«Σεντονάτη» βραδιά για ειδικά έως 3.20

Μποζιονέλος προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι με αποδόσεις 1.70, 1.99 και 3.20 από τον #nbozionelos

Απολογισμός

Άθλια Κυριακή. Μετά από σχεδόν ένα δίμηνο που πήγαινε εξαιρετικά η στήλη, με (έστω και μικρό) κέρδος ακόμη και στις μέτριες ημέρες, ήρθε μια μέρα αποτυχίας. Μόνο η αποβολή στο Ρίβερ – Μπόκα πέρασε.

Συνεχίζουμε, πάντα με την ίδια λογική…


Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι ανταμώνουν για πέμπτη φορά στην ιστορία τους στα Κύπελλα Ευρώπης, εκ των οποίων τρίτη στα ημιτελικά. Στο 3-2-3 ο μοιρασμένος απολογισμός στα μεταξύ τους, επιμέρους 3-0-1 στη Μαδρίτη. Και στα περισσότερα σκόραρε… ο Καρίμ Μπενζεμά, 6 γκολ σε 7 ματς ενάντια στη Σίτι ο Γάλλος θεούλης.

Η Ρεάλ ζει και αναπνέει για τέτοια ματς. Μας το έχει αποδείξει. Δεν την πιάνεις από πουθενά, χάνει από μικρομεσαίες και ρίχνει 4άρα στη Βαρκελώνη. Για τέτοια αστάθεια μιλάμε. Η Σίτι θα κάνει το κλασικό παιχνίδι κατοχής, θα απειλήσει από τα άκρα και θα ψάξει τον Χάαλαντ που σκοράρει με μισή φάση. Δεν ανακαλύπτω, δα, και την Αμερική με όλα αυτά.

Καθαρά στοιχηματικά όμως, δεν είναι δα και για 2.25 το διπλό, μην τρελαθούμε. Μεταξύ μας, εγώ και εσείς οι χιλιάδες (και σας ευχαριστώ για αυτό) που διαβάζετε τούτη εδώ τη στήλη, έχετε καταλάβει τη στοιχηματική λογική. Κοντολογίς, ίσα για να βγει το σεντονάτο βραδάκι, θα πάμε σε ειδικά.

Διαιτητής ένας γνωστός μας, πια, Πορτογάλος, ήταν στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-0 ο Αρτούρ Σοάρες Ντίας. Ναι, το κουμάσι που χάρισε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα σε Μακουντί (δύο φορές μάλιστα) και Βίντα. Έχει δώσει 11 πέναλτι σε 38 επίσημα φέτος, έχει βγάλει 204 κίτρινες σε 38 ματς (ήτοι 5,36 ανά αγώνα) αλλά στο Champions League και στα φετινά ευρωπαϊκά συνολικά είναι πιο προσεκτικός: σε 5 ματς έχει δώσει… κανένα πέναλτι (χμ…) και μόλις 13 κάρτες. Δεν έβγαλα άκρη, απλά ήθελα να τον αναφέρω.

Μια επιλογή το να έχει τουλάχιστον 2 οφσάιντ η Σίτι, μια άλλη τα κόρνερ της Ρεάλ (στο 1.70 να έχει τουλάχιστον 4) και μια τρίτη το πρώτο φετινό ευρωπαϊκό… μπενάλτι του κυρίου Ντίας – αλλά να είναι εύστοχο, ε;


Πού με βρίσκεις

Μποζιονέλος προγνωστικά. Με ακούτε και στον Libero 107,4 FM – καθημερινές λίγο μετά τις 18:00 στους Κωνσταντίνο Παπαδομανωλάκη και Ντίνο Ιγνατίου και τα Σαββατοκύριακα λίγο μετά τις 15:00 στους Γιώργο Μπαϊράμη και Δημήτρη Δανακτσή.

Τα προγνωστικά ανεβαίνουν και στο προσωπικό μου Τelegram όπου κουβεντιάζουμε για στοίχημα και ό,τι άλλο κινείται.

Πατώντας εδώ μπορείτε να με βρείτε σε όλα μου τα social! Instagram, TikTok, Youtube, chat FB group και άλλα!


 Μποζιονέλος προγνωστικά

Οφσάιντ
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Μάντσεστερ Σίτι over 1,5 οφσάιντ
1.99
BET: 10 units
Κόρνερ
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Ρεάλ Μαδρίτης over 3,5 κόρνερ
1.70
BET: 14 units
Πέναλτι
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Γκολ με πέναλτι
3.20
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις