ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Αποδόσεις για ταμείο χωρίς εμπόδια

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Αποδόσεις για ταμείο χωρίς εμπόδια

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Αποδόσεις για ταμείο χωρίς εμπόδια

προγνωστικά

Μεγάλες και ταυτόχρονα συμφέρουσες αποδόσεις αναλύει στα προγνωστικά του Σαββάτου ο #TheMagician από πρωταθλήματα της Ευρώπης

Πολύ καλημέρα σας. Στη προηγούμενη στήλη μας πέρασαν τα περισσότερα σημεία με κάποιες ομάδες να μην επιβεβαιώνουν την δύναμη τους για να κάνουμε το απόλυτο. Συνεχίζουμε και πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Το θέλουν και οι δύο

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από την Γερμανία. Η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται στην έβδομη θέση με 46 βαθμούς, δύο λιγότερους από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, την οποία κυνηγάει για να αποκτήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πολύ καλή επιθετικά εντός έδρας, αλλά η άμυνα έχει προβλήματα. Φιλοδώρησε με τρία τέρματα την Μάιντς στο τελευταίο εντός, ενώ δέχτηκε έξι γκολ την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Μπορούσια Ντόρτμουντ. Από την άλλη η Χοφενχάιμ μετά από δύο συνεχόμενες ήττες, επικράτησε εντός έδρας της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη τέσσερις βαθμούς με τρία παιχνίδια ν’ απομένουν. Ο κίνδυνος παραμένει καθώς χρειάζεται 1-2 καλά αποτελέσματα για να εξασφαλιστεί. Τέσσερις φορές δεν βρήκε δίχτυα εκτός έδρας σε 15 αγώνες έχοντας εννέα goal/goal.

Εννέα στα δέκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ολοκληρώθηκαν με over 2,5 ενώ οχτώ από αυτά με goal/goal και over 2,5. Αμφότερες θέλουν την νίκη για τους λόγους που προαναφέραμε. Επιλογή μας το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 1.82 στην Betshop.

Να κλείσει αήττητος

Συνεχίζουμε στα δικά μας. Τελευταία αγωνιστική στο μίνι πρωτάθλημα της Super League, των ομάδων που πέφτουν κατηγορία. Ο Παναιτωλικός αφέθηκε στους 29 βαθμούς που συγκέντρωσε στην κανονική διάρκεια, σώζοντας και τυπικά την κατηγορία. Αισίως έχει 5/6 ήττες και μία ισοπαλία χωρίς να μπορέσει να μπορέσει ν’ αντισταθεί καθόλου στις ομάδες που ήθελαν περισσότερο το παιχνίδι ή είχαν κίνητρο. Κάτι που έχει, και θα κυνηγήσει ο ΟΦΗ. Να τερματίσει δηλαδή αήττητος αυτές τις επτά αγωνιστικές. Δύο νίκες και μία ισοπαλία εκτός έδρας ενώ συνολικά έχει τρεις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι, αν και με δέκα παίκτες ισοφάρισε τον Ιωνικό σε 2-2 εντός έδρας, παίζοντας ποιοτικό ποδόσφαιρο. Πολύ καλή δουλειά από τον προπονητή του, Νταμπράουσκας, ο οποίος άφησε πολύ καλά δείγματα γραφής.

Σε πολύ καλή απόδοση το διπλό, μιας και οι γηπεδούχοι δεν δείχνουν έντονο ενδιαφέρον. Πάμε με μικρή κάλυψη στο διπλό draw no bet με απόδοση 1.82 στην Betshop. Δεύτερη επιλογή το διπλό των Κρητικών με απόδοση 2.60 στην Novibet.

Προγνωστικά: Η ώρα της αλήθειας

Πάμε Αγγλία. Τρεις αγώνες απομένουν για τις περισσότερες ομάδες ώστε να κλείσει η σεζόν και η Άστον Βίλα είναι έτοιμη να χαλάσει ότι έφτιαχνε τόσο καιρό. Δύο κολλητές εκτός έδρας ήττες, την άφησαν στην όγδοη θέση με 54 βαθμούς και κυνηγάει πλέον την έβδομη Μπράιτον (55) και την σημερινή της αντίπαλο, έκτη Τότεναμ (57). Θέλει μόνο νίκη  για να ελπίζει σε ευρωπαϊκό εισιτήριο ενώ στο σπίτι της δεν χαρίζεται βρίσκοντας σταθερά δίχτυα. Η Τότεναμ μετά από τέσσερις αγωνιστικές χωρίς νίκη, δεν δέχτηκε γκολ ύστερα από εννέα παιχνίδια και επικράτησε με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας, ανεβαίνοντας στην έκτη θέση.  Πολύ δύσκολα ν’ απειλήσει την πέμπτη Λίβερπουλ, η οποία είναι στο +5, όμως ο ανταγωνισμός από κάτω της είναι έντονος. Μπορεί εύκολα να βρει τέρμα όπως εύκολα αντίστοιχα μπορεί και να δεχτεί καθώς η άμυνα της δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη καθ’όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Κομβικό παιχνίδι και για τις δύο. Κρατάμε το over 2,5 με απόδοση 1.77 στην Betshop.

Βροχή τα γκολ

Συνεχίζουμε στην Ελβετία. Η Γκρασχόπερς είναι στην έκτη θέση με 40 βαθμούς και η σημερινή της αντίπαλος, Λουκέρνη είναι τέταρτη με 46. Αυτή και άλλες τρεις αγωνιστικές έμειναν ως το τέλος της χρονιάς και όλοι προσπαθούν για το καλύτερο. Ευρωπαϊκό κουστούμι θα φορέσουν του χρόνου όσες τερματίσουν έως την τέταρτη θέση οπότε με τις διάφορες στην βαθμολογία να είναι μικρές, αμφότερες κυνηγούν μόνο την νίκη. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι σε περίπτωση που επικρατήσουν (έστω και προσωρινά) να φθάσουν στην δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League. Κοινό χαρακτηριστικό των δύο ομάδων τα πολλά γκολ που σκοράρουν αλλά και που δέχονται. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια του πρωταθλήματος και οι δύο ομάδες μετράνε 8/10 over 2,5.

Άμυνες σαν ελβετικό τυρί διαθέτουν οι δύο μονομάχοι. Κρατάμε το over 2,5 με απόδοση 1.56 στην Betshop.

Με 4/5 παιχνίδια goal/goal και τουλάχιστον τέσσερα γκολ ολοκληρώθηκαν τα τελευταία πέντε ματς των δύο ομάδων. Σαν δεύτερη επιλογή θα κρατήσουμε για τα προγνωστικά μας με απόδοση 2.50 στην Novibet το goal/goal και over 3,5.

Να η ευκαιρία της

Κλείνουμε με την Ισπανία. Η Ρεάλ Μαδρίτης την Τρίτη λίγο έλειψε να κερδίσει την Μάντσεστερ Σίτι αλλά δεν άντεξε και έμεινε στο 1-1, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς για το παιχνίδι της Τετάρτης. Οι παίχτες της κυπελλούχου Ισπανίας, δήλωσαν ότι θα πάνε για την νίκη με τον Αντσελότι να ετοιμάζει αλλαγές εν όψει του παιχνιδιού με την Χετάφε. Οι φιλοξενούμενοι έχουν 34 βαθμούς και στην ισοβαθμία με την Βαλένθια είναι εντός ζώνης υποβιβασμού. Βαγιαδολίδ και Κάντιθ έχουν 35 πόντους, οπότε σ’ ένα θεωρητικά χαμένο παιχνίδι ίσως βρουν ένα γκολ για ν’ αναζητήσουν πολύτιμο βαθμό ή βαθμούς. Κέρδισε με 1-0 εντός έδρας την Θέλτα την προηγούμενη αγωνιστική ανεβάζοντας έτσι την ψυχολογία της.

Φαβορί χωρίς δεύτερη σκέψη οι γηπεδούχοι αλλά στον αγώνα της για την σωτηρία, η Χετάφε μπορεί να σκοράρει εκμεταλλευόμενη το σημαντικό παιχνίδι που έρχεται για την Ρεάλ Μαδρίτης. Κρατάμε το goal/goal με απόδοση 2.06 στην Betshop.

Καλή επιτυχία!

Αποδόσεις για ταμείο χωρίς εμπόδιαΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Αποδόσεις για ταμείο χωρίς εμπόδια

Δυάδα απόδοσης 3.22
16:30
Βόλφσμπουργκ - Χόφενχάιμ
Goal/goal & over 2,5
1.82
17:00
Άστον Βίλα - Τότεναμ
Over 2,5
1.77
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.83
17:00
Παναιτωλικός - ΟΦΗ
2 dnb
1.82
19:00
Γκρασχόπερς - Λουκέρνη
Over 2,5
1.56
BET: 40 units
Δυάδα απόδοσης 6.50
17:00
Παναιτωλικός - ΟΦΗ
2
2.60
19:00
Γκρασχόπερς - Λουκέρνη
Goal/goal & over 3,5
2.50
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Χετάφε
Goal/goal
2.06
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις