ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός προγνωστικά

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Κυριακής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • «Γήπεδο Τούμπας» (28.703), Θεσσαλονίκη.
  • Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου.
  • Πρώτος γύρος: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-1.
  • Στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος: Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 1-2, ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-0.
  • Με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ οι δύο ομάδες έχουν από μία νίκη η καθεμία και τέσσερις ισοπαλίες στα τελευταία έξι παιχνίδια.
  • Στις τελευταίες οκτώ συναντήσεις τους ο Ολυμπιακός πήρε δύο νίκες, ο ΠΑΟΚ μία και πέντε παιχνίδια έμειναν στην ισοπαλία.
  • Το αμφίτερμα έχει επιβεβαιωθεί σε επτά από τα τελευταία δέκα μεταξύ τους ματς.

Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ

Έκανε το αυτονόητο και πέρασε νικηφόρα από τον Βόλο με 2-0, κάνοντας απόλυτα κυριαρχική εμφάνιση. Προηγήθηκε με ωραίο τελείωμα του Ζίβκοβιτς στο 28’ και έχασε μεγάλη ευκαιρία για δεύτερο γκολ με το δοκάρι του Μπράντον Τόμας στο 36’. Η ζωή του «δικεφάλου» έγινε ακόμα πιο εύκολη μετά την κόκκινη του Πιρές στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου. Ο Τόμας σκόραρε στο 57’ για το τελικό 0-2 και με εξαίρεση το δοκάρι του Φιλίπε Σοάρες στο 84’ ο ΠΑΟΚ δεν απείλησε ιδιαίτερα για το τρίτο γκολ. Ακολουθούν δύο… τελικοί για τους Θεσσαλονικείς που στοχεύουν στα προκριματικά του Europa League. Πρώτα με τον Ολυμπιακό για την τρίτη θέση και μετά για το κύπελλο κόντρα στην ΑΕΚ. Μόνο η νίκη βολεύει απόψε την ομάδα του Λουτσέσκου, καθώς απέχει τρεις βαθμούς από τους «ερυθρολεύκους» αλλά σε περίπτωση ισοβαθμίας θα έχει το πλεονέκτημα.

Stat attack: Σε τέσσερα από τα τελευταία έξι εντός έδρας ματς του σημειώθηκαν over 2,5 γκολ.

Απουσίες: Νάρεϊ, Τάισον και Ολιβέιρα παραμένουν εκτός, εν αντιθέσει με τους Ίνγκασον, Αουγκούστο και Σάστρε που είναι και πάλι διαθέσιμοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Λύρατζης, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες – Σβαμπ, Ντάντας – Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο , Κωνσταντέλιας – Μπράντον Τόμας.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Ολυμπιακού

Αν και αδιάφορος βαθμολογικά, ο Ολυμπιακός έδειξε σοβαρό πρόσωπο απέναντι στον Παναθηναϊκό και τον κέρδισε με 1-0 στο άδειο λόγω τιμωρίας «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ με το μακρινό σουτ του Εμβιλά που κατέληξε στο δοκάρι στο 50’. Ο Ρέαμπτσιουκ άνοιξε το σκορ με εύκολο τελείωμα από κοντά στο 68’, έπειτα από πολύ ωραίο γύρισμα του Ροντινέι από τα δεξιά. Ο Παναθηναϊκός αύξησε την πίεσή του, όπως ήταν λογικό, και είχε ευκαιρίες με κορυφαία το δοκάρι του Μπερνάρ. Ωστόσο, το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και πρακτικά έσβησε τις ελπίδες του «τριφυλλιού» για το πρωτάθλημα. Για τον Ολυμπιακό αυτό το αποτέλεσμα είχε μόνο ψυχολογικό όφελος, καθώς έτσι κι αλλιώς θα πήγαινε στην Τούμπα για δύο αποτελέσματα, στην προσπάθεια κατάκτησης της τρίτης θέσης. Εφόσον τα καταφέρει και η ΑΕΚ σηκώσει το κύπελλο έναντι του ΠΑΟΚ, θα συμμετάσχει στα προκριματικά του Europa League.

Stat attack: Σε επτά από τα τελευταία εννιά εκτός έδρας ματς του επιβεβαιώθηκε το no goal.

Απουσίες: Ο τραυματισμός του Μπα φαίνεται πως θα τον αφήσει στα πιτς για το αποψινό παιχνίδι. Πασχαλάκης και Κανός έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις αλλά δύσκολα θα βρουν θέση στην εντεκάδα. Εκτός κι ο τιμωρημένος Ραμόν που είδε κόκκινη στο ντέρμπι των αιωνίων.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τζολάκης – Ροντινέι, Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ – Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, Εμβιλά, Σαμασέκου – Μασούρας, Φορτούνης, Μπακαμπού.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Προτελευταίο παιχνίδι της σεζόν για τον ΠΑΟΚ, τελευταίο για τον Ολυμπιακό. Ο στόχος κοινός: η τρίτη θέση. Σημαντικό για τους φιλοξενούμενους ότι και με ισοπαλία βολεύονται, καθώς το να πάρουν διπλό στην Τούμπα αποτελεί αρκετά δύσκολο εγχείρημα. Σε καλύτερη κατάσταση η ομάδα του Ανιγκό αυτή την στιγμή. Απέναντι σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό έδειξε ότι μπορεί να παίρνει αυτό που θέλει, ενώ η αλλαγή σε 4-3-3 έφερε μεγαλύτερη σταθερότητα ανασταλτικά. Άλλωστε, ακόμα κι αν δεν τα καταφέρει ο «δικέφαλος» θα έχει δεύτερη ευκαιρία για έξοδο στο Europa League με τον τελικό του κυπέλλου. Παίρνουμε την ισοπαλία με απόδοση 3.35 στη Novibet.

Μονό
20:00
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
Χ
3.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις