Μίλαν – Ίντερ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μίλαν - Ίντερ προγνωστικά

Μίλαν - Ίντερ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μίλαν – Ίντερ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μίλαν – Ίντερ προγνωστικά

  • «Σαν Σίρο» (80.018), Μιλάνο.
  • Διαιτητής: Χεσούς Χιλ Μανθάνο.
  • Στο πρωτάθλημα: Μίλαν – Ίντερ 3-2, Ίντερ – Μίλαν 1-0.
  • Στο Supercoppa Italiana: Μίλαν – Ίντερ 0-3.
  • Τρεις νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα έχει στα τελευταία πέντε ματς με τη Μίλαν η Ίντερ.
  • Στις τέσσερις συναντήσεις τους στην Ευρώπη η Μίλαν μετρά δύο νίκες και δύο ισοπαλίες.
  • Το over 2,5 επιβεβαιώθηκε σε οκτώ από τις τελευταίες έντεκα αναμετρήσεις τους.

Ρεπορτάζ Μίλαν

Με οδηγό τη νίκη του πρώτου αγώνα με 1-0, η Μίλαν έφυγε αλώβητη από την έδρα της Νάπολι και έκλεισε εισιτήριο για τα ημιτελικά του Champions League. Με αμυντικό προσανατολισμό αλλά και αποτελεσματικότητα στις αντεπιθέσεις πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα. Ο Ζιρού έχασε πέναλτι στο 22’ αλλά σκόραρε στο 43’ μετά από εντυπωσιακή κούρσα και ασίστ του Λεάο. Η Νάπολι έχασε πληθώρα ευκαιριών, συμπεριλαμβανομένου κι ενός πέναλτι που απέκρουσε ο Μενιάν στο 82’, μέχρι να φτάσει στην ισοφάριση στο 90+3’. Τότε όμως ήταν πολύ αργά, κι έτσι η Μίλαν έφτασε στα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά από την σεζόν 2006-07, όταν και την κατέκτησε. Σε εγχώριο επίπεδο δεν είναι ανάλογα επιτυχημένη η πορεία της, καθώς βρίσκεται στην πέμπτη θέση τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η νίκη με 2-0 επί της Λάτσιο το Σάββατο τη διατήρησε στο -2 από την τέταρτη Ίντερ, όμως μείωσε τη διαφορά από τους «λατσιάλι» στους τρεις βαθμούς.

Stat attack: Τρέχει αήττητο σερί εννιά αγώνων, με τους οκτώ τελευταίους να έχουν under 2,5 γκολ.

Απουσίες: Ο τραυματισμός του Λεάο στο ματς πρωταθλήματος προκαλεί ανησυχία στο στρατόπεδο των «ροσονέρι» και η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη απόψε. Κατά τα άλλα, σίγουρα δεν είναι διαθέσιμοι οι Πομπέγκα και Ιμπραΐμοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μενιάν – Καλάμπρια, Τομόρι, Κίερ, Τ. Ερναντέζ – Τονάλι, Μπενασέρ – Μπραχίμ Ντίαθ, Κρούνιτς, Σαλεμέκερς – Ζιρού.

Μίλαν - Ίντερ προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Μίλαν - Ίντερ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Ίντερ

Παρουσίασε πειστικό πρόσωπο και δεν κινδύνεψε από την Μπενφίκα, σφραγίζοντας την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Champions League. Έχοντας ισχυρό προβάδισμα μετά τη νίκη με 2-0 στην Πορτογαλία, οι «νερατζούρι» βολεύτηκαν με την ισοπαλία με 3-3 σε ένα αρκετά χορταστικό ματς στο Μιλάνο. Ο Μπαρέλα άνοιξε το σκορ στο 14’ και η μοναδική στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έδειξαν ότι μπορούν να διεκδικήσουν τη μεγάλη ανατροπή ήταν όταν ισοφάρισαν με τον Άουρσνες στο 38’. Ωστόσο, Λαουτάρο Μαρτίνεζ (65’) και Κορέα (78’) έκαναν το 3-1 και δεν άφησαν περιθώρια στους «αετούς». Το μόνο που κατάφερε η Μπενφίκα ήταν να μειώσει και εν τέλει να ισοφαρίσει σε 3-3 στα τελευταία λεπτά. Μετά από αυτή την ισοπαλία η Ίντερ πήρε πέντε συνεχόμενες νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις, με αποτέλεσμα να βρεθεί στον τελικό του κυπέλλου και να μπει στην τετράδα. Πιο πρόσφατο το εκτός έδρας 2-0 επί της Ρόμα, με το οποίο η ομάδα του Ιντσάγκι μείωσε τη διαφορά από την τρίτη Λάτσιο στον ένα βαθμό, αλλά παρέμεινε και στο +2 από την πέμπτη θέση.

Stat attack: Το no goal έχει επαληθευτεί σε δώδεκα από τα 14 τελευταία ματς της στο Champions League.

Απουσίες: Ενώ φάνηκε ότι είναι έτοιμος για να επιστρέψει, τελικά παραμένει εκτός λόγω τραυματισμού ο Σκρίνιαρ, μαζί με τους Γκόσενς και Ντ’Αμπρόζιο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Ονανά – Ντε Φράι, Ατσέρμπι, Μπαστόνι – Ντούμφρις, Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Τσαλχάνογλου, Ντιμάρκο – Λ. Μαρτίνεζ, Λουκάκου.

Μίλαν - Ίντερ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Και για τις δύο ομάδες είναι υπέρβαση ότι έφτασαν ως εδώ. Ειδικά αν αναλογιστούμε πως στο πρωτάθλημα παλεύουν να εξασφαλίσουν την έξοδο στο Champions League της επόμενης σεζόν. Σε τρομερή φόρμα η Ίντερ το τελευταίο διάστημα με έξι συνεχόμενες νίκες, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο παράλληλα. Όμως κι η Μίλαν, ακόμα και στις κακές της μέρες, δεν χάνει εδώ και ενάμισι μήνα. Για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι όπως το αποψινό δεν περιμένουμε πολλά ρίσκα. Το να μείνει στην ισοπαλία το παιχνίδι και να κριθούν όλα στη ρεβάνς συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες. Επιλογή μας το Χ με απόδοση 3.35 στη Novibet.

Μονό
22:00
Μίλαν - Ίντερ
Χ
3.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις