Πλούσιο Σάββατο με Combo προσφορά*, Bet builder και μοναδικά ειδικά στοιχήματα από τη Fonbet!

Πλούσιο Σάββατο με Combo προσφορά*, Bet builder και μοναδικά ειδικά στοιχήματα από τη Fonbet!

Πλούσιο Σάββατο με Combo προσφορά*, Bet builder και μοναδικά ειδικά στοιχήματα από τη Fonbet!

Λίγες εβδομάδες πριν πέσει η αυλαία της φετινής σεζόν, κρίσιμες αναμετρήσεις μας περιμένουν στο πρόγραμμα του Σαββάτου και απολαμβάνεις όλες τις διοργανώσεις με Combo προσφορά* από τη Fonbet!

Τελευταία αγωνιστική στα πλέι-άουτ της Super League και το παιχνίδι του Ιωνικού με τη Λαμία μονοπωλεί το ενδιαφέρον, καθώς θα κρίνει ποια από τις δύο ομάδες θα ακολουθήσει τον Λεβαδειακό στην Super League 2.

Στην Αγγλία, το παιχνίδι Άστον Βίλα – Τότεναμ ξεχωρίζει, καθώς θα παίξει σημαντικό ρόλο για το ποια από τις δύο ομάδες θα αποκτήσει προβάδισμα εξόδου στην Ευρώπη. Επιπλέον, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να βρεθεί πιο κοντά στην εξασφάλιση της τετράδας με νίκη στο εντός έδρας ματς κόντρα στη Γουλβς.

Μπάγερν και Ντόρτμουντ συνεχίζουν να κονταροχτυπιούνται στην πορεία τους προς τον τίτλο της Bundesliga, με τις εντός έδρας αναμετρήσεις τους κόντρα σε Σάλκε και Γκλάντμπαχ αντίστοιχα. Επίσης, η Ουνιόν Βερολίνου αντιμετωπίζει τη Φράιμπουργκ σε ένα καθοριστικό ματς για την τετράδα.

Δείτε επίσης: Combo προσφορά* για στοίχημα και διασκέδαση που συναρπάζει!

Με το μυαλό στον δεύτερο ημιτελικό του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης παίζει απέναντι την συμπολίτισσα Χετάφε. Παράλληλα, η Βιγιαρεάλ διεκδικεί εισιτήριο για το Europa League, και αντιμετωπίζει την Αθλέτικ Μπιλμπάο που μάχεται για την έβδομη θέση που οδηγεί στο Conference League.

Τρεις αγώνες διεξάγονται σήμερα για την Serie A και όλοι αφορούν τη διεκδίκηση της τετράδας. Η Αταλάντα πηγαίνει στην έδρα της αξιόμαχης Σαλερνιτάνα, η Μίλαν δοκιμάζεται στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Σπέτσια και η Ίντερ υποδέχεται την Σασουόλο.

Τέλος, για τη Ligue 1 η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να πλησιάσει όλο και περισσότερο στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Αζαξιό.

Combo προσφορά*! Bet builder, μοναδικά ειδικά στοιχήματα, υψηλές αποδόσεις, εβδομαδιαίο cashback.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις