Ειδικά και combo στην αυλαία των play offs

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στην τελευταία βραδιά των play offs, ποντάροντας σε ειδικά και combos.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Τελευταία βραδιά των play offs και θα δούμε μεγάλες μάχες σε Μονακό και Μαδρίτη. Πάντα οι γηπεδούχοι έχουν το πλεονέκτημα σε αυτές τις περιπτώσεις, αλλά καλό είναι να κινηθούμε προσεκτικά στα σημεία και να επιλέξουμε ειδικά παικτών που είναι βασικά γρανάζια στις ομάδες τους και θα πάρουν αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Προγνωστικά Euroleague: Μονακό – Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ξεκινάμε από το Πριγκιπάτο. Η Μονακό υποδέχεται τη Μακάμπι σε μια σειρά με δύο μπρέικ που δύσκολα προκύπτει φαβορί. Δε θα μπλέξουμε με σημείο, αλλά με ειδικά. Πρώτη επιλογή ο Μάικ Τζέιμς, ο φυσικός ηγέτης των γηπεδούχων, που αναμένεται να βγει μπροστά όπως έκανε στα δύσκολα και στο Τελ Αβίβ. Μπορεί να είναι εξαιρετικός σκόρερ, αλλά οι αριθμοί του σε ασίστ και ριμπάουντ είναι εντυπωσιακοί. Στο άθροισμα αυτών των κατηγοριών ήταν διψήφιος σε 3/4 ματς της σειράς. Αυτό θα ψάξουμε και σήμερα. Ένας άλλος παίκτης των γηπεδούχων μας πλήρωσε με τις ασίστ του τις προάλλες. Ο λόγος για τον Μοτεγιούνας, ο οποίος βλέπει γήπεδο και απέναντι στα αθλητικά πεντάρια των Ισραηλινών συχνά επιλέγει να πασάρει. Κλείνουμε με έναν παίκτη της Μακάμπι. Ο Νίμπο είναι εξαιρετικός ριμπάουντερ, αθλητικός με φοβερό άλμα. Έχει μέσο όρο επτά ριμπάουντ στη σειρά και εκεί θέλουμε να κινηθεί και απόψε.

Ειδικά και combo στην αυλαία των play offsΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ειδικά και combo στην αυλαία των play offs

Ρεάλ Μαδρίτης – Παρτιζάν

Λίγο αργότερα ολοκληρώνεται και η πιο επεισοδιακή σειρά της σεζόν. Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Παρτιζάν με φόντο το Final 4. Τρελή σειρά, αφού καμία ομάδα μέχρι τώρα δεν κέρδισε στην έδρα της. Ποτέ φιλοξενούμενη δεν έχει κερδίσει σε game 5, αλλά και ποτέ καμία ομάδα δεν γύρισε από το 0-2. Μένει να δούμε ποιο από τα δυο ρεκόρ θα σπάσει. Το μομέντουμ δείχνει Ρεάλ, όμως οι Σέρβοι έρχονται με τον Πάντερ στη σύνθεσή τους και θέλουν εκδίκηση. Αξίζει να τους στηρίξουμε, έστω και με αβάντζο σε ένα ματς που θα πάει ψηλά. Σε τέσσερα ματς με τους Ισπανούς, ο Πάντερ μετράει φέτος 18 ασίστ, άρα 4,5 ανά παιχνίδι. Παίρνουμε το over 3,5 σε απόδοση άνω του διπλασιασμού, ίσως και λίγο παραπάνω. Κλείνουμε με τον Λεντέι, ο οποίος παίζει απέναντι σε κατά συνθήκη τεσσάρια σε μεγάλο μέρος του παιχνιδιού. Ο Ράντολφ δεν είναι σε καλή κατάσταση, ο Γιαμπουσελέ είναι τιμωρημένος και ο Ντεκ τραυματίας. Μπορεί λοιπόν να μαζέψει αρκετά ριμπάουντ και σε ένα fun bet μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Ειδικό
21:00
Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Τζέιμς over 9,5 ριμπάουντ & ασίστ
1.98
BET: 30 units
Ειδικό
21:00
Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Μοτεγιούνας over 1,5 ασίστ
2.87
BET: 25 units
Ειδικό
21:00
Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Νίμπο over 6,5 ριμπάουντ
2.10
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 78.62
21:00
Μονακό - Μακάμπι Τελ Αβίβ
Νίμπο over 7,5 ριμπάουντ & Μοτεγιούνας over 1,5 ασίστ
8.50
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτιζάν
Λεντέι over 6,5 ριμπάουντ & Πάντερ over 4,5 ασίστ
9.25
BET: 10 units
Combo
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτιζάν
2 (+11,5) & over 157,5
1.80
BET: 30 units
Ειδικό
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Παρτιζάν
Πάντερ over 3,5 ασίστ
2.30
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις