Τα βλέμματα στο «Μεϊνό»

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας: Μόνο νίκη θέλει το Στρασβούργο ώστε να διατηρήσει ή και να επεκτείνει την απόστασή του από την επικίνδυνη ζώνη

Καλημέρα φίλοι κουβανέζοι. Συνεχίζουμε τα προγνωστικά Γαλλίας του τριημέρου με το σημερινό Στρασβούργο – Νις αλλά και την 35η αγωνιστική της Ligue 2. Πάμε να δούμε τι θα επιλέξουμε…

Προγνωστικά Γαλλίας: Το κίνητρο οι γηπεδούχοι

Μονόπλευρο ουσιαστικά το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ΣτρασβούργοΝις. Σημαντικό διπλό πέτυχαν την προηγούμενη εβδομάδα οι Αλσατοί στην έδρα ενός άμεσου αντιπάλου στη μάχη της αποφυγής του υποβιβασμού (0-2 στη Ναντ). Ήταν η τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους και πλέον βρίσκονται στους 35 βαθμούς (+3 από την 17η θέση). Τα έχουμε πει και στο παρελθόν για το Στρασβούργο, επί των ημερών του Φρεντερίκ Αντονεττί παίζει καλά και έχει μάθει να παίρνει αποτελέσματα.

Στην αντίπερα όχθη η Νις έκανε δεύτερη συνεχόμενη νίκη καθώς μετά το 0-1 στην Τρουά, επιβλήθηκε με 2-1 απέναντι στη Ρεν. Αν και χωρίς ουσιαστικούς στόχους πλέον στη σεζόν, μπήκε για να διεκδικήσει το παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη, ήταν καλύτερη στα σημεία και κέρδισε μάλλον δίκαια.

Ισορροπημένη η παράδοση των δύο ομάδων με 7-8-7 σε 22 αγώνες από το 2001 έως σήμερα. Πάντως το Στρασβούργο δεν έχει ηττηθεί στα τέσσερα τελευταία με αντίπαλο τη Νις μέσα-έξω (2-2-0). Σπάνια έχουμε πολλά γκολ στα μεταξύ τους, μόλις δύο over στα δέκα πιο πρόσφατα ανεξάρτητα από έδρες.

Εκτιμώ ότι το Στρασβούργο θα προσπαθήσει να διατηρήσει τον έλεγχο του αγώνα και να πάει σε χαμηλό τέμπο το ματς. Βέβαια η Νις έδειξε ότι μόνο αδιάφορη δεν θα παρουσιαστεί μέχρι το φινάλε. Αποδεκτό το αμφίτερμα που κυκλοφορεί γύρω στο 1,90 ενώ θα ποντάρουμε και στο να σημειωθεί ένα γκολ μετά το 71:00. Τέλος, θα ποντάρουμε και σε ένα εύστοχο σουτ του μέσου των Αλσατών Μπελγκάρντ. 

Επιλογές από Ligue 2

Πάμε τώρα να δούμε τις σημερινές επιλογές από το πρόγραμμα της Ligue 2:

  • Μόνο νίκη θέλει απόψε η Ντιζόν που υποδέχεται την Αμιάν. Εντός της ζώνης και τρεις βαθμούς πίσω από την 16η θέση η ομάδα του Πασκάλ Ντιπρά που πάντως βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και είναι αήττητη με τον 61χρονο τεχνικό στον πάγκο (2-3-0). Η Αμιάν είναι πιο άνετη βαθμολογικά (+7 από την ζώνη) αλλά δεν είναι ακόμα απολύτως ασφαλής. Αρνητικός παράγοντας για την Ντιζόν η παράδοση κόντρα στην Αμιάν την οποία έχει κερδίσει μόνο μία φορά στα δέκα πιο πρόσφατα μέσα-έξω (το περσινό 1-0, 1-6-3 συνολικά). Δεν είναι εύκολο το παιχνίδι για τη Ντιζόν ώστε να προσφέρεται ο άσος σε τιμές κάτω του διπλασιασμού. Προτιμώ να πάω σε ένα combo με γκολ και κόρνερ.
  • Κομβικής σημασίας αναμέτρηση έχουμε στο «Εϊνό» όπου η 15η Βαλενσιέν (38β.) υποδέχεται την 14η Πο (40β.). Οι φιλοξενούμενοι βολεύονται και με το «Χ» καθώς θα παραμείνουν πάνω και από Βαλενσιέν και από Λαβάλ (ό,τι κι αν κάνει η τελευταία) ενώ η Βαλενσιέν θέλει οπωσδήποτε νίκη μιας και ακολουθεί δύσκολο ματς (Χάβρη εκτός). Περιμένω ένα ανταγωνιστικό παιχνίδι και λέω να πάω με το καταλογισμός πέναλτι ή κόκκινη κάρτα στο 2,25 (stoiximan.gr). 
  • Χωρίς σκοπιμότητα το ΜπαστιάΝιόρ με τους γηπεδούχους να μην κυνηγούν κάτι ενώ η Νιόρ είναι πεσμένη εδώ και καιρό. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι και το over 2,5 γύρω στο 1,90 αξίζει την προσοχή μας.
  • Δύσκολη έξοδος για τη Μπορντό στην έδρα της Κεβιγί. Οι Γιρονδίνοι θέλουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους (τρεις συνεχόμενες νίκες και έξι στα επτά τελευταία) και να διατηρηθούν στην πολύτιμη δεύτερη θέση. Απέναντί τους όμως έχουν μια ομάδα αήττητη στα πέντε τελευταία (2-3-0) που παίζει με άγνοια κινδύνου μιας και ούτε απειλεί ούτε απειλείται. Μάλιστα αυτή η «χαλάρωση» των γηπεδούχων αποτυπώνεται και στα γκολ (τέσσερα goal/goal & over 2,5 στα πέντε πιο πρόσφατα της Κεβιγί). Επτά συνεχόμενα χωρίς goal/goal είναι πολλά για την Μπορντό, ποντάρω στο ότι σήμερα θα δούμε ένα γκολ και από τις δύο (1,98 betshop.gr).

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Τα βλέμματα στο «Μεϊνό»ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Τα βλέμματα στο «Μεϊνό»

Μονό
16:00
Κεβιγί - Μπορντό
Goal/goal
1.98
BET: 10 units
Μονό
18:00
Στρασβούργο - Νις
Goal/goal
1.90
BET: 12 units
Ειδικό
18:00
Στρασβούργο - Νις
Γκολ μετά το 71'
1.87
BET: 10 units
Ειδικά παικτών
18:00
Στρασβούργο - Νις
1+ σουτ στην εστία Μπελγκάρντ
4.00
BET: 5 units
Combo
20:00
Ντιζόν - Αμιάν
Over 1,5 γκολ & over 8,5 κόρνερ
2.02
BET: 15 units
Ειδικό
20:00
Βαλενσιέν - Πο
Καταλογισμός πέναλτι ή κόκκινη κάρτα
2.25
BET: 8 units
Μονό
20:00
Μπαστιά - Νιόρ
Over 2,5
1.90
BET: 12 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις