Φιέστα τίτλου στη Νάπολη

προγνωστικά

Τα φαβορί στηρίζει αυτή την Κυριακή στα προγνωστικά του ο #Bats σε Γαλλία, Γερμανία και Ιταλία.

Από το 1.87 ως το 2.25 φτάνουν οι αποδόσεις στα προγνωστικά της ημέρας, με δύο μονές και μία συνδυαστική επιλογή.

Προγνωστικά: Ανζέ – Μονακό

Στην έδρα της ουραγού Ανζέ δοκιμάζεται η Μονακό για την 34η αγωνιστική της Ligue 1. Το 3-0 από τη Λανς την άφησε πολύ πίσω στη μάχη του Champions League. Ωστόσο η ήττα με το ίδιο σκορ, και μάλιστα εντός έδρας, από τη Μονπελιέ την προηγούμενη εβδομάδα της έκοψε κάθε ελπίδα για μια μεγάλη ανατροπή. Πλέον, οι Μονεγάσκοι έχουν ως στόχο τη διατήρηση της τέταρτης θέσης ώστε να αγωνιστούν σίγουρα στο Europa League της επόμενης σεζόν.

Λιλ και Ρεν καραδοκούν και ματς όπως το σημερινό η Μονακό δεν έχει περιθώριο να μην τα κερδίζει. Η Ανζέ έχει υποβιβαστεί ήδη, έχει το χειρότερο εντός έδρας ρεκόρ στην κατηγορία και δε διαθέτει ιδιαίτερο κίνητρο για τη νίκη. Το ότι θα παίξει ελεύθερα μπορεί να λειτουργήσει και με αντίστροφα αποτελέσματα αλλά η ποιότητα της ομάδας του Κλεμάν είναι τέτοια που δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Διπλό με over 2,5 η επιλογή μας, με τη Novibet να το προσφέρει σε απόδοση 2.10.

Ντόρτμουντ – Βόλφσμπουργκ

Η Ντόρτμουντ αδυνατεί να αποφύγει την αυτοκτονική της φύση για άλλη μια χρονιά, καθώς αδυνατεί να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες που της δίνονται. Με το 1-1 στην έδρα της Μπόχουμ υποχώρησε ξανά στη δεύτερη θέση και στο -1 από την Μπάγερν. Εννοείται πως παραμένει στη διεκδίκηση του τίτλου, όμως η κατάσταση δε βρίσκεται υπό τον έλεγχό της. Το μόνο που μπορεί να κάνει αυτή την στιγμή είναι να κερδίσει τα εναπομείναντα παιχνίδια της, ελπίζοντας σε στραβοπάτημα των Βαυαρών.

Η σημερινή της αναμέτρηση κόντρα στη Βόλφσμπουργκ ενέχει πολλούς κινδύνους. Δύο σερί νίκες μετρά η ομάδα του Κόβατς κι αν τις κάνει τρεις θα μπει στην εξάδα μετά την ήττα της Λεβερκούζεν από την Κολωνία. Πάντως η παράδοσή της κόντρα στην Ντόρτμουντ είναι αποκαρδιωτική. Στον πρώτο γύρο κέρδισε με 2-0 και σταμάτησε ένα σερί 14 νικών των Βεστφαλών ανεξαρτήτως έδρας! Στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», η ομάδα του Τέρζιτς έχει απολογισμό 6-1-0 στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις κόντρα στους «λύκους». Έτσι κι αλλιώς φέτος εντός έδρας είναι εντυπωσιακή, έχοντας κερδίσει τα τελευταία εννιά παιχνίδια της. Παράλληλα, 9/14 ματς στο γήπεδό της στο πρωτάθλημα τα έχει κερδίσει από το ημίχρονο. Το 2.25 της Novibet για τον άσο από ημίχρονο επομένως μας καλύπτει.

Προγνωστικά: Νάπολι – Φιορεντίνα

Ήταν πολλά τα 33 χρόνια υπομονής για τη Νάπολι. Πολλές φορές βρέθηκε κοντά χωρίς να τα καταφέρει, φέτος όμως έφτασε μέχρι το τέλος και κατέκτησε το πρωτάθλημα για τρίτη φορά στην ιστορία της. Το γκολ του Όσιμεν στο 52’ της αναμέτρησης με την Ουντινέζε ήταν αυτό που της χάρισε οριστικά τον τίτλο με τον βαθμό της ισοπαλίας να είναι αρκετός για να πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Πλέον της έμειναν πέντε παιχνίδια που θα αγωνιστεί χωρίς άγχος, με το μυαλό όλων να βρίσκεται ήδη στον σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.

Φιέστα τίτλου στη ΝάποληΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Φιέστα τίτλου στη Νάπολη

Εξίσου αδιάφορη βαθμολογικά είναι κι η Φιορεντίνα, δεδομένου ότι μόνο μαθηματικά μπορεί να καταλάβει κάποια ευρωπαϊκή θέση. Αντ’ αυτού έχει δύο ευκαιρίες να βγει στην Ευρώπη αλλά και να κατακτήσει τίτλους. Από τη μία με το κύπελλο, στο οποίο αντιμετωπίζει την Ίντερ στον τελικό κι από την άλλη με το Conference League όπου βρίσκεται στα ημιτελικά. Προφανώς η προσοχή της είναι στραμμένη εκεί, και για την ακρίβεια στον πρώτο ημιτελικό της Πέμπτης κόντρα στη Βασιλεία. Επομένως, δύσκολα θα χαλάσει τη φιέστα των Ναπολιτάνων, οι οποίοι θέλουν να πανηγυρίσουν μπροστά στο κοινό τους με νίκη την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στο 1.87 η επιλογή του άσου στο Pamestoixima αξίζει αρκετά.

Combo
14:00
Ανζέ - Μονακό
2 & over 2,5
2.10
BET: 20 units
Μονό
18:30
Ντόρτμουντ - Βόλφσμπουργκ
1 ημίχρονο / 1 τελικό
2.25
BET: 20 units
Μονό
19:00
Νάπολι - Φιορεντίνα
1
1.87
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις