Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι με ενισχυμένες αποδόσεις

Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι με ενισχυμένες αποδόσεις

Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι τίθενται αντιμέτωπες στη Μαδρίτη (22:00) στον πρώτο ημιτελικό και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Η μεγάλη ώρα των ημιτελικών του Champions League έφτασε, με Ρεάλ και Σίτι να συνθέτουν μια… τιτανομαχία, διεκδικώντας το εισιτήριο για τον τελικό.

Η «βασίλισσα» των 14 τροπαίων και κάτοχος του τίτλου στοχεύει στο back to back, κάτι που έχει καταφέρει μόνο εκείνη τα τελευταία 30 χρόνια, την τριετία 2016-2018 με το threepeat.

Για να φτάσει στον τελικό θα χρειαστεί να αποκλείσει το θεωρητικά υψηλότερο εμπόδιο, αυτό της Σίτι του Πεπ Γκουαρδιόλα, η οποία με αιχμή του δόρατος τον Έρλινγκ Χάαλαντ δείχνει πιο έτοιμη από ποτέ να γράψει ιστορία και να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στο πρώτο της τρόπαιο.

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 1:3.20 X:3.50 2:2.25

Αντίστοιχα η Ρεάλ του Καρίμ Μπενζεμά αποτελεί το πλέον υψηλό εμπόδιο για τους «πολίτες» στον δρόμο για τον τελικό. Ένα εμπόδιο που αποδείχθηκε απροσπέλαστο πέρυσι στους δύο επικούς ημιτελικούς.

Παρά το 4-3 της Σίτι στο Μάντσεστερ και το γεγονός πως προηγήθηκε στο «Santiago Bernabeu», οι Μαδριλένοι έφεραν τα πάνω-κάτω με δύο γκολ του Ροντρίγο μέσα σε 90’’ στις καθυστερήσεις ώστε να στείλουν το ματς στην παράταση, όπου ο Μπενζεμά από το σημείο του πέναλτι «υπέγραψε» την ολική ανατροπή και πρόκριση.

Θριαμβεύτρια ήταν η Ρεάλ και το 2016 στα ημιτελικά, όπου ένα αυτογκόλ του Φερνάντο στη Μαδρίτη έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των «μερένχες», ενώ οι πρωταθλητές Αγγλίας έχουν να επιδείξουν την πρόκριση στις αναμετρήσεις των «16» το 2020 με δύο νίκες με το ίδιο σκορ (2-1).

Η νέα κόντρα τους θα κρίνει ξανά εισιτήριο για τον τελικό, με τον πρώτο αγώνα στη Μαδρίτη είτε να βάζει τις βάσεις πρόκρισης για έναν εκ των δύο αντιπάλων είτε να παρατείνει την αγωνία ενόψει της μεγάλης ρεβάνς του Μάντσεστερ (17/5).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

To Champions League όπως θα ήθελες να είναι…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις