Comeback του Ρουντ στην Ρώμη με ειδική επιλογή στο 1.80

προγνωστικά τένις

Ειδική επιλογή σε under των άσων στο τελευταίο Masters πριν το Roland Garros έχει ο #Bilias1974 στη σημερινή του στήλη.

Καλημέρα σε όλες και όλους.Κάνουμε πρεμιέρα στα προγνωστικά τένις αυτής της εβδομάδας με προβλέψεις από το Masters 1000 τουρνουά της Ρώμης, το οποίο αποτελεί την πρόβα τζενεράλε πριν από το δεύτερο μεγάλο Grand Slam της χρονιάς, το περιβόητο Rolland Garros.

Προγνωστικά τένις ATP 1000 Ρώμη

Στο Masters της Ρώμης θα δούμε σε τί κατάσταση βρίσκονται οι κορυφαίοι τενίστες πριν το γαλλικό Grand Slam. Στο συγκεκριμένο τουρνουά μάλιστα, βρίσκονται ταυτόχρονα και ο Νόβακ Τζόκοβιτς και ο Κάρλος Αλκαράζ, κάτι το οποίο για διάφορους λόγους (π.χ. αποκλεισμός του Νόλε λόγω εμβολίου ή τραυματισμοί του Αλκαράζ) είχε να συμβεί από το περσινό Wimbledon!

Παρακολουθώντας λοιπόν τους αγώνες και των προκριματικών, αλλά και του πρώτου γύρου που διανύουμε τώρα, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι οι συνθήκες του τουρνουά είναι αρκετά αργές σε σχέση ειδικότερα και με το προηγούμενο Masters της Μαδρίτης. Αυτή η συνθήκη ευνοεί πάντα τους παίκτες που δεν βασίζονται τόσο στο δυνατό σερβίς ή στα γρήγορα τελειώματα, είτε από την πλευρά του forehand είτε από αυτή του backhand. Επίσης οι αργές συνθήκες σημαίνει συνήθως λιγότεροι άσοι και με αυτό το σκεπτικό θα δούμε επιλογή στα προγνωστικά τένις σήμερα.

Comeback του Ρουντ στην Ρώμη με ειδική επιλογή στο 1.80ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Comeback του Ρουντ στην Ρώμη με ειδική επιλογή στο 1.80

O αγώνας ο οποίος θα μας δώσει τέτοια επιλογή είναι αυτός μεταξύ του Νορβηγού Κάσπερ Ρουντ, νο4 στον κόσμο και του Γάλλου Άρθουρ Ριντερκνεχτ που είναι στο νο89. Ο Νορβηγός διανύει κακή περίοδο αλλά η εκτίμηση μας είναι ότι οι αργές συνθήκες στη Ρώμη θα τον βοηθήσουν να επανέλθει σε καλές εμφανίσεις ενόψει και του Roland Garros όπου πέρυσι έφτασε στον τελικό. Ο Γάλλος αντίπαλός του ούτως ή άλλως δεν είναι κάποιος που του αρέσει το παιχνίδι στην πιο αργή χωμάτινη επιφάνεια και αποτελεί ιδανικό αντίπαλο για το comeback του Νορβηγού άσου.

Ποντάρουμε λοιπόν σε γρήγορη νίκη του Νορβηγού αλλά επειδή οι επιλογές straight up νίκης του ή έστω με χάντικαπ games κατά του δεν έχουν αξία, θα δούμε πιο ειδική επιλογή με το under των συνολικών άσων. Το line το βρίσκουμε στο 10,5 και η σημερινή μας επιλογή στα προγνωστικά τένις θα είναι το under σε απόδοση 1.80.

Καλή επιτυχία σε ότι και αν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Μονό
17:00
Ρουντ - Ρίντερκνεχ
Under 10,5 άσοι
1.80
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις