ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks, ή αλλιώς τα καλύτερα προγνωστικά ημέρας.

Best Picks Σαββάτου με επιλογές για όλα τα γούστα

προγνωστικά MLB

Έρχεται ο Βερντούγκο

Προγνωστικά

Μεγάλες αποδόσεις, γεμάτες… ταμεία

Μονόπλευρα κίνητρα

Μονόπλευρα κίνητρα

προγνωστικά στοιχήματος

Θα τα δώσουν όλα για την παραμονή

Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι με ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις

«Προκαλεί» το 2.30 στο Λονδίνο

Ματς τελικός για την Κολωνία

Ματς τελικός για την Κολωνία

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

Βολικές ισοπαλίες σε μεγάλες αποδόσεις

σημείο ημέρας.

Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (20/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (20/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της Τρίτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά

  • «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» (81.044), Μαδρίτη.
  • Διαιτητής: Αρτούρ Σοάρες Ντίας.
  • Από τρεις νίκες έχει η κάθε ομάδα με δύο ματς να λήγουν ισόπαλα στις οκτώ επίσημες αναμετρήσεις τους.
  • Ως γηπεδούχος η Ρεάλ έχει τρεις νίκες και μία ήττα κόντρα στην Σίτι.
  • Σε έξι από τα οκτώ μεταξύ τους ματς έχει επαληθευτεί το goal/goal, και σε πέντε από αυτά σημειώθηκαν over 2,5 τέρματα.
  • Η Ρεάλ έχει απολογισμό 24-13-16 και έξι σερί νίκες απέναντι σε ομάδες από την Αγγλία, ενώ η Σίτι μετρά δώδεκα νίκες, πέντε ισοπαλίες και δέκα ήττες με αντίπαλο ομάδες από την Ισπανία.

Ρεπορτάζ Ρεάλ Μαδρίτης

Παρότι κινδύνεψε σε κάποιες περιπτώσεις, εν τέλει κράτησε το μηδέν και πέτυχε δύο τέρματα για να επαναλάβει το σκορ του πρώτου αγώνα και να κερδίσει την Τσέλσι, παίρνοντας τελικά άνετη πρόκριση για τα ημιτελικά. Το 2-0 του πρώτου αγώνα ήταν αρκετά δύσκολο να ανατραπεί και σίγουρα οι χαμένες ευκαιρίες των Καντέ (11’) και Κουκουρέγια (45+1’) δε βοήθησαν την προσπάθεια των «μπλε» να πετύχουν την ανατροπή. Παράλληλα, κι η «βασίλισσα» είχε καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, αλλά έπρεπε να φτάσει στο δεύτερο για να τις αξιοποιήσει. Με δύο γκολ του Ροντρίγκο (58’, 80’) πέρασε κι από το Λονδίνο για να βρεθεί στα ημιτελικά του Champions League για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Θα αντιμετωπίσει την Σίτι με την ψυχολογία στα ύψη, μετά τη νίκη επί της Οσασούνα με 2-1 και την κατάκτηση του Copa Del Rey. Και σε αυτό το παιχνίδι ο Ροντρίγκο έβαλε την υπογραφή του με δύο γκολ (2’, 70’), καθώς το γκολ του Τόρο στο 58’ δεν ήταν αρκετό για να ξαναβάλει τους Βάσκους στο παιχνίδι.

Stat attack: Έχει κερδίσει εννιά από τα τελευταία δέκα εντός έδρας ματς στο Champions League.

Απουσίες: Θα παραταχθεί χωρίς τον τιμωρημένο Μιλιτάο και κατά πάσα πιθανότητα χωρίς τον τραυματία Μεντί. Αντίθετα, ο Μόντριτς επέστρεψε ως αλλαγή κόντρα στην Οσασούνα και μάλλον θα είναι βασικός.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Κουρτουά – Καρβαχάλ, Ρούντιγκερ, Νάτσο, Αλάμπα – Βαλβέρδε, Καμαβινγκά, Μόντριτς – Ροντρίγκο, Βινίσιους, Μπενζεμά.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώναΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ρεπορτάζ Μάντσεστερ Σίτι

Παρουσίασε σοβαρό πρόσωπο και πέρασε αλώβητη από το Μόναχο, εξασφαλίζοντας σχετικά εύκολα την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League κόντρα στην Μπάγερν. Το 3-0 του πρώτου αγώνα ήταν μια πολύ σημαντική παρακαταθήκη και οι Βαυαροί έπρεπε να βρεθούν σε τρομερή μέρα αν ήθελαν να το ανατρέψουν. Παρότι η Μπάγερν ήταν καλή και είχε κάποιες ευκαιρίες, δεν υπήρξε στιγμή που να ένιωθε κανείς ότι μπορούσε να διεκδικήσει την πρόκριση. Από τύχη μάλιστα δεν έμεινε πίσω στο σκορ, καθώς ο Χάαλαντ αστόχησε στο 37’ σε εκτέλεση πέναλτι. Ωστόσο, ο Νορβηγός «χτύπησε» στο 57’ και έβαλε τέλος σε οποιαδήποτε όνειρα των γηπεδούχων. Το μόνο που κατάφεραν αυτοί ήταν να ισοφαρίσουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κίμιχ στο 83’. Τρίτη συνεχόμενη πρόκριση στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης και τέταρτη στην ιστορία της, ενώ είναι και η τρίτη φορά που σε αυτό το σημείο συναντά τη Ρεάλ Μαδρίτης. Με το 2-1 επί της Λιντς το Σάββατο έφτασε τις δέκα συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Άρσεναλ στους τέσσερις βαθμούς, φτάνοντας όλο και πιο κοντά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Stat attack: Τρέχει αήττητο σερί 20 αγώνων με απολογισμό 17-3-0 σε αυτό το διάστημα.

Απουσίες: Παρότι επέστρεψε απέναντι στη Λιντς ο Ακέ, εν τέλει αντικαταστάθηκε λόγω προβλήματος τραυματισμού και εκ νέου δεν υπολογίζεται.

Πιθανή ενδεκάδα (3-2-4-1): Έντερσον – Ακάντζι, Ντίας, Λαπόρτ – Στόουνς, Ρόδρι – Μαχρέζ, Ντε Μπρόινε, Γκουντογάν, Γκρίλις – Χάαλαντ.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι δύο ομάδες συναντιούνται στα ημιτελικά. Πέρσι η Ρεάλ πήρε την πρόκριση με μια εξωπραγματική ανατροπή. Φέτος η Σίτι δείχνει να είναι ακόμα καλύτερη και σίγουρα την περιμένουμε υποψιασμένη. Ποιοτικά βρίσκεται ένα επίπεδο πάνω από τους «μερένγκες» που όσο έμπειροι κι αν είναι, δύσκολα θα αντέξουν απέναντι στο σύνολο του Πεπ Γκουαρδιόλα. Δύσκολα επίσης θα μείνει χαμηλά το σκορ, οπότε η επιλογή του Χ2 & over 2,5 με απόδοση 2.50 στη Novibet αξίζει το ποντάρισμά μας.

Combo
22:00
Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Σίτι
Χ2 & over 2,5
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις