Στο Game 5… έως 9.50!

Προγνωστικά Euroleague

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague στο πέμπτο παιχνίδι του ΣΕΦ, ποντάροντας σε ειδικά και combos.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά Euroleague. Κακή παρένθεση η περασμένη εβδομάδα. Θα υπάρχουν και αυτά. Το πρόσημό μας είναι θετικό και όπως έχουμε πει δεν αλλάζουμε τον τρόπο παιχνιδιού που μας δικαιώνει τόσους μήνες. Όλα τα φώτα στραμμένα στο ΣΕΦ και πάμε να δούμε κάποια αξιόλογα σημεία.

Στο Game 5... έως 9.50!ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Στο Game 5... έως 9.50!

Προγνωστικά Euroleague: Ολυμπιακός –  Φενέρμπαχτσε

Πέμπτο και τελευταίο ματς της σειράς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φενέρ. Το είχαμε πει από την αρχή πως δεν είναι μια εύκολη διασταύρωση για τους Πειραιώτες, παρόλο που στη regular season διέλυσαν δυο φορές τους Τούρκους. Η Φενέρ απέδειξε ότι μπορεί να κοντράρει στα ίσια τον Ολυμπιακό. Εξαιρετικό στήσιμο από τον Ιτούδη, σημαντικά γρανάζια οι Πιερ και Χέις και φυσικά η πιστή τήρηση του πλάνου, που περιλαμβάνει την καταστροφή του παιχνιδιού του Ολυμπιακού. Ο Μπαρτζώκας καλείται να βρει αντίδοτο σε μία περίοδο που η αλήθεια είναι πως η ομάδα του φαίνεται μουδιασμένη. Θεωρώ ότι θα το βρει. Άλλωστε το ΣΕΦ θα φλέγεται, όπως στον περσινό αγώνα με τη Μονακό.

Η πρώτη επιλογή αφορά τη νίκη των γηπεδούχων. Θα τη συνδυάσουμε με τουλάχιστον 76 πόντους. Διαθέτουν μία από τις καλύτερες επιθέσεις της διοργάνωσης και ειδικά στην έδρα τους αν βρουν ρυθμό θα φτάσουν ψηλά σε σκορ. Στα ειδικά έχω κυκλώσει και πάλι τον Φαλ. Ο Γάλλος μας πλήρωσε προχθές άνετα. Ο Μπολομπόι είναι απών, ενώ ο Μπλακ φαίνεται να μην είναι καλά. Ο Φαλ μπορεί εύκολα να φτάσει σε διψήφιο αριθμό πόντων. Σε ένα fun bet μπορούμε να τον συνδυάσουμε με τις ασίστ του Σλούκα, που περιμένω να βγει μπροστά, αλλά και με τουλάχιστον δύο τρίποντα του Χέις. Ο παίκτης της Φενέρ παίζει πάνω από 37 λεπτά στα παιχνίδια της σειράς και σε 3/4 σκόραρε τουλάχιστον δύο τρίποντα.

Combo
21:30
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
1 & Ολυμπιακός over 75,5
1.80
BET: 40 units
Ειδικό
21:30
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
Φαλ over 7,5 πόντοι
1.90
BET: 25 units
Fun bet
21:30
Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε
Φαλ over 9,5 πόντοι & Σλουκας over 4,5 ασίστ & Χέις over 1,5 τρίποντα
9.50
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις