Από τα χωράφια στα αστέρια έως 3.40

Από τα χωράφια στα αστέρια έως 3.40

Προγνωστικά: Ο #Jimandrez επιστρέφει με στήλη που ξεκινάει από τα χωράφια της Γαλλίας και καταλήγουν στο αστεράτο ραντεβού του Μιλάνου.

Καλησπέρα σε όλους. Επιστροφή με στήλη σήμερα και επιλογές για όλα τα γούστα. Φυσικά στα προγνωστικά μας θέλουμε να πηγαίνουμε ταμείο για αυτό πάμε και εμείς με ορισμένες δυνατές επιλογές από Γαλλία, Βραζιλία και Champions League, αμιγώς ποδοσφαιρικά.

Προγνωστικά: Από Χωράφια σε… αλάνες

  • Ξεκινάμε από τον αγώνα της Νασιονάλ (Γ’ Γαλλίας) ανάμεσα σε Ορλεάν και Λε Μαν. Πρακτικά αμφότερες είναι αδιάφορες, όμως οι φιλοξενούμενοι θέλουν αποτέλεσμα για να διασφαλίσουν την παραμονή. Θα κυνηγήσουν το αποτέλεσμα αλλά οι γηπεδούχοι έχουν την ποιότητα να βρουν τρόπους για να πάρουν το ματς. Η λογική λέει πως θα σκοράρουν και οι δύο, ο ρυθμός θα ανοίξει, πάμε με το αμφίτερμα.
  • Συνεχίζουμε στις αλάνες της Βραζιλίας και τον αγώνα της Ιντερνασιονάλ κόντρα στην Ατλέτικο Παραναένσε. Ψάχνουν αντίδραση οι γηπεδούχοι, μπορούν την ζημιά οι φιλοξενούμενοι. Με αστερίσκο το καλοπληρωμένο αμφίτερμα επίσης στο 1.85, αφού άμα μπει γκολ ειδικά στο πρώτο μέρος τότε… θα γίνει ροντέο ο αγώνας.

Προγνωστικά: Δεν παίζει μόνο η φανέλα

  • Συνεχίζουμε με τον ημιτελικό του Champions League ανάμεσα σε Μίλαν και Ίντερ. Σύμφωνοι πως οι «ροσονέρι» είναι μεγαλύτερη ομάδα αλλά θα αγωνιστούν χωρίς τον Λεάο και οι «νερατζούρι» τους έχουν πάρει τον αέρα στις τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις. Έχουν βγάλει μέταλλο σε πολλές αναμετρήσεις, ο Ιντζάγκι πάει αρκετά καλά την ομάδα και βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να ανεβάζουν στροφές στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Ε, αυτή η Ίντερ που βλέπουμε στην Serie A μπορεί να φύγει με το διπλό από το «Σαν Σίρο» και την Μίλαν που στην Ευρώπη μπορεί να είναι εμφανώς καλύτερη αλλά το συγκεκριμένο ματς είναι ειδικών συνθηκών.
  • Στα ειδικά μπορούμε να κρατήσουμε σαν fun bet το γκολ του Λουκάκου στο 3.40, είναι καλά ο Βέλγος, άμα βρει ευκαιρία μπορεί να σκοράρει.

Από τα χωράφια στα αστέρια έως 3.40ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Από τα χωράφια στα αστέρια έως 3.40

Μονό
20:30
Ορλεάν - Λε Μαν
Goal/goal
1.82
BET: 20 units
Μονό
22:00
Μίλαν - Ίντερ
2 DNB
1.75
BET: 20 units
Funbet
22:00
Μίλαν - Ίντερ
Γκολ Λουκάκου
3.40
BET: 7 units
Μονό
01:00
Ιντερνασιονάλ - Ατλέτικο Παραναένσε
Goal/goal
1.85
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις