ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Γιουβέντους - Σεβίλλη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Γιουβέντους - Σεβίλλη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Γιουβέντους – Σεβίλλη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Γιουβέντους - Σεβίλλη προγνωστικά

Γιουβέντους - Σεβίλλη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Γιουβέντους – Σεβίλλη ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Γιουβέντους – Σεβίλλη προγνωστικά

  • «Στάδιο Αλιάνζ» (41.507), Τορίνο.
  • Διαιτητής: Ντάνιελ Ζίμπερτ.
  • Η Γιουβέντους υπερέχει στις μεταξύ τους αναμετρήσεις με δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.
  • Σε τρία από τα τέσσερα αυτά παιχνίδια επαληθεύτηκε το no goal & under 2,5.
  • Ο απολογισμός της Γιουβέντους απέναντι σε ομάδες από την Ισπανία είναι 31-18-28, ενώ αντίστοιχα η Σεβίλλη μετρά επτά νίκες, δύο ισοπαλίες και πέντε ήττες κόντρα σε ομάδες από την Ιταλία.

Ρεπορτάζ Γιουβέντους

Μόνο εύκολο δεν ήταν το έργο της απέναντι στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας, όμως η Γιουβέντους τα πήγε καλά και, έστω και δύσκολα, την απέκλεισε. Το 1-0 του πρώτου αγώνα ήταν υπερπολύτιμο προβάδισμα όπως αποδείχτηκε, καθώς η ιταλική ομάδα πήρε την ισοπαλία στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» και μαζί με αυτήν και την πρόκριση. Ο Ραμπιό πέτυχε το πολύτιμο εκτός έδρας γκολ στο 9’ κι από νωρίς έκανε πολύ δύσκολη την ζωή των Πορτογάλων. Ο Έντγουορντς ισοφάρισε με πέναλτι στο 20’ και το σκορ παρέμεινε έτσι μέχρι το τέλος, παρά την υπεροχή και τις ευκαιρίες των γηπεδούχων. Ακόμα κι αν δεν καταφέρει να φτάσει στην κατάκτηση του τροπαίου, η «μεγάλη κυρία» φαίνεται πως έτσι κι αλλιώς θα εξασφαλίσει την έξοδο στο Champions League μέσω του πρωταθλήματος. Πήρε σπουδαία νίκη την Κυριακή με 2-0 στην έδρα της Αταλάντα και πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση με 66 βαθμούς. Το +5 από την πέμπτη θέση της δίνει ασφάλεια και με τέσσερις αγωνιστικές να απομένουν, πρέπει να αυτοκτονήσει για να μη βγει στο Champions League. Ωστόσο, το ενδεχόμενο αφαίρεσης βαθμών είναι και πάλι ορατό, με ρεπορτάζ να αναφέρουν για πιθανό -9 στους «μπιανκονέρι».

Stat attack: Είναι αήττητη στα τελευταία 15 εντός έδρας ματς για το Europa League.

Απουσίες: Πέραν του Ντε Σίλιο ο Αλέγκρι έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες της πρώτης ομάδας.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Σέζνι – Ντανίλο, Μπρέμερ, Άλεξ Σάντρο – Κουαδράδο, Φατζιόλι, Λοκατέλι, Ραμπιό, Κόστιτς – Ντι Μαρία, Βλάχοβιτς.

Γιουβέντους - Σεβίλλη προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Γιουβέντους - Σεβίλλη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Σεβίλλης

Τίμησε το όνομα και την ιστορία της στη διοργάνωση και διέλυσε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 3-0, για να βρεθεί για μία ακόμη φορά στα ημιτελικά του Europa League. Λίγο η φόρμα, η ψυχολογία κι η έδρα που ήταν με το μέρος της, λίγο κι η αφέλεια της αγγλικής ομάδας και το έργο της Σεβίλλης έγινε πιο εύκολο απ’ ό,τι θα φανταζόταν κανείς. Μόλις στο 8’ ο Εν Νεσίρι πέτυχε το 1-0, εκμεταλλευόμενος τραγικό λάθος του Μαγκουάιρ. Ο Μπαντέ από κόρνερ πήρε κεφαλιά που κρέμασε, και εν τέλει νίκησε τον Ντε Χέα στο 47’, ενώ ο Ισπανός τερματοφύλακας με κακή έξοδο και απομάκρυνση έδωσε την ευκαιρία στον Εν Νεσίρι να πετύχει εύκολα το 3-0 στο 81’. Ο Μεντιλιμπάρ έχει αναγεννήσει τους Ανδαλουσιάνους, καθώς με αυτόν στον πάγκο μετρούν έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και μόλις μία ήττα. Πιο πρόσφατο αποτέλεσμα ήταν η εντός έδρας νίκη με 3-2 επί της Εσπανιόλ. Πλέον η μάχη της παραμονής αποτελεί παρελθόν και η Σεβίλλη μπορεί να ελπίζει μέχρι και σε ευρωπαϊκή έξοδο. Παρότι είναι 11η στη βαθμολογία, απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την 7η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Conference League, ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές μέχρι τη λήξη της σεζόν.

Stat attack: Αγνοεί τη νίκη στα τελευταία δώδεκα εκτός έδρας ματς για την Ευρώπη.

Απουσίες: Θα παραταχθεί χωρίς το δίδυμο των στόπερ Μαρκάο-Νιανζού και τους εξτρέμ Σούσο και Κορόνα, ενώ αμφίβολος είναι ο χαφ Χορδάν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπόνο – Μοντιέλ, Γκουντέλι, Μπαντέ, Ακούνια – Φερνάντο, Ράκιτιτς – Οκάμπος, Όλιβερ Τόρες, Λαμέλα – Εν Νεσίρι.

Γιουβέντους - Σεβίλλη προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Ποιοτικά η Γιουβέντους είναι σίγουρα σε ανώτερο επίπεδο από την Σεβίλλη και δίκαια είναι φαβορί όχι μόνο για την αποψινή αναμέτρηση, αλλά και για το ζευγάρι γενικότερα. Πάντως οι Ισπανοί επί Μεντιλιμπάρ τα πάνε περίφημα και έβγαλαν εκτός -ίσως- το φαβορί της διοργάνωσης, άρα θα ήταν αφελές να τους υποτιμήσουμε. Σε χαμηλό τέμπο και σκορ κινούνται οι αγώνες των «μπιανκονέρι» και η Σεβίλλη δεν πρόκειται να προσπαθήσει να το αλλάξει αυτό. Το under 2,5 στα επίπεδα του 1.70 δεν αξίζει κι επειδή δύσκολα θα μείνει στο 0-0 το παιχνίδι, πάμε με την επιλογή 1-2 γκολ που διπλασιάζει το ποντάρισμά μας στη Novibet.

Μονό
22:00
Γιουβέντους - Σεβίλλη
1-2 γκολ
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις