Στο χώμα είναι… αλλιώς

Στο χώμα είναι… αλλιώς

Μετά το πρώτο ATP χωμάτινο τουρνουά στο Κίτσμπουελ της Αυστρίας, το οποίο πήγε στα χέρια του νεαρού Σέρβου Μίομιρ Κετσμάνοβιτς, σειρά παίρνει το 1000 Μάστερς της Ρώμης ένα δυνατό τεστ πριν την έναρξη του Ρολάν Γκαρός.

Το πρώτο ματς της ημέρας βρίσκει αντιμέτωπο τον Κάτσανοφ με τον Ρουντ, ο Νορβηγός είναι πολύ καλός στο χώμα και εκτιμούμε πως θα δυσκολέψει τον αντίπαλό του.

Φίλιπ Κραΐνοβιτς – Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ σε μια πολύ αμφίρροπη μάχη που ο νικητής θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Και οι δυο παίχτες διαθέτουν φοβερό σερβίς και δύσκολα θα δούμε πολλά μπρέικ.

Τελευταίο ματς που θα ασχοληθούμε είναι αυτό του Μπόρνα Τσόριτς απέναντι στον Κριστιάν Γκαρίν , πολύ διαφορετικές οι πορείες των δυο παιχτών στο αμερικανικό Οπεν όπου ο Κροάτης τα πήγε περίφημα, σε αντίθεση με τον Γκαρίν που δεν έδειξε το καλό του πρόσωπο. Το χώμα όμως είναι πολύ διαφορετικό και ο Γκαρίν είναι πολύ δυνατός και θα τον εμπιστευτούμε

Σημειώνεται πως ο νικητής κρίνεται στα 2 σετ.

Δυάδα (απόδοσης 2.67 )

12:00 Κ. Κατσάνοφ – Κ. Ρουντ (+2,5 games): 2 (1.57)

12:00 Φ. Κραΐνοβιτς – Ο. Αλιασίμ: Over 21,5 games (1.70)

Μονό

14:20 Μ. Τσόριτς – Κ. Γκαρίν (-2,5 games): 2 (2.12)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις