Forza Italia στην Ρώμη έως 2.55!

προγνωστικά τένις

Στήριξη στον γηπεδούχο Τσεκινάτο έχει ο #Bilias1974 στα σημερινά προγνωστικά τένις απο το Masters της Ρώμης

Καλημέρα σε όλους και όλες. Εν αναμονή της χθεσινής μας επιλογής με το under στους άσους στον αγώνα του Ρούντ με τον Ριντερκνεχτ που όσο γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει ξεκινήσει συνεχίζουμε τις επιλογές μας από το Masters 1000 της Ρώμης .

Προγνωστικά τένις ATP 1000 Ρώμη

Ο αγώνας που μας κέντρισε την προσοχή στα σημερινά προγνωστικά τένις είναι αυτός μεταξύ του Ιταλού Μάρκο Τσεκινάτο νο83 στον κόσμο και του Ισπανού Ρομπέρτο Μπαουτιστα Αγκουτ που βρίσκεται στο νο25. Ο Ιταλός είναι ένας εξπέρ του παιχνιδιού στην χωμάτινη επιφάνεια όπου έχει πετύχει τις 62 από τις 76 του νίκες (84%) στο ATP Tour με κορυφαία του στιγμή την παρουσία του στα ημιτελικά του Rolland Garros το 2018. Ξεκίνησε καλά το φετινό τουρνουά κερδίζοντας σε 2 σετ τον Αμερικανό Μακντόναλντ έχοντας, όπως όλοι οι Ιταλοί παίκτες, την μεγάλη υποστήριξη του (οριακά ποδοσφαιρικού…) κοινού της Ρώμης!

Από την άλλη έχουμε τον πολύπειρο Ισπανό Αγκουτ ο οποίος είναι πάντα υπολογίσιμος σε κάθε επιφάνεια αλλά η χωμάτινη στατιστικά είναι η λιγότερο επιτυχημένη του σε σχέση με τις άλλες. Πέρασε με bye στον 1ο γύρο όποτε δεν έχει αγώνα στις συνθήκες του φετινού τουρνουά όπως ο αντίπαλος του ενώ γενικά σε αυτή την διοργάνωση δεν έχει να επιδείξει τίποτε καλύτερο από κάποιες παρουσίες στους 16 σε 6 συμμετοχές.

Θα ποντάρουμε αρχικά λοιπόν σήμερα στο χάντικαπ 3 games υπέρ του Τσεκινάτο όπως το βρίσκουμε στην πλατφόρμα της Winmasters σε απόδοση 1,87.

Με μεγαλύτερο ρίσκο θα επιλέξουμε και την καθαρή νίκη του Τσεκινάτο σε απόδοση 2,55 που βρίσκουμε στην Novibet.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Forza Italia στην Ρώμη έως 2.55!ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Forza Italia στην Ρώμη έως 2.55!

Μονό
20:00
Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ - Μάρκο Τσετσινάτο
Μάρκο Τσετσινάτο Χάντικαπ Games (+3)
1.87
BET: 20 units
Μονό
20:00
Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ - Μάρκο Τσετσινάτο
2
2.55
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις