Ρόμπερτ και Σιζ στο 60.00

προγνωστικά MLB

Προγνωστικά MLB: Ξεκίνημα εβδομάδας και ο #Dogass θέλει να συνεχίσει με ένα ακόμη ταμείο σε αποδόσεις που φτάνουν το 60.00.

Καλημέρα σε όλους. Πήγαμε για μεγάλο ριφιφί χθες αφού, για ένα home run του Λε Μαχιέ χάθηκε 70αρα απόδοση. Καινούργια εβδομάδα σήμερα και θα ασχοληθούμε με μία αναμέτρηση στα προγνωστικά MLB.

Δε μπορούν τα παλικάρια στο Κάνσας

Τα ξημερώματα οι Ρόιαλς έκαναν την έκπληξη και κέρδισαν ,την χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, Αθλέτικς με 5-1. Σήμερα θα βρουν μπροστά τους τους Γουάιτ Σοξ, που έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στους Ρεντς με 17-4! Στο ανάχωμα για την ομάδα του Σικάγο ξεκινάει ο Ντίλαν Σιζ, που διανύει άλλη μία εξαιρετική χρονιά ως το βαρύ πυροβολικό των Γουάιτ Σοξ. Μπροστά του, θα βρεθεί ο Ζακ Γκράινκε που είναι ή του ύψους ή του βάθους.
Ποιοτικά, αν και δεν το δείχνει ο βαθμολογικός πίνακας, οι Γουάιτ Σοξ υπερέχουν παρασάγγας από τους Ρόιαλς.
Αν συνυπολογίσουμε σε αυτό την ύπαρξη του Σιζ στο ανάχωμα, θεωρώ πολύ δύσκολο να χάσουν σήμερα. Ακόμη, μου αρέσει αρκετά το over 5,5 strikeout του Σιζ που, στοιχειωδώς σοβαρός αν είναι, μπορεί να το βγάλει στα πρώτα τρία inning του παιχνιδιού.
Τέλος, καθαρά σαν fun bet επιλογή θα πάμε με το να κάνουν από ένα home run οι Ρόμπερτ και Σιτς. Ο Σιτς είναι σε καλή κατάσταση κάνοντας ένα χθες. Ο Ρόμπερτ έχει ταλέντο παρ’ ότι έχει να κάνει τρεις αγωνιστικές…
Μονό
02:40
Ρόιαλς - Γουάιτ Σοξ
2
1.75
BET: 25 units
Ειδικό
02:40
Ρόιαλς - Γουάιτ Σοξ
Σιζ over 5,5 strikeout
1.78
BET: 40 units
Fun bet
02:40
Ρόιαλς - Γουάιτ Σοξ
Ρόμπερτ over 0,5 home run & Σιτς over 0,5 home run
60.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις