Με το μυαλό στο Game 5!

Προγνωστικά μπάσκετ

Ο #Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά μπάσκετ από τα πρωταθλήματα της Ιταλίας και της Ισπανίας, ποντάροντας με χάντικαπ και combo.

Ο Playmaker είναι πάλι εδώ με προγνωστικά μπάσκετ. Αυτή τη φορά ταξιδεύουμε στα εγχώρια πρωταθλήματα και συγκεκριμένα σε Ιταλία και Ισπανία. Ποντάρουμε σε δύο φαβορί, αλλά και σε ένα αουτσάιντερ που έχουμε αρκετούς λόγους να στηρίξουμε.

Προγνωστικά μπάσκετ: Ρεάλ Μαδρίτης – Ουνικάχα

Πρώτη στάση στη Μαδρίτη και στην αναμέτρηση της Ρεάλ με την Ουνικάχα. Κακός δαίμονας φέτος η ομάδα από τη Μάλαγα, που απέκλεισε τους Μαδριλένους από το κύπελλο και τους δυσκόλεψε στο ματς του πρώτου γύρου. Τώρα τους πετυχαίνουν σε μία κρίσιμη εβδομάδα, αφού ακολουθεί το πέμπτο ματς με την Παρτιζάν. Πληγωμένη η Ρεάλ και με τον τραυματισμό του Ντεκ, θα έχει το μυαλό της στη μάχη για το Final 4.

Είναι ευκαιρία για τη Μάλαγα να χτυπήσει το ματς και να κάνει ένα βήμα για το πλεονέκτημα έδρας στα play offs. Μπορούμε να την στηρίξουμε με χάντικαπ. Καλή επιλογή είναι να μπει δυνατά στο ματς εκμεταλλευόμενη την κούραση των γηπεδούχων και να προηγηθεί στο σκορ. Όπως και να ‘χει, θεωρώ ότι θα κρατήσει τη Ρεάλ κάτω από τους 88 πόντους.

Με το μυαλό στο Game 5!ΜΑΓΙΚΟ ΔΩΡΟ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!Με το μυαλό στο Game 5!

Μανρέσα – Βαλένθια

Για το ίδιο πρωτάθλημα, το βράδυ, η Μανρέσα υποδέχεται τη Βαλένθια. Πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού οι γηπεδούχοι, όμως το πρόγραμμα είναι εξίσου δύσκολο για τις ομάδες που ακολουθούν, οπότε δύσκολα θα κινδυνέψει. Αντίθετα η Βαλένθια είναι στην όδοη θέση και θέλει να κλειδώσει την υπόθεση play offs, δεδομένου ότι το σημερινό είναι ίσως το πιο εύκολο από τα ματς που απομένουν.

Προγνωστικά μπάσκετ: Βενέτσια – Ουνιβέρσο Τρεβίζο

Κλείνουμε με μια στάση στην Ιταλία, για το παιχνίδι της Βενέτσια με την Τρεβίζο. Οι γηπεδούχοι είναι στην πέμπτη θέση και θέλουν να εκμεταλλευτούν το δύσκολο παιχνίδι της Σάσαρι με την Αρμάνι και να την πιάσουν στην τέταρτη θέση που δίνει και το πλεονέκτημα. Η Τρεβίζο είναι στη δέκατη θέση και δύσκολα θα μπει στην οκτάδα. Θεωρώ ότι δύσκολα θα σπάσει αυτός ο άσος με ένα προσεκτικό χάντικαπ.

Μονό
13:30
Ρεάλ Μαδρίτης - Ουνικάχα
2 (+9,5) & over 154,5
1.83
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.26
13:30
Ρεάλ Μαδρίτης - Ουνικάχα
Ρεάλ Μαδρίτης under 88,5
1.55
19:00
Βενέτσια - Ουνιβέρσο Τρεβίζο
1 (-4,5)
1.46
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 5.29
13:30
Ρεάλ Μαδρίτης - Ουνικάχα
Ουνικάχα πρώτη στους 20 πόντους
2.25
21:00
Μανρέσα - Βαλένθια
2 (-5,5)
2.35
BET: 15 units
Μονό
21:00
Μανρέσα - Βαλένθια
2 (-2,5)
1.88
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις