Πληρώνει το κίνητρο στην Μαδρίτη

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Χετάφε συγκεντρώνεται το ενδιαφέρον με ικανοποιητικές πληρωμές. Γράφει ο #Blackbird

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες.  Στην Ισπανία στρέφουμε σήμερα το ενδιαφέρον μας και στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Χετάφε. Ας δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Το ισχυρό κίνητρο καλοπληρώνει

Γεμάτο αγωνιστικά αυτό το διάστημα για την Ρεάλ, καθώς το περασμένο Σάββατο αγωνίστηκε στον τελικό Κυπέλλου Ισπανίας, κατακτώντας το τρόπαιο με αντίπαλο την Οσασούνα. Ακολούθησε η αναμέτρηση για τα ημιτελικά του Champions League, η οποία έληξε ισόπαλη με 1-1 κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι. Όλα ανοιχτά για τον επαναληπτικό, μεσολαβεί όμως ο αγώνας πρωταθλήματος σήμερα με την Χετάφε. Σίγουρα αναμένεται rotation, αφού στο πρωτάθλημα είναι αδιάφορη ομάδα του Αντσελότι.

Η Χετάφε δίνει την δική της μάχη για την παραμονή. Νίκησε την Θέλτα με 1-0 παίρνοντας σημαντική ανάσα. Σήμερα κόντρα στην αδιάφορη Ρεάλ έχει την ευκαιρία να πάρει κάτι, που θα την ενισχύσει στην προσπάθεια που κάνουν οι Μαδριλένοι για την σωτηρία.

Με αλλαγές αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του ο Αντσελότι. Το κίνητρο είναι μεγάλο, καθώς το ματς της Τετάρτης στην Αγγλία δίνει ένα εισιτήριο στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.  Οι φιλοξενούμενοι θα τα δώσουν όλα και έχουν την ευκαιρία για μια μεγάλη νίκη. Βασική επιλογή το Χ2 στο 2.38 στην Betshop, ενώ σαν fun bet μου αρέσει το διπλό στο 5.80.

Πληρώνει το κίνητρο στην ΜαδρίτηΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Πληρώνει το κίνητρο στην Μαδρίτη

Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Χετάφε
Χ2
2.38
Fun Bet
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Χετάφε
2
5.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις