Με το… καλημέρα δυνατά

Με το... καλημέρα δυνατά

Μικρό κέρδος την Παρασκευή, αφού πέρασε το ένα μονό από τα δύο, και καθαρότατο κέρδος από το Σάββατο μετράει η στήλη μας. Γενικά πάει τρένο η στήλη, με τα ποσοστά επιτυχίας μετά τον Αύγουστο να είναι υψηλά. Πάμε στη σημερινή πρόταση, η οποία βασίζεται και εν μέρει στη μακροχρόνια επιλογή της Premier League.

Μπράτιον εναντίον Τσέλσι σήμερα λοιπόν, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα. Σε πρόσφατο φιλικό των δύο ομάδων το σκορ έμεινε στο 1-1, αλλά είναι διαφορετικό να αγωνίζεσαι για φιλικό και διαφορετικό για το πρωτάθλημα. Είχε και πολλές απουσίες η Τσέλσι.

Στο δια ταύτα λοιπόν, στην μακροχρόνια επιλογή μου (δείτε εδώ) έγραψα πως η Τσέλσι είναι μια πιθανή πρωταθλήτρια, πραγματοποιώντας εξαιρετικές μεταγραφές και ενισχύοντας κατά πολύ το ρόστερ της. Ακόμα, έδωσε και ποντάρισμα για υποβιβασμό της Μπράιτον εφέτος, καθώς δε θεωρώ το ρόστερ της πως θα μπορέσει να αντεπεξέλθει.

Βάση των μεταγραφών και της επιθυμίας της Τσέλσι να ξεκινήσει με το… καλημέρα δυνατά, ποντάρω στο διπλό των “μπλε” σε συνδυασμό με over 1,5. Μια ξεκάθαρη επιλογή βάση λογική και του δικού μου πιστεύω, καθώς δεν έχουμε εικόνα από τις δύο ομάδες. Το combo αυτό το βρίσκουμε στο 1.95.

Combo 

22:15 Μπράιτον – Τσέλσι: 2 & over 1,5 (1.95)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις