Combo και ειδικά έως 4.00 στο βορρά

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας που στηρίζονται στο κίνητρο σε Ligue 1 και National από τον #Cascadeur σε τιμές μέχρι και τετραπλασιασμό.

Καλημέρα φίλοι Kουβανέζοι. Το σημερινό Λανς – Ρεμς ανοίγει την αυλαία της 35ης αγωνιστικής στη Ligue 1, ενώ στην τελική ευθεία μπαίνει και το πρωτάθλημα της National καθώς σήμερα παίζεται ο 32ος γύρος (απομένουν άλλοι δύο για το φινάλε). Πάμε να δούμε λοιπόν τι θα ξεχωρίσουμε στα προγνωστικά Γαλλίας της Παρασκευής.

Προγνωστικά Γαλλίας: Με την ψυχολογία στα ύψη η Λανς

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Λανς την προηγούμενη εβδομάδα στο ντέρμπι της δεύτερης θέσης κόντρα στη Μαρσέιγ (2-1). Ήταν ανώτερη σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είχε τις πιο καθαρές φάσεις για γκολ και η επικράτησή της κρίνεται γενικά δίκαιη. Έτσι η ομάδα του Φρανκ Εζ προσπέρασε τους Μασσαλούς για τη δεύτερη θέση και βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Παρί. Δύσκολα βέβαια θα αλλάξει κάτι ως προς τον φετινό πρωταθλητή της Ligue 1, καθώς η Παρί έχει εύκολο πρόγραμμα μέχρι το φινάλε. Βασικός στόχος για τους «λανσουά» να διατηρήσουν την πολύτιμη δεύτερη θέση που οδηγεί απευθείας στους ομίλους του Champions League. Σημαντική η επιστροφή του βασικού μέσου Σαμέντ μετά από τιμωρία τριών αγώνων.

Μόνο αδιάφορη δεν παρουσιάστηκε η Ρεμς απέναντι στη Λιλ (1-0). Μπορεί να μην έχει πλέον στόχους και η Λιλ να «καιγόταν» για βαθμούς ωστόσο, η ομάδα του Γουίλ Στιλ απέδειξε ότι δεν πρόκειται να χαρίσει παιχνίδια. Σήμερα βέβαια το παιχνίδι είναι πιο απαιτητικό για τους «ερυθρόλευκους» καθώς καλούνται να αντιμετωπίσουν την κορυφαία εντός έδρας ομάδα του πρωταθλήματος.

Αήττητη σε πέντε ματς κόντρα στη Ρεμς από τη στιγμή που επέστρεψε στη Ligue 1 η Λανς (2-3-0). Στο ματς του πρώτου γύρου η Λανς είχε καταφέρει να φύγει με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από την έδρα της Ρεμς αν και αγωνιζόταν από το 66′ με παίκτη λιγότερο (0-0 το σκορ σε εκείνο το σημείο).

Εξίσου καλές επιδόσεις έχει η Λανς και με τον διαιτητή Ζερεμί Πινιάρ, ούσα αήττητη σε οκτώ αναμετρήσεις από το 2018 έως σήμερα (5-3-0). «Πεναλτάκιας» ο 35χρονος ρέφερι (16 σε 22 ματς, το ψάξαμε και την προηγούμενη εβδομάδα στο Μαρσέιγ – Οσέρ), στο 3.40 να μπει γκολ με πέναλτι είναι μια σκέψη.

Εύκολα ή δύσκολα η Λανς θα πρέπει να πάρει αυτό το παιχνίδι. Πανίσχυρη εντός «Μπολάρ-Ντελελί» και με ισχυρό κίνητρο απέναντι σε μια Ρεμς που κατεβαίνει χωρίς στόχους αλλά με διάθεση να φανεί ανταγωνιστική. Στο 1.55 ο απλός άσος, ανεβαίνει στο 1.83 μαζί με over 1,5 και αυτή θα είναι η βασική επιλογή μας από το παιχνίδι. Άλλες δύο επιλογές σε λογική fun bet θα είναι η ασίστ του Σοτοκά (πρώτος για τη Λανς με οκτώ φέτος) αλλά και μία προσπάθεια στο στόχο από τον Τόμασον που πήρε ανάσες στο τελευταίο και αναμένεται να ξεκινήσει βασικός.

Combo και ειδικά έως 4.00 στο βορράΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Combo και ειδικά έως 4.00 στο βορρά

Επιλογές από National

Από το σημερινό μενού της National κράτησα τα εξής προγνωστικά Γαλλίας:

  • Σε καλή τιμή κυκλοφορεί το διπλό των Βερσαλλιών. Έχουν ακόμα μαθηματικές ελπίδες να προλάβουν την πρώτη δυάδα (-5) και παίζουν στην έδρα της υποβιβασμένης Παρί 13. Στο 2.21 το διπλό έχει αξία λόγω κινήτρου.
  • Μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον υπάρχει στο ΜπουργκΔουνκέρκη. Οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού (+1) ενώ η Δουνκέρκη κυνηγά τους δύο πρώτους (-1). Σε καλή κατάσταση αμφότερες αλλά η Δουνκέρκη ποιοτικά είναι ένα σκαλί πάνω. Θα πάρουμε το διπλό αλλά με κάλυψη στο 1.92
  • «Εξάποντο» έχουμε στο ΒιλφράνςΜπριοσέν. Εντός της επικίνδυνης ζώνης αμφότερες (37 βαθμούς η Βιλφράνς, 35 η Μπριοσέν), θα ψάξουν τη νίκη μιας και η ισοπαλία δεν συμφέρει καμία από τις δύο. Από το εντυπωσιακό 1-5 στη Σατορού προέρχονται οι γηπεδούχοι, αήττητοι στα έξι τελευταία οι φιλοξενούμενοι (3-3-0, βρήκαν γκολ στα πέντε από αυτά), θα πάμε με το over 2,5 σε τιμές άνω του διπλασιασμού.

Καλή τύχη σε ό,τι επιλέξετε!

Μονό
20:30
Παρί 13 - Βερσαλλίες
2
2.21
BET: 8 units
Μονό
20:30
Μπουργκ Περόνας - Δουνκέρκη
2 dnb
1.92
BET: 8 units
Μονό
20:30
Βιλφράνς - Σταντ Μπριοσέν
Over 2,5
2.11
BET: 10 units
Combo
22:00
Λανς - Ρεμς
1 & over 1,5
1.83
BET: 20 units
Ειδικό
22:00
Λανς - Ρεμς
Σοτοκά 1+ ασίστ
4.00
BET: 3 units
Ειδικό
22:00
Λανς - Ρεμς
Τόμασον 1+ σουτ στην εστία
4.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις