Στοίχημα Σήμερα (09/05): Ημιτελικά Champions League, EuroLeague & Eurovision στο Pamestoixima.gr!

Στοίχημα Σήμερα (09/05): Ημιτελικά Champions League, EuroLeague & Eurovision στο Pamestoixima.gr!

Πληθώρα στοιχηματικών επιλογών για όλες τις μεγάλες ευρωπαϊκές διοργανώσεις βρίσκεις σήμερα (09/05) στο Pamestoixima.gr!

Θέλεις ποδόσφαιρο; Το έχεις! Θέλεις μπάσκετ; Το έχεις! Θέλεις μουσική; Την έχεις! Κάθε είδους διοργανώσεις με τις καλύτερες στοιχηματικές προτάσεις σε περιμένουν την Τρίτη (09/05) στο ανανεωμένο Pamestoixima.gr!

Τα ημιτελικά του Champions League, το Game 5 του Ολυμπιακού με την Φενέρ και ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision είναι εδώ με ακόμα περισσότερες επιλογές!

Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι για το Champions League με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr

Το πρώτο βήμα για την Κωνσταντινούπολη θέλουν να κάνουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι, που τίθενται αντιμέτωπες στον πρώτο ημιτελικό του Champions League (09/05, 22:00).

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα θα έχει μαζί της τον Έρλινγκ Χάαλαντ, αλλά όχι τον Νέιθαν Ακέ. Από την άλλη, ο Κάρλος Αντσελότι δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μιλιτάο (τιμωρημένος) και τον Μεντί (τραυματίας). Παρόλα αυτά, και οι δύο ομάδες έχουν πολύτιμα «όπλα» στη φαρέτρα τους και θα κάνουν το παν για να πάρουν το προβάδισμα, ενόψει της ρεβάνς (17/05, 22:00).

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις το παιχνίδι με 0% γκανιότα, αλλά και πάνω από 350 αγορές, μεταξύ των οποίων:

  • Να σκοράρει 1ος ο Χάαλαντ (4.00)
  • Να σκοράρει 1ος ο Βινίσιους (9.00)
  • Ισοπαλία και να σκοράρουν κι οι 2 ομάδες (4.35)
  • Κάρτες under 3.5 (2.75)
  • Ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ (2.72)

Ολυμπιακός-Φενέρ για την EuroLeague με 0% γκανιότα** στο Pamestoixima.gr

Η μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Ολυμπιακό στην EuroLeague! Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Φενέρ για το Game 5 της σειράς και θα παίξουν τα ρέστα τους για την πρόκριση στο Final 4 του Κάουνας.

Μετά από τέσσερα πολύ δυνατά παιχνίδια, που είχαν break κι από τις δύο ομάδες, ήρθε η στιγμή να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους στο παρκέ. Ο Ολυμπιακός θα έχει, βέβαια, το πολύ δυνατό «όπλο» του κόσμου του, ο οποίος έκανε sold out το παιχνίδι μέσα σε μόλις 9 λεπτά!

Σχετικά με τα αγωνιστικά, ο Κώστας Παπανικολάου φαίνεται πως ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Μπαρτζώκα. Από την άλλη, ο Δημήτρης Ιτούδης δεν έχει για ακόμα μια φορά μαζί του τον Ντέβιν Μπούκερ. Ο Σκότι Γουΐλμπεκιν είναι διαθέσιμος και μένει να φανεί αν θα πατήσει παρκέ.

 

Το Ολυμπιακός-Φενέρ είναι στο Pamestoixima.gr με 0% γκανιότα** και πάνω από 200 αγορές.

  • Τελικό αποτέλεσμα Ολυμπιακός και over 154.5 (2.62)
  • Περίοδος με το υψηλότερο σκορ – 3η (4.50)
  • Αϊζάια Κάνααν – Συνολικά εύστοχα τρίποντα – 4+ (3.50)
  • Νικ Καλάθης – Συνολικές ασίστ – 5+ (1.88)
  • Ο αγώνας να πάει στην παράταση (15.50)

Το παιχνίδι είναι στα χέρια σου και με την  Eurovision!

Εβδομάδα Eurovision με τον πρώτο ημιτελικό να πραγματοποιείται την Τρίτη (09/05, 22:00) και να περιλαμβάνει αρκετές χώρες που είναι φαβορί για πρόκριση στον τελικό.

Μεταξύ αυτών, η Σουηδία, με την Loreen να επιστρέφει με το “Tattoo”, μετά την κατάκτηση του θεσμού το 2012 με το “Euphoria”. Η 39χρονη τραγουδίστρια θα κάνει μια ακόμα επιβλητική εμφάνιση στη σκηνή κι έχει εδραιώσει ήδη εδώ και εβδομάδες τον εαυτό της ως φαβορί για κατάκτηση της φετινής διοργάνωσης. Εάν το κάνει αυτό, θα ισοφαρίσει και το ρεκόρ του Johnny Logan (Ιρλανδία), που είναι ο μοναδικός καλλιτέχνης που έχει νικήσει δύο φορές στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Η Σουηδία εμφανίζεται 11η στον πρώτο ημιτελικό και λίγο αργότερα, στην 15η θέση, η άμεση… ανταγωνίστριά της για τη νίκη, η Φινλανδία, με τους Käärijä και το “Cha Cha Cha”. Η φινλανδική συμμετοχή έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις με το ξεσηκωτικό της κομμάτι και μένει να φανεί τι θα γίνει στην… κόντρα με τη Σουηδία.

Το μουσικό show θα ανοίξει ένα ακόμα φαβορί, η Νορβηγία, την οποία εκπροσωπεί η 20χρονη Alessandra με το “Kings of Queens”. Άλλα φαβορί που βρίσκονται στον πρώτο ημιτελικό είναι η Κροατία με το εκκεντρικό συγκρότημα Let 3 και το “Mama ŠČ”, το Ισραήλ με την Noa Kirel και το “Unicorn” κι η Τσεχία με τις Vesna και το “My Sisters Crown”.

Στο Pamestoixima.gr βρίσκεις πληθώρα αγορών και σούπερ αποδόσεις* για τον νικητή του 67ου ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, τον νικητή του 1ου και του 2ου ημιτελικού, πρόκριση κάθε χώρας ξεχωριστά στον τελικό, αλλά και πολλές ακόμη.

Διπλή προσφορά* δωρεάν για όλους στο Pamestoixima.gr!

Το ανανεωμένο Pamestoixima.gr υποδέχεται κι όλους τους νέους παίκτες με μια σούπερ διπλή προσφορά* δωρεάν χωρίς κατάθεση, για να διασκεδάσουν με αθλητικά δρώμενα και μη.

Τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο νέο, ανανεωμένο Pamestoixima.gr με σούπερ ενισχυμένες** αποδόσεις στο τελικό αποτέλεσμαBet Builder*Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις καθημερινές ενισχυμένες αποδόσεις μπορείς να βρεις στο Pamestoixima.gr.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις