Προγνωστικά Eurovision με αποδοσάρες έως 22.00

Προγνωστικά Eurovision

Προγνωστικά Eurovision: Ο #NikolasKappa αναλύει τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης και παραθέτει πληθώρα επιλογών έως 22.0..

Τελικός Eurovision σήμερα και θα κάνω μια σύντομη ανάλυση για τα τραγούδια που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον. Για να μην υπάρχει μεροληψία θα τα παρουσιάσω με την σειρά που θα εμφανιστούν σήμερα. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση και στα προγνωστικά Eurovision!

– Ο Ελβετός Remo, έχει μια ξεχωριστή και δουλεμένη ρευστή φωνή με ένα ισχυρό αντιπολεμικό μήνυμα στο τραγούδι του. Ο συνδυασμός αυτός μπορεί να είναι το τραγούδι που χρειάζεται για να επιστρέψει η Ελβετία στην καλή πορεία της από την τελευταία εμφάνισή της που κατέκτησε την 17η θέση. Μέχρι τότε είχαν ένα back to back στο Top 5.

– Γνωρίζετε , ήδη από το τελευταίο μου άρθρο, ότι αν είχα δύο σπίτια, θα τα στοιχημάτιζα στο «Solo» της Μπλάνκα, ή στο σόλο της, ή σε εκείνη να μου κλέψει την καρδιά ή εκείνη. Blanka, έχεις την αγάπη μου φέτος. All in Πολωνία. Αλλά, ας είμαστε ρεαλιστές, δεν έχει καμία ελπίδα για πουθενά κοντά στο Top 10.

Luke Black περιλαμβάνει το στοιχείο της K-Pop που δεν έχουμε δει μέχρι στιγμής στους διαγωνισμούς της Eurovision. Σαφώς επηρεασμένος από το προαναφερθέν είδος, στα μάτια μου έχει μια πιθανότητα να αποδώσει καλά στο τέλος. Αν διάλεγαν αγγλικούς στίχους θα μιλούσαμε για μια μελλοντική παγκόσμια επιτυχία. Επιπλέον, η σκηνική ερμηνεία έχει ένα “κάτι” που θα μπορούσε να φτάσει στο top 10. Να πλασαριστεί στο Top 10 (περίπου στο 6.00) δεν θεωρώ ότι είναι ένα δύσκολο επίτευγμα.

– Η La Zarra έχει μια πολύ δυνατή συμμετοχή και οι Γάλλοι φαίνεται σοβαροί για να πάρουν το τρόπαιο. Η Γαλλία από την είσοδο της Barbara Pravi, όπου έφτασε στη 2η θέση και έχασε (φυσικά από τη δύναμη του ποδοσφαίρου του Maneskin), επιστρέφει με όλες τις δυνάμεις τους για να τερματίσουν στην κορυφή. Συνταγή αναμενόμενη μουσικά για Γαλλία, με ένα House twist, όχι κακή επιλογή και αρκετά καλή φωνή. Μπόνους ινφο, προβάλλουν ακόμη και πληρωμένες διαφημίσεις για να προωθήσουν τη συμμετοχή τους φέτος.

Προγνωστικά Eurovision με αποδοσάρες έως 22.00ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Προγνωστικά Eurovision με αποδοσάρες έως 22.00

– Το «EAEA» της Ισπανίας είναι ένα υπέροχο τραγούδι που ταιριάζει στο γούστο μου, αλλά δυστυχώς δεν είναι τραγούδι τύπου Eurovision. Θα περίμενα να ακούσω μια remix έκδοση αυτού του τραγουδιού, ίσως μια βραδινή έξοδο στο Bolivar.

– Η Loreen, έχει αυτή την τεχνογνωσία και συνολικά ήταν υπέροχη. Ωστόσο, διαγωνίζεται με το ίδιο ύφος τραγούδι με το Euphoria που της χάρισε την 1η θέση το 2012. Και πάλι με σόλο σκηνική παρουσία. Αν και, όπως και να το πει κανείς, είναι υπέροχη, όσον αφορά την ερμηνεία, το πώς διαχειρίζεται τη σκηνή, τα πάντα. Δεν είναι περίεργο γιατί είναι φαβορί και φέτος.

Kaarija έχει μια τολμηρή παρουσία με μια συναρπαστική μελωδία που κολλάει στον εγκέφαλό σου. Η σκηνική του ερμηνεία συμπληρώνει το ήδη δημιουργημένο hype γύρω από τη φετινή συμμετοχή της Φινλανδίας. Μετά τον πρώτο ημιτελικό αυξήθηκαν οι πιθανότητές τους και τώρα είναι μια σώμα με σώμα μάχη με τη Σουηδία. Ο Karrjia είναι ένας loco τυπάς και νομίζω ότι αυτό είναι το συγκριτικό του πλεονέκτημα. Bonus info: Αυτή τη στιγμή η Φινλανδία έχει σχεδόν μισό εκατομμύριο προβολές περισσότερες από τη Σουηδία. Και για τους παίκτες του στοιχήματος είναι προβάδισμα.

– Η Brunette έχει τη συμπάθειά μου για μια πολύ δυνατή και υποτιμημένη συμμετοχή. Ένα μήνυμα/διαμαρτυρία στους στίχους τους και μια ωραία μελωδία συνολικά, συνοδευόμενη από έναν μοντέρνο ποπ ήχο. Την Πέμπτη πραγματοποίησε μια τολμηρή και δυνατή σκηνική παρουσία και δικαίωσαν τα όσα γράφτηκαν στο άρθρο μου. Συνεπώς, δεν είναι άδικο ότι οι αποδόσεις κυμαίνονται στο 1,65 για να φτάσει η Brunette στο Top 10.

– Θετική παρουσία έχει ο Pasha Prafeni της Μολδαβίας. Συνδυάζοντας έναν ηλεκτρονικό ήχο με παραδοσιακούς ήχους, καταλήγει σε ένα πολύ παρόμοιο με το Shum των Goa που κατά την ταπεινή μου άποψη ήταν αρκετά υποτιμημένο. Είναι λέτε ευκαιρία να λάμψουν;

– Η Γερμανία έχει αυτόν τον ακραίο ήχο, όπως και η Αυστραλία που το κοινό το αποδέχεται και με βάση την ψηφοφορία στα wiwibloggs, από σχεδόν 39.000 ψήφους έλαβε 2.381, ή 6,3% που το κατέταξε τρίτο. Τους βλέπω εύκολα στο Top 10, γιατί όχι στο top 5. Επίσης, ο μεγάλος νικητής των Five για μένα είναι μια στενή αψιμαχία μεταξύ Γερμανίας και Γαλλίας.

– Η Νόα με το «Unicorn», έχει τον pop παράγοντα που απαιτείται για μια δυνατή παράσταση στην Eurovision. Ανεβαστικός ήχος, καλή σκηνική ερμηνεία στο πρώτο ημίχρονο του θεσμού και φυσικά θετικοί στίχοι που υπογραμμίζουν τη μοναδικότητα και τη γυναικεία δύναμη. Bonus info: Το Ισραήλ έχει καλή απόδοση όταν αγωνίζεται στο Ηνωμένο Βασίλειο. Απλά να θυμηθούμε, την τελευταία φιλοξενία του θεσμού το 1998 στο Ηνωμένο Βασίλειο, κέρδισαν τον διαγωνισμό με το “Diva”.

– Η Αυστραλία έχει τον ακραίο ήχο που έχει δώσει την πρώτη θέση άλλες χρονιές. Στον ημιτελικό της Πέμπτης, έβγαλαν μια αρκετά δυνατή ατμόσφαιρα για να τους εξασφαλίσει πιθανώς ένα τερματισμό στο Top 10. Στο προηγούμενο άρθρο μου ανέλυσα περισσότερο την συμμετοχή τους.

– Η είσοδος του Ηνωμένου Βασιλείου είναι σχεδόν η χειρότερη εδώ και αρκετό καιρό. Αν και το τραγούδι στην στούντιο version είναι ΟΚ, η Mae Muller δεν το απέδωσε καλά στη ζωντανή ερμηνεία του πρώτου ημιτελικού. Νομίζω ότι είναι φαβορί για την τελευταία θέση κατά την ταπεινή μου άποψη.

Εν κατακλείδι, για όλα τα παραπάνω τραγούδια αναμένω ότι μπορεί κανείς να ποντάρει όπου βρίσκει value σε Τοπ 10 τερματισμούς και ίσως και Τοπ 5. Αν θα κρατούσα κάτι για τα προγνωστικά Eurovision είναι τα παρακάτω…

Μονό, Eurovision
21:00
Νικητής Eurovision 2023
Φινλανδία
3.70
Μονό, Eurovision
21:00
Δίδυμο Κορυφής Eurovision 2023
Σουηδία & Φινλανδία
1.90
Μονό, Eurovision
21:00
Ηνωμένο Βασίλειο - Τελική θέση
22η ή χειρότερη
1.90
Μονό, Eurovision
21:00
Να τερματίσει στους πρώτους 5 – Ισραήλ
Ναι
1.65
Μονό, Eurovision
21:00
Να τερματίσει στους πρώτους 5 – Γαλλία
Ναι
2.20
Μονό, Eurovision
21:00
Να τερματίσει στους πρώτους 5 – Γερμανία
Ναι
22.00
Μονό, Eurovision
21:00
Να τερματίσει στους πρώτους 10 – Αρμενία
Ναι
1.65
Μονό, Eurovision
21:00
Να τερματίσει στους πρώτους 10 – Ελβετία
Ναι
10.00
Μονό, Eurovision
21:00
Να τερματίσει στους πρώτους 10 – Μολδαβία
Ναι
4.00
Μονό, Eurovision
21:00
Νικητής & Πρώτη απο τους Big Five
Φινλανδία & Γαλλία
7.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις