Με την Χέρτα για το 4.20

Με την Χέρτα για το 4.20

Προγνωστικά καρτών, σουτ αλλά και μία επιλογή στο 4.20 έχει σήμερα στη στήλη του ο #SuperMario.

Καλησπέρα σας. Καλά μας πάει τελευταία σε προγνωστικά φάουλ και καρτών και πιστεύω να συνεχίσουμε έτσι. Σήμερα έχουμε τέσσερις επιλογές, με προγνωστικά καρτών, ειδικά στοιχήματα και μία βόμβα του 4.20.

Προγνωστικά καρτών: Θα αργήσουν στη Μαγιόρκα

Η Μαγιόρκα φιλοξενεί την Κάντιθ με τον διαιτητή Σάντσεθ να σφυρίζει. Δύο ομάδες με πολλές κάρτες στα παιχνίδια τους (πάνω από τρεις μέσο όρο η κάθε μία) και με έναν ρεφ που έχει 4,85 κάρτες μέσο όρο. Και οι δύο ομάδες ενδιαφέρονται βαθμολογικά, ωστόσο μία ισοπαλία δεν θα ήταν καταστροφική για καμιά τους. Για αυτό το λόγο θεωρώ ότι από την αρχή θα προσέξουν τα νότα τους και δεν θα πάρουν πολλά ρίσκα, θα είναι προσεκτικοί και ο ρεφ δεν θα κάνει χρήση των καρτών του πριν το 23’.

Οριακό παιχνίδι για τη Χέρτα

Η Χέρτα φιλοξενείται σήμερα από την αδιάφορη βαθμολογικά Κολωνία. Μία Κολωνία που ωστόσο «κιτρινίζεται» αρκετά καθώς έχει 2,4 κάρτες μέσο όρο. Τον ίδιο μέσο όρο έχουν και οι φιλοξενούμενοι. Ο ρεφ Γιαμπλόνσκι δείχνει 4,5 κάρτες ανά παιχνίδι οπότε οι over 3,5 κάρτες μου κάνουν και θα μπουν στις επιλογές καρτών μου. Από το παιχνίδι κρατάω και το διπλό στο 4.20, καθώς πιστεύω πως δεν θα παραδώσουν τόσο εύκολα τα όπλα οι «πρωτευουσιάνοι» και θα παλέψουν μέχρι τέλους για τη σωτηρία.

Με την Χέρτα για το 4.20ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Με την Χέρτα για το 4.20

Πολλά σουτ στην Ιταλία

Και ολοκληρώνουμε τη σημερινή μας ανάλυση με ένα ειδικό στοίχημα από τη Serie A. Η αγωνιστική ανοίγει με τη Λάτσιο φιλοξενεί τη Λέτσε. Οι γηπεδούχοι έχουν στους αγώνες τους σταθερά περίπου πέντε σουτ στο στόχο, ενώ οι φιλοξενούμενοι τρία. Θεωρώ χαμηλό το όριο των 7,5 σουτ στο στόχο γενικά στο παιχνίδι και θα πάω στο over.

Καλή τύχη.

Κάρτες
21:30
Kολωνία - Χέρτα
Over 3,5 κάρτες
1.70
BET: 50 units
Μονό
21:30
Kολωνία - Χέρτα
2
4.20
BET: 10 units
Σουτ
21:45
Λάτσιο - Λέτσε
Over 7,5 σουτ στο στόχο
1.87
BET: 35 units
Κάρτες
22:00
Μαγιόρκα - Κάντιθ
Kαμία κάρτα μέχρι το 23'
1.87
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις