταφέρει ο Βόλος να κόψει βαθμούς από την ΑΕΚ, οι παίχτες των «πρασίνων» θα δώσουν την τελευταία τους αγωνιστική υποχρέωση μπροστά στο κοινό τους. Μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό θα αρκεστούν στην δεύτερη θέση, η οποία συνδυάζει και προκριματικά Champions League.

Στην αντίπερα όχθη ο Άρης σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά ματς για αυτόν, προηγήθηκε με πέναλτι του Γκρέι, όμως οι φιλοξενούμενοι γύρισαν το σκορ πριν την λήξη του ημιχρόνου. Όπως και να έχει ο Άρης το καθήκον του το έκανε, καθάρισε εύκολα το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο και πλέον κοιτάει την επόμενη ημέρα. Όλα δείχνουν πως την νέα χρονιά θα πορευτεί με τον Τόλη Τερζή.

Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν ιδιαίτερη πίεση και «πρέπει» στην αναμέτρηση. Οι «πράσινοι» θα πρέπει να σταθούν στο ύψος τους και να μην φανεί ψυχολογική κατάρρευση, ιδίως μπροστά στο κοινό τους, στο τελευταίο χειροκρότημα της σεζόν. Δυνατότητες να ανοίξει το παιχνίδι υπάρχει, ειδικά αν μπει απελευθερωμένα η ομάδα του Γιοβάνοβιτς. Προκλητική στα μάτια μου η απόδοση στο αμφίτερμα, προσωπικά θα «κολλήσω» και το over για δυνατό τριπλασιασμό.

Γιορτινές επιλογές στην απονομή 

Όλα ονειρικά για την ΑΕΚ ήρθαν στην προτελευταία αγωνιστική. Η ίδια πέρασε από το «Βικελίδης», ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στον Πειραιά και απομένουν 90 λεπτά στην «Opap Arena», κόντρα στον πολύ κατώτερο σε δυναμική Βόλο. Δύσκολο να χαλάσει η γιορτή της «Ένωσης», η οποία θα στεφτεί πρωταθλήτρια μετά από πέντε χρόνια.

Η ΑΕΚ την κούπα, εμείς το 151.00ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Η ΑΕΚ την κούπα, εμείς το 151.00

Θα μπούμε κατευθείαν στα προγνωστικά μας εδώ. Προσωπικά σε καμία περίπτωση δεν βλέπω, πως ο Βόλος θα βάλει φρένα στην ΑΕΚ. Από νωρίς θα μπούνε δυνατά οι γηπεδούχοι και με τον κόσμο να είναι στα… πλέξι γκλας από την χαρά του θα διασύρει πιστεύω τους φιλοξενούμενους. Αξίζει με τα χίλια το 1.94 στο over 1,5 της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο, για τους πιο ρισκαδόρους προτείνω και το over 2,5 σε απόδοση 3.85. Και πέναλτι βλέπω στην αναμέτρηση και φυσικά για τους γηπεδούχους. Θα έχουν την υπεροχή, θα πατάνε περιοχή όλο και κάποιο άτσαλο μαρκάρισμα θα γίνει στην περιοχή. Να σκοράρει με πέναλτι η Ένωση στο 3.40. Θα κλείσω με τρελό fun bet που έχει ένα νόημα. Αν το σκορ είναι προχωρημένο και η ΑΕΚ κερδίσει πέναλτι, γιατί να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να σκοράρει ο τερματοφύλακάς της. Μια ψιλή στο 151.00 που πληρώνει δεν γίνεται να μην ρίξουμε.

Μονό
20:00
Παναθηναϊκός - Άρης
Goal/goal & over 2,5
3.05
Μονό
20:00
ΑΕΚ - ΝΠΣ Βόλος
ΑΕΚ over 1,5 στο 1ο ημίχ.
1.94
Ρίσκο
20:00
ΑΕΚ - ΝΠΣ Βόλος
ΑΕΚ over 2,5 στο 1ο ημίχ.
3.85
Ειδικό
20:00
ΑΕΚ - ΝΠΣ Βόλος
ΑΕΚ να σκοράρει με πέναλτι
3.40
Fun Bet
20:00
ΑΕΚ - ΝΠΣ Βόλος
Τερματοφύλακας να σκοράρει
151.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις