Grand Prix Miami με ενισχυμένες αποδόσεις

Grand Prix Miami με ενισχυμένες αποδόσεις

Οι ομάδες και οι πιλότοι της Formula 1 βρίσκονται στο μαγευτικό Μαϊάμι για το πέμπτο Grand Prix της φετινής σεζόν την Κυριακή το βράδυ (22:30).

Οι δυο Red Bull (Πέρεζ, Φερστάπεν) μετά το 1-2 στο Αζερμπαίτζαν δεν θέλουν να δώσουν δικαιώματα αμφισβήτησης, την ώρα που οι Ferrari (Λεκλέρκ, Σάινθ), Mercedes (Χάμιλτον, Ράσελ) και Aston Martin (Αλόνσο, Στρολ) βελτιώνονται και «ονειρεύονται» το πρώτο σκαλί του βάθρου.

Οι «ταύροι» της Red Bull φέτος δείχνουν πιο αγριεμένοι από πότε και στις 4 πρώτες στροφές στο καλεντάρι της F1 έχει αναπτυχθεί μεγάλη… ενδοοικογενειακή κόντρα ανάμεσα σε Φερστάπεν και Πέρεζ.

Αμφότεροι μετρούν από δύο νίκες και τη βαθμολογία οδηγεί ο Ολλανδός παγκόσμιος πρωταθλητής με 93 βαθμούς, ενώ ο Μεξικανός τον ακολουθεί κατά πόδας με 87. Με δεδομένη την υπεροχή της RB19 οι Φερστάπεν και Πέρεζ υπόσχονται νέα κόντρα στο Μαϊάμι.

Ο 41χρονος Φερνάντο Αλόνσο με την Aston Martin δείχνει να διανύει περίοδο δεύτερης νιότης και με γνώμονα ότι έχει ανέβει ήδη τρεις φορές στο βάθρο (3η θέση) έχει συγκεντρώσει 60 πόντους. Ο Ισπανός πιλότος έχει αφήσει πίσω του τους Χάμιλτον (48), Σάινθ (34), Λεκλέρκ (28), οι οποίοι στο Μαϊάμι περιμένουν από τους μηχανικούς τους να βελτιώσουν τις Mercedes και Ferrari αντίστοιχα.

Τo μόνο σίγουρο είναι ότι τα πάντα θα κριθούν στην πίστα μήκους 5.412 μέτρων και οι οδηγοί θα διεκδικήσουν την καρό σημαία σε 57 γύρους. Το GP στο Μαϊάμι έκανε πρεμιέρα το 2022 με μεγάλες συγκινήσεις. Την pole position κέρδισε ο Σαρλ Λεκλέρκ, όμως στον αγώνα επικράτησε ο Φερστάπεν με τη Red Bull, ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν οι δύο Ferrari (Λεκλέρκ, Σάινθ).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα Grand Prix της F1 όπως θα ήθελες να είναι…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις