Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε. Κορυφαίες αποδόσεις και προσφορές* από τη Fonbet!

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε. Κορυφαίες αποδόσεις και προσφορές* από τη Fonbet!

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε. Κορυφαίες αποδόσεις και προσφορές* από τη Fonbet!

Game 5 χωρίς… αύριο. Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε αναμετρώνται απόψε στο ΣΕΦ με «έπαθλο» το εισιτήριο για το Final-4 του Κάουνας. Την Euroleague την απολαμβάνεις με κορυφαίες αποδόσεις και προσφορές* από τη Fonbet!

Μετά από τέσσερα παιχνίδια στη μεταξύ τους σειρά, οι ομάδες του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Δημήτρη Ιτούδη είναι στο 2-2. Η ελληνική ομάδα βρέθηκε πρώτη σε ματς μπολ, αφού κατάφερε στο τρίτο παιχνίδι να ανταποδώσει το μπρέικ των Τούρκων, όμως δεν κατάφερε την Παρασκευή να πανηγυρίσει την πρόκριση μέσα στην Κωνσταντινούπολη χάνοντας με 73-69. Κομβική ήταν η παρουσία του Πιερ που πέτυχε 17 πόντους με 4/6 τρίποντα, τη στιγμή που ο Ντόρσεϊ πρόσθεσε άλλους 16. Πρώτος σκόρερ του αγώνα ήταν ο ΜακΚίσικ με 20. Απογοητευτικός ήταν ο Βεζένκοφ, με μόλις 2 πόντους σε 30 λεπτά συμμετοχής.

Δείτε επίσης: Η Fonbet σε καλωσορίζει με νέα, combo προσφορά*!

Στο πρώτο παιχνίδι, οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 79-68 στο ΣΕΦ με έναν εκπληκτικό Κάνααν (18 πόντοι με 6/7 τρίποντα) και πρώτο σκόρερ τον Βεζένκοφ με 19 πόντους. Δυο βράδια αργότερα, η Φενέρ έσπασε την έδρα των «ερυθρολεύκων» αφού κατάφερε να επικρατήσει με 82-78. Το τρίτο ματς (και πρώτο της σειράς στην Κωνσταντινούπολη) κρίθηκε στο τέλος με το τρίποντο buzzer beater του Κώστα Σλούκα.

Combo προσφορά*! Bet builder, μοναδικά ειδικά στοιχήματα, υψηλές αποδόσεις, εβδομαδιαίο cashback.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις