Φαβορί, αουτσάιντερ και γκολ πάνω από το 2.00

προγνωστικά

Τρία σημεία περιλαμβάνει η στήλη του #Bats από τα ημιτελικά του Europa και του Conference League.

Σε δύο μονές και μία συνδυαστική επιλογή ποντάρουμε στα προγνωστικά της Πέμπτης, με αποδόσεις που ξεπερνούν τον διπλασιασμό.

Προγνωστικά: Ρόμα – Λεβερκούζεν

Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα τους, Ρόμα και Λεβερκούζεν έκαναν επιβλητικές νίκες στις ρεβάνς και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Europa League. Η ιταλική ομάδα κέρδισε 2-1 τη Φέγενορντ στο «Ολίμπικο» και ισοφάρισε το 1-0 του πρώτου αγώνα για να στείλει το παιχνίδι στην παράταση. Εκεί δεν άφησε περιθώρια στους Ολλανδούς σκοράροντας δύο φορές και με το θριαμβευτικό 4-1 πήρε τελικά την πρόκριση. Αυτή ήταν κι η τελευταία φορά που γεύτηκε τη χαρά της νίκης, καθώς έκτοτε σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος έχει δύο ισοπαλίες και δύο ήττες.

Με 4-1 κέρδισε κι η Λεβερκούζεν στην έδρα της Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ, για να βρεθεί σε αυτό το σημείο της διοργάνωσης. Για τις «ασπιρίνες» δεν υπήρχαν δράματα, αφού το μετά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην έδρα τους καθάρισαν εύκολα την πρόκριση στο Βέλγιο. Η ήττα της προηγούμενης Παρασκευής με 2-1 από την Κολωνία στην «Μπάι Αρίνα» έβαλε τέλος σε ένα αήττητο σερί 14 αγώνων για το σύνολο του Αλόνσο. Κακές μέρες θα υπάρξουν, είναι απόλυτα λογικό, αλλά σε γενικές γραμμές η Μπάγερ δείχνει πως βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Οι πολλές απουσίες των Ρωμαίων στα μετόπισθεν είναι κάτι στο οποίο ποντάρει. Από την άλλη, οι «τζιαλορόσι» διαθέτουν δυνατή έδρα και στην Ευρώπη την έχουν αξιοποιήσει στο έπακρο, καθώς πέρα από πέντε νίκες σε έξι ματς τους χάρισε και τις τρεις προκρίσεις τους στα νοκ άουτ. Βγάζει νόημα το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, και το 2.02 της Fonbet για αυτή την επιλογή αξίζει.

Γουέστ Χαμ – Άλκμααρ

Από την αρχή της σεζόν η Γουέστ Χαμ αποτελούσε ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Conference League. Μέχρι στιγμής επιβεβαιώνει όσους την πίστεψαν με την πορεία και την απόδοσή της στη διοργάνωση στο έπακρο. Το εκτός έδρας 1-1 στον πρώτο προημιτελικό με τη Γάνδη δεν της έδινε ξεκάθαρο προβάδισμα, όμως φρόντισε να ξεκαθαρίσει τα πράγματα κερδίζοντας εύκολα στη ρεβάνς. Τα «σφυριά» μπορεί να έμειναν πίσω στο σκορ στο 26’, αλλά πέτυχαν την ολική ανατροπή και κέρδισαν με 4-1 χάρη σε δύο γκολ του Αντόνιο, ένα του Πακετά κι ένα του Ράις.

Σίγουρα η Άλκμααρ, την οποία αντιμετωπίζουν στα ημιτελικά, είναι η δυνατότερη αντίπαλος που έχει έρθει έως τώρα στον δρόμο τους. Το 2-0 από την Άντερλεχτ στο Βέλγιο έμοιαζε καταδικαστικό, όμως με πρωταγωνιστή τον Παυλίδη πέτυχε σπουδαία ανατροπή και πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι. Ο Έλληνας άσος σκόραρε δύο φορές μέχρι το 13’ και παρότι η ολλανδική ομάδα δεν κατάφερε να καθαρίσει στην κανονική διάρκεια το ματς, προκρίθηκε δίκαια στη διαδικασία των πέναλτι. Αρχίζει να επιστρέφει στα καλύτερά της και δείχνει ότι το Conference League αποτελεί πολύ σημαντικό στόχο. Απέναντί της βρίσκει έναν αντίπαλο που παίζει «στα κόκκινα» στην Premier League για να εξασφαλίσει την παραμονή. Με πιθανό το ενδεχόμενο οι Άγγλοι -όπως συνηθίζουν στην Ευρώπη- να δείξουν και μια μικρή αλαζονεία, πάμε κόντρα στο φαβορί. Ρισκάρουμε με το Χ2 που πληρώνει 2.45 στη Fonbet.

Φιορεντίνα – Βασιλεία

Επιστροφή στην Ιταλία, αυτή τη φορά για το Conference League και την αναμέτρηση Φιορεντίνα – Βασιλεία. Πέρα από τη Γουέστ Χαμ, μεγάλο φαβορί για το τρόπαιο φαντάζουν πλέον και οι «βιόλα». Το ότι έχουν μείνει εκτός διεκδίκησης της επτάδας τους δίνει τη δυνατότητα να ρίξουν όλο το βάρος στα ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά και τον τελικό κυπέλλου κόντρα στην Ίντερ. Άλλωστε, είναι κι οι μόνοι τρόποι για να αγωνίζονται στην Ευρώπη και του χρόνου.

Φαβορί, αουτσάιντερ και γκολ πάνω από το 2.00ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Φαβορί, αουτσάιντερ και γκολ πάνω από το 2.00

Η κλήρωση σίγουρα ευνόησε την ομάδα του Ιταλιάνο, διότι απέναντί της βρίσκεται η μακράν πιο αδύναμη ομάδα της τετράδας των ημιτελικών, η Βασιλεία. Βέβαια, οι Ελβετοί χρειάστηκε να αποκλείσουν την πολύ δυνατή Νις για να φτάσουν σε αυτό το σημείο οπότε σίγουρα δεν είναι τυχαία μια από τις διεκδικήτριες ομάδες του τίτλου. Ποιοτικά όμως υστερούν αρκετά σε σχέση με τη Φιορεντίνα και πάσχουν κυρίως στην άμυνα. Για την ακρίβεια, έχουν δεχτεί γκολ στα τελευταία εννιά επίσημα ματς. Σε συνδυασμό με την επιθετική δεινότητα των γηπεδούχων, μοιάζει λογική επιλογή ο άσος με over 2,5 στο 2.10 της Novibet.

Μονό
22:00
Ρόμα - Λεβερκούζεν
Goal/goal
2.02
BET: 20 units
Μονό
22:00
Γουέστ Χαμ - Άλκμααρ
Χ2
2.45
BET: 20 units
Combo
22:00
Φιορεντίνα - Βασιλεία
1 & over 2,5
2.10
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις