Ημιτελικοί με πάθος και γκολ έως 4.37

Φιορεντίνα - Γουέστ Χαμ προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος από τους ημιτελικούς των ευρωπαϊκών θεσμών της Πέμπτης έχει απόψε στο μενού του ο #TheMagician

Καλημέρα σας. Φθάσαμε αισίως στα ημιτελικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων και όλες οι ομάδες ψάχνουν διέξοδο και διάκριση μέσω της κατάκτησης του θεσμού. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας για σήμερα Πέμπτη.

Προγνωστικά: Στηρίζεται στην έδρα

Αρχίζουμε τα προγνωστικά μας με το Europa League. Η Γιουβέντους στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι της κέρδισε μέσα στην Αταλάντα με 2-0, σ’ ένα ματς που στιγματίστηκε από τις προσβολές των οπαδών των γηπεδούχων προς τον Βλάχοβιτς, ο οποίος απάντησε με γκολ στην τελευταία φάση του αγώνα. Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα και δεύτερη θέση με 66 βαθμούς, δείχνοντας να κλειδώνει την θέση της στην τετράδα. Στην Ευρώπη, απογοήτευσε στο Champions League, τερματίζοντας τρίτη στον όμιλο και συνέχισε στο Europa League όπου είναι αήττητη σε έξι αγώνες, ενώ εντός έδρας έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία. Στα δέκα τελευταία επίσημα εντός έχει επτά νίκες, δυο ισοπαλίες και μία ήττα από την Νάπολι για το πρωτάθλημα. Έχοντας τεθεί εκτός κυπέλλου, μοναδική διάκριση για φέτος που απομένει είναι η κατάκτηση του ευρωπαϊκού τροπαίου. Ποντάρει πολλά φέτος στο Τορίνο (12-3-2/36-14 τέρματα).

Το ίδιο βέβαια ισχύει για την Σεβίλλη. Μετά από μια άσχημη σεζόν στο πρωτάθλημα βρίσκεται στην ενδέκατη θέση με 44 βαθμούς. Απομακρύνθηκε από την επικίνδυνη ζώνη – με την οποία φλέρταρε πολύ, ειδικά στο πρώτο μισό της χρονιάς – χάρη σ’ ένα μαγικό Απρίλη, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Τρίτη θέση στον όμιλο του Champions League και ακολούθησε το Europa League όπου απέκλεισε τρεις ομάδες στηριζόμενη στην έδρα της. Δύο ήττες εκτός (Φέγενορντ και Φενέρμπαχτσε) ενώ ισόπαλη αναδείχτηκε στο Μάντσεστερ απέναντι στην Γιουνάιτεντ με 2-2, σκοράροντας στο 84′ και στο 92′. Δυσκολεύεται εκτός έδρας στο πρωτάθλημα (5-4-7/18-26 τέρματα) απόρροια των πολλών προβλημάτων στον τρόπο παιχνιδιού της.

Εδώ που έφθασαν οι δυο ομάδες θέλουν να κλείσουν την χρονιά με ένα τρόπαιο. Λόγω έδρας η Γιουβέντους είναι πιο κοντά στην νίκη. Άσο με απόδοση 1.81 στην Betshop.

Δίνει δικαιώματα

Ο τίτλος για την Ρόμα που έμεινε για τέταρτο παιχνίδι μακριά από την νίκη στην Ιταλία μετά το 0-2 εντός από την Ίντερ. Επιχείρησε περισσότερα σουτ από τους αντιπάλους της αλλά δεν ήταν αποτελεσματική. Έτσι απομακρύνθηκε πέντε βαθμούς από την τετράδα με τέσσερα παιχνίδια ν’ απομένουν. Στόχος πλέον να κατακτήσει για δεύτερη σερί χρονιά ευρωπαϊκό τίτλο με όπλο το «Ολίμπικο» της Ρώμης. Έκανες αλλαγές ο Μουρίνιο στο ντέρμπι που προηγήθηκε, για να φρεσκάρει την ομάδα, εν μέσω συνεχόμενων παιχνιδιών αλλά δεν του βγήκε. Τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μια ήττα εντός σε έξι αγώνες στο Europa League, ενώ στα συνολικά δώδεκα ευρωπαϊκά παιχνίδια φέτος έχει πέντε νίκες (όλες με over 1,5) και έξι goal/goal.

Οι Γερμανοί της Μπάγερ Λεβερκούζεν από την άλλη, με την ήττα τους την τελευταία αγωνιστική από την Κολωνία με 1-2 εντός έδρας αποχαιρέτησαν μαζί με τις ελπίδες για την πρώτη πεντάδα και ένα αήττητο σερί εννέα αγώνων (6-3-0). Πλέον θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν την έκτη τους θέση με πλούσιο όμως ανταγωνισμό. Στην Ευρώπη ωστόσο προκρίθηκαν στα ημιτελικά αποκλείοντας την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ με ισοπαλία εντός (1-1) και νίκη εκτός έδρας (4-1). Παίζουν σταθερά καλά με τον Αλόνσο στον πάγκο ενώ έχουν βρει δίχτυα και στα έξι παιχνίδια του Europa League έχοντας 4/6 goal/goal. Επιθετικά είναι πολύ καλοί ενώ στην άμυνα παρουσιάζουν συχνά πυκνά προβλήματα.

Βρέθηκαν αντιμέτωπες για το Champions League την σεζόν 2004/05 και 2015/16 με απολογισμό δύο ισοπαλίες και από μια νίκη, με 4/4 goal/goal. Με απόδοση 1.91 στην Betshop κρατάμε από το παιχνίδι για τα προγνωστικά μας το goal/goal.

Προγνωστικά: Με ανεβασμένη ψυχολογία

Μεταφερόμαστε στο Conference League. Η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 1-0 της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο τελευταίο παιχνίδι της, μετά από ολέθριο σφάλμα του Ντε Χέα, σ ένα παιχνίδι με πολλές εκατέρωθεν φάσεις και ενώ είχαν προηγηθεί τρεις σερί ήττες για το πρωτάθλημα. Ηρέμησε βαθμολογικά μιας και απομακρύνθηκε επτά βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού. Στα ευρωπαϊκά σαλόνια πάντως τα πηγαίνει εξαιρετικά. Ξεκίνησε το ταξίδι τον Αύγουστο, δίνοντας προκριματικά, έφτασε να έχει σκοράρει και στα δώδεκα παιχνίδια της μετρώντας έντεκα νίκες και μία ισοπαλία! Ομάδα έδρας, που εκτός χάνει πολλή από την δύναμή της, αναμένεται να προσπαθήσει από σήμερα να εξασφαλίσει σκορ ασφαλείας.

Το ταξίδι στο Λονδίνο θα πραγματοποιήσει η Άλκμααρ. Με την ισοπαλία στην έδρα του Άγιαξ την τελευταία αγωνιστική (0-0), επιβεβαίωσε ότι άξια βρίσκεται στην τετράδα του πρωταθλήματος. Ξεκίνησε την ευρωπαϊκή της προσπάθεια τέλος Ιουλίου, στον πρώτο προκριματικό γύρο και έχει φθάσει αισίως στα ημιτελικά. Από τον όμιλο και έπειτα μόλις σε δύο από τους δέκα αγώνες δεν δέχθηκε τέρμα, ενώ απέκλεισε στον προημιτελικό γύρο την Άντερλεχτ στα πέναλτι (2-0 καν. διάρκεια). Γνωρίζει πως πρέπει να σκοράρει, καθώς σε περίπτωση ήττας με καθαρό σκορ θα έχει ολόκληρο βουνό ν’ ανέβει στην ρεβάνς.

Δεν φοβίζει το όνομα της Άλκμααρ τους γηπεδούχους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν απαιτεί την πλήρη προσοχή τους. Πρώτη επιλογή το over 1,5 γκολ γηπεδούχου με απόδοση 1.74 στην Betshop. Δεύτερη επιλογή μας το goal/goal με απόδοση 1.99 στην Novibet.

Προγνωστικά: Χρυσή ευκαιρία

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας με το ματς στην Φλωρεντία. Η Φιορεντίνα έπεσε θύμα της φιέστας της πρωταθλήτριας Νάπολι χάνοντας με 1-0 εκτός έδρας. Σχετικά αδιάφορη για το πρωτάθλημα, καθώς δεν προλαβαίνει ν’ κυνηγήσει την πρώτη επτάδα μιας και καίγεται αρχικά για την πρόκριση στον τελικό του Conference League και κατά δεύτερον για τον τελικό κυπέλλου αρχές Ιουνίου απέναντι στην Ίντερ. Στα τελευταία 20 παιχνίδια της απέτυχε να σκοράρει μόλις δύο φορές αλλά η άμυνα της ενώ ήταν στήριγμα τους προηγούμενους μήνες τελευταία κάνει νερά. Πήρε ίσως το μάθημα της στα προημιτελικά καθώς ηττήθηκε εντός έδρας στο δεύτερο παιχνίδι από την Λεχ Πόζναν με 2-3 αλλά στο πρώτο στην Πολωνία είχε επικρατήσει με 4-1. Μεταμορφώνεται προς το καλύτερο στο «Αρτέμιο Φράνκι» και περιμένουμε να πάρει από νωρίς τα ηνία του αγώνα.

Οι Ελβετοί της Βασιλείας είναι μετριότατοι φέτος στο πρωτάθλημα καθώς προσπαθούν να κερδίσουν μια θέση στα ευρωπαϊκά σαλόνια που προς το παρόν δεν κατέχουν. Στα μάτια μου είναι η ομάδα με το κοκαλάκι της νυχτερίδας φέτος στην διοργάνωση. Ξεκίνησαν την ευρωπαϊκή διαδρομή τους στις 21 Ιουλίου από τον δεύτερο προκριματικό γύρο. Στον επόμενο γύρο προσπέρασαν το εμπόδιο της Μπρόντμπι στα πέναλτι. Μετά τον όμιλο αντιμετώπισαν την Τραμπζονσπόρ (1-0 ήττα εκτός), νίκη 2-0 εντός στην ρεβάνς, με τους Τούρκους να είναι οι πρωταγωνιστές της αναμέτρησης. Έπειτα στους «16» πέρασαν στα πέναλτι το εμπόδιο της Σλόβαν Μπρατισλάβας ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα στο 90+3′ και στους «οχτώ» μία από τα ίδια αφήνοντας εκτός την Νις. Δεν μπορούν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα ενώ επιθετικά εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες που δημιουργούν.

Ημιτελικοί με πάθος και γκολ έως 4.37ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ημιτελικοί με πάθος και γκολ έως 4.37

Επιθετικές ομάδες και οι δύο με προβλήματα στην άμυνα. Επιλογή μας το over 2,5 με απόδοση 1.67 στην Betshop. Θα κρατήσουμε επίσης από το παιχνίδι σε πολύ καλή απόδοση το goal/goal και over 2,5 με απόδοση 2.20 στην Novibet.

Καλή επιτυχία!

Δυάδα απόδοσης 3.02
22:00
Γιουβέντους - Σεβίλλη
1
1.81
22:00
Φιορεντίνα - Βασιλεία
Over 2,5
1.67
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 3.32
22:00
Ρόμα - Μπάγερ Λεβερκούζεν
Goal/goal
1.91
22:00
Γουέστ Χαμ - Άλκμααρ
Γουέστ Χαμ over 1,5
1.74
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 4.37
22:00
Γουέστ Χαμ - Άλκμααρ
Goal/goal
1.99
22:00
Φιορεντίνα - Βασιλεία
Goal/goal & over 2,5
2.20
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις